Hotelli, ravintola, pub ja tilaisruokailu palvelua tarjoava Hotelli Kainuu on yksityisomistuksessa oleva hotelli, joka sijaitsee aivan Kuhmon keskustassa ja, kuitenkin lähellä luontoa. Hotellissa on 29 huonetta ja 50 petipaikkaa, osassa huoneissa on ilmastointi. Asiakaspalautteiden mukaan meillä on hyvät sängyt ja pehmeät tyynyt sekä siistit majoitushuoneet että rentouttavat löylyt saunassa.

Upea Pajakkakoski sijaitsee 800 metrin päässä, jossa voi koskikalastaa, kokea elämyksen laskemalla koski uimalla tai kävellä rannalla  nauttien puhtaasta virtaavasta vedestä ja luonnosta. Lammasjärven ranta (jossa uimaranta ja avantouinti mahdollisuus) ja upea konsertti- ja kokouspaikka Kuhmo-talo ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta.

Hotelli Kainuun kainuulainen aamiainen sisältää runsaasti paikallisia tuotteita, jotka tulevat suoraan lähituottajilta. Puolukat ovat lähimetsistä poimittuja, sekä paikalliset tuottajat tuovat leivät, kananmunat sekä kalat suoraan hotelliimme.

Lisäksi Juhlatalo Riusala sijaitsee 8,5 km päässä Jämäsjoen rannalla, jossa voi järjestää erilaisia juhlia ja työpaikan tilaisuuksia. Tilaa on reilulle 100 hengelle.

Yhteystiedot

Hotelli Kainuu Oy
Kainuuntie 84
88900 Kuhmo

www.hotellikainuu.com

Tuotteet

Wildlife-viikko

Hotelli Kainuu

Monipuolinen luontoelämysviikko Kuhmossa. Luvassa mm. tutustumista paikalliseen eläimistöön ja ruokaan sekä yö piilokojussa karhuja katsellen.

Hinta / henkilö
alkaen

759 €

Tilausruokailut ryhmille

Hotelli Kainuu

Hotelli Kainuun tilauskeittiö valmistaa maittavat a la carte (väh. 6 hengelle) tai noutopöytä ruokailut yli 25 hengen ryhmille. Talon omat kokit hyödyntävät lähiruoka-aineita mahdollisuuksien mukaan: Kuhmon metsän marjoja ja paikallisen kanalan kananmunia, leipomon leipiä ja kaloja.

Hinta / henkilö
alkaen

18 €

Talvipaketti kahdelle

Hotelli Kainuu

Tervetuloa kahden päivän minitalvilomalle hotelliimme Kuhmon keskustaan. Voimassa sunnuntaista lauantaihin.

Hinta / henkilö
alkaen

195 €

Ryhmähinnat

Hotelli Kainuu

Ryhmille majoittuminen 37 €/1 vrk/2 hengen huoneessa. Hinta sisältää kainuulaisen noutopöytä aamiaisen ja iltasaunan. Kainuulainen aamiainen sisältää runsaasti paikallisia tuotteita. Kananmunat, leivät ja kalast tulevat suoraan tuottajalta hotelliimme. Päivällinen 18 €/hlö.

Hinta / henkilö
alkaen

35 €

Ruskaretki Kuhmossa

Hotelli Kainuu

Luonto saa upeat ruskan värit syyskuun puolen välin jälkeen myös Kuhmossa. Majoitu Kuhmon keskustassa, josta on lyhyt matka palveluiden, luonnon ja retkeilypolkujen luokse. Majoitus 3 yötä ja koe koskienkuohut, marjojen maut sekä retkeilypolkujen hiekka kenkiesi alla.

Hinta / henkilö
alkaen

172 €

Pikkujoulut Hotelli Kainuussa

Hotelli Kainuu

Tervetuloa nauttimaan pikkujouluista palvelevaan keskustahotelliin Kuhmossa. Sijaitsemme lähellä Kuhmo-taloa, joten tervetuloa nauttimaan jouluruuasta ennen Kuhmo-talon konsertin alkua. Viikonloppuisin 29 euroa/hlö. Kattaukset 24.11., 30.11.,1.,7.,8.,15.12. Muina aikoina ennakkovarauksesta. Arkilounas 24 euroa/hlö (hieman suppeampi menu)

Hinta / henkilö
alkaen

29 €

Omatoiminen koskikalastuspäivä

Hotelli Kainuu

Kuhmossa on yli sata koskea, joista lähin Pajakkakoski sijaitsee alle 1 km päästä Kuhmon keskustasta. Majoitu hotelli Kainuuseen ja käy kolmella eri koskella kahden päivän aikana.

Hinta / henkilö
alkaen

118 €

Kulttuuriretki Kuhmon maisemissa

Hotelli Kainuu

Vieraile ohjatulla retkellä Kuhmossa kaksi päivää ja tutustu alueen kulttuuritarjontaan sekä talvisota-aiheeseen majoittuen aivan Kuhmon kestustassa. Iltaisin kävele upean Pajakkakosken alueella nauttien kosken kuohuista.

Hinta / henkilö
alkaen

158 €

Kulttuuriretki Kuhmo - Suomussalmi maisemissa ryhmille

Hotelli Kainuu

Valmiiksi suunniteltu kulttuuriretki ohjelmineen ryhmille Kuhmon ja Suomussalmen alueilla. Kesto 3 vrk ja mahdollisuus lisävuorokaudelle.

Hinta / henkilö
alkaen

195 €

Koskikalastajan unelmapäivät

Hotelli Kainuu

Ole ammattilainen tai harrastaja koskikalastuksessa - ei sen väliä! Tule Akonkoskelle - perhokalastajien ekokalastuskohteelle sekä Kallionjoen upean 27 eri kosken ja usena järven helminauhalle Kuhmoon

Hinta / henkilö
alkaen

35 €

Koe kalastuselämyksiä oppaan johdolla ympäri Kuhmoa

Hotelli Kainuu

Nyt toteuta unelmasi ja koskikalasta joka päivä eri koskella. Oppaan johdolla eri puolilta Kuhmoa löytyy monipuolisia koskia, onhan niitä yli 100! Nyt on mahdollisuus kalastaa Taigan alueen koskella, jossa ei ole muita kalastajia.

Hinta / henkilö
alkaen

359 €

Kesäpäivien tarjous, 2 yötä

Hotelli Kainuu

Majoitus keskustahotellissa Kuhmossa ja nauti lähellä sijaitsevista Lammasjärven ja Pajakkakosken maisemista. Tarjous voimassa sunnuntaista - perjantaihin päivinä. (norm. 172 €) Varaus tehtävä wild taiga sivuston kautta.

Hinta / henkilö
alkaen

70 €

Kaveriporukan sporttipäivä

Hotelli Kainuu

Tule viettämään vuorokauden ajan sporttista yhdessäoloa kaveriporukan kesken. Hotelli Kainuussa on pelisali, jossa voit pelata mm. biljardia tai snookeria. Mikäs sen hauskempaa kuin raikkaassa ulkoilmassa ja umpihangessa pelata frisbeegolfia sekä lumikenkäillä oppaan johdolla n. 2 km lenkki luonnon keskellä.

Hinta / henkilö
alkaen

87 €

Kainuulainen aamiainen

Hotelli Kainuu

Tervetuloa nauttimaan yksin tai ryhmänä Kainuulainen aamiainen Hotelli Kainuussa. Aamiainen sisältää runsaasti lähialueen tuotteita sekä paikallisia herkkuja. Leivät ja kananmunat tulevat suoraan paikallisilta yrittäjiltä.

Hinta / henkilö
alkaen

8 €

Häät Riusala-talossa

Hotelli Kainuu

Voit suunnitella omanlaisesi häät upeassa hirsirakenteisessa Riusala-talossa lähellä Kuhmon keskustaa. Riusala sijaitsee Jämäsjoen rannalla rinteen päällä. Vuokraus ja lisätiedot: Hotelli Kainuu (08) 655 1711

Hotelli Kainuu

Hotelli Kainuu

Majoitu Kuhmon keskustassa lähellä luontoa, mutta keskellä kaupungin palveluja. Majoituksen hintaan sisältyy kainuulainen aamiainen. Lammasjärvi ja perhokalastajien suosittu Pajakkakoski sijaitsevat kävelymatkan päässä. Lähin uimaranta on reilun 200 metrin päässä ja siellä on talvella avantouintipaikka. Olemme omistaneet osan huoneistamme erityisesti kalastajille; kalastusvälineiden säilytys huoneessa on helppoa, lisäksi valoisa perhonsidontapaikka löytyy huoneiden välittömästä läheisyydestä, kuten myös vaatteiden kuivatushuone. Lisäksi meillä on Kalastajien Olohuone, josta löytyy infoa Kuhmon koskikalastusmahdollisuuksista. Sekä baarissa palvelee kalastava baarimikko!

Hinta / henkilö
alkaen

49.5 €

Hankikorri2018 - perhokalastajien kevättreffit Kuhmossa

Hotelli Kainuu

Usko tai älä - taimen nappaa pintaperhoon talvellakin Kolmannen kerran järjestettävä #Hankikorri viikot kokoavat perhokalastajia koskille sekä hotellille vaihtamaan kalastuskuulumisia. Tänä vuonna Hans Van Klinken ja Ariko Miettinen saapuvat Kuhmoon kertomaan tarinoita sekä opastamaan perhonsidonnassa.

Hinta / henkilö
alkaen

114 €

Ekokalastuspäivä Kuhmossa

Hotelli Kainuu

Voimassaolokausi: 1.8.-10.9.2018. Kesto 1 vrk. Min. 4 henkilöä Vietä ekokalastuspäivä Akonkoskella ja majoitu keskustahotellissa Kuhmossa.

Hinta / henkilö
alkaen

68 €

Wild Taiga summer