Facebook pixel

Kesäloma 2024 Wild Taigan alueella

Ikimuistoiset luonto- ja kulttuurielämykset

Wild Taiga tarjoaa luonnon rauhaa, monipuolista tekemistä sekä paljon mielenkiintoista nähtävää Kuhmossa, Suomussalmella ja lähialueilla. Kesäpäivät kuluvat leppoisasti ulkoillen erilaisten aktiviteettien parissa Hossan kansallispuistossa ja muiden luontokohteiden reiteillä. Kesäelämysten kohokohtiin kuuluvat myös karhujen ja muiden eläinten tarkkailu- ja valokuvausretket.

Upeiden luontoelämysten lisäksi Wild Taigan kesä on täynnä mielenkiintoisia käyntikohteita ja tapahtumia. Lähtisitkö Kuhmon Kamarimusiikin konserttiin, järviristeilylle Ilmari Kiannon sielunmaisemiin tai tutustumaan Hiljaiseen Kansaan ja Kalevalaan?

Kokosimme yhteen parhaat vinkit ikimuistoiselle kesälomalle kotimaassa – tutustu tarjontaan ja valitse suosikkisi!

Turjanlinnan kesäristeilyt 24.6.-11.8.

Turjanlinnan kesäristeilyt 24.6.-11.8.

Kurkista kalevalaisuuden maailmaan

Kurkista kalevalaisuuden maailmaan

Maukkaita kesäherkkuja ja lähiruokaa

Maukkaita kesäherkkuja ja lähiruokaa

Rentoudu kiireettömästi ja hemmottele itseäsi

Rentoudu kiireettömästi ja hemmottele itseäsi

Katso lisää lomavinkkejä esitteestämme

Katso lisää lomavinkkejä esitteestämme

Majoitusta erämaamökeistä keskustahotelleihin

Valitsetko kylpylähotellin kylän keskustassa tai hotellin järven rannalla, hirsimökin kansallispuiston kupeessa, idyllisen lomakylän luonnon keskellä vai eksoottisen linnunpönttöhuoneiston huikealla näköalalla? Tutustu vaihtoehtoihin ja varaa oma lomasi nyt!

Kuhmossa:

Retkeilyreitit jokaiseen makuun

Kuhmosta ja Suomussalmelta löytyy runsaasti retkeilyreittejä niin patikointiin, pyöräilyyn kuin melontaankin. Vaativat vaellusreitit, helppokulkuiset luontopolut, erikoisemmat teemareitit ja täysin esteettömät reitit kutsuvat nauttimaan luonnosta. Tässä muutamia poimintoja reiteistä – lisää löydät Wild Taigan reittioppaasta. Useat alueemme yritykset myös vuokraavat välineitä omatoimisille retkille.

VINKIT JA TARJOUKSET SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI - TILAA WILD TAIGAN ELÄMYSUUTISKIRJE

Lue lisää tietosuojaselosteestamme

Wild Taiga summer