Facebook pixel

Majoitu mukavasti keskellä Kuhmoa. Hotelli, ravintola, pub ja tilaisruokailu palvelua tarjoava Hotelli Kainuu on yksityisomistuksessa oleva hotelli, joka sijaitsee aivan Kuhmon keskustassa lähellä luontoa. Hotellissamme  on 29 huonetta ja 50 vuodepaikkaa. Viisi huoneista on saunallisia, sekä ilmastoituja.

Upea Pajakkakoski sijaitsee 800 metrin päässä. Tämä koskikalastajan unelmakohde ei voisi olla lähempänä. Voit myös kokea elämyksen laskemalla kosken kelluntapuvussa Eräpiiran kanssa. Rauhoitu  kävelemällä kosken  rannalla  nauttien puhtaasta virtaavasta vedestä ja luonnosta. Lammasjärven ranta (jossa uimaranta ja avantouinti mahdollisuus) ja upea konsertti- ja kokouspaikka Kuhmo-talo ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta.

Hotelli Kainuun kainuulainen aamiainen sisältää runsaasti paikallisia tuotteita, jotka tulevat suoraan lähituottajilta. Puolukat ovat lähimetsistä poimittuja, sekä paikalliset tuottajat tuovat leivät, kananmunat sekä kalat suoraan hotelliimme.

Lisäksi Juhlatalo Riusala sijaitsee 8,5 km päässä Jämäsjoen rannalla, jossa voi järjestää erilaisia juhlia ja työpaikan tilaisuuksia. Tilaa on reilulle 100 hengelle.

Yhteystiedot

Hotelli Kainuu Oy
Kainuuntie 84
88900 Kuhmo

www.hotellikainuu.com

Tuotteet

Tilausruokailut ryhmille

Hotelli Kainuu

Hotelli Kainuun tilauskeittiö valmistaa maittavat a la carte (väh. 6 hengelle) tai noutopöytä ruokailut min.25 hengen ryhmille. Talon omat kokit hyödyntävät lähiruoka-aineita mahdollisuuksien mukaan: Kuhmon metsän marjoja ja paikallisen kanalan kananmunia, leipomon leipiä ja kaloja.

Hinta / henkilö
alkaen

18 €

Ryhmähinnat Hotelli Kainuu Kuhmo

Hotelli Kainuu

Ryhmän kanssa liikkuessa sijaintimme keskeisellä paikalla Kuhmon keskustassa tekee siirtymistä helppoa. Kuhmo-talolle kävelee vain pari minuuttia. Kuhmo-talo tarjoaa laadukkaita kulttuurielämyksiä ympäri vuoden ja aina heinäkuussa kahden viikon ajan toimii Kuhmon kamarimusiikin keskuksena.

Hinta / henkilö
alkaen

39 €

Pariskunnan kalareissu Kuhmon koskille

Hotelli Kainuu

Varaa yhteinen pariskunnan kalareissu luonnonkauniiseen Kuhmoon. Yllätä kumppani yhteisellä koskikalastuskokemuksella. Yhteinen kalastushemmottelureissu on erinomainen lahjaidea pariskunnalle, jonka toinen puolikas on innokas kalastaja. Kalastaja pääsee esittelemään lajinsa saloja maamme kauneimpien koskien äärellä samalla, kun kumppani saa…

Hinta / henkilö
alkaen

98 €

Omatoiminen koskikalastuspäivä

Hotelli Kainuu

Kuhmossa on yli sata koskea, joista lähin Pajakkakoski sijaitsee alle 1 km päästä Kuhmon keskustasta. Majoitu hotelli Kainuuseen ja käy kolmella eri koskella kahden päivän aikana.

Hinta / henkilö
alkaen

118 €

Varaa verkosta

Varaa verkosta

Koskikalastajan unelmapäivät Hotelli Kainuu, Kuhmo

Hotelli Kainuu

Tervetuloa kalalle Kuhmoon! Koskemme kuohuavat ja järvemme odottavat kalastajia ympäri Suomen. Olemme kalastushotelli Hotelli Kainuu aivan Kuhmon keskustassa ja lähimmälle koskelle Pajakkajoelle on matkaa vain 800m. Ota meidät tukikohdaksi ja tee tästä kätevästi pistot koskille.…

Hinta / henkilö
alkaen

78 €

Kainuulainen aamiainen

Hotelli Kainuu

Tervetuloa nauttimaan yksin tai ryhmänä Kainuulainen aamiainen Hotelli Kainuussa. Aamiainen sisältää runsaasti lähialueen tuotteita sekä paikallisia herkkuja. Leivät ja kananmunat tulevat suoraan paikallisilta yrittäjiltä.

Hinta / henkilö
alkaen

8 €

Kaarneenkoski, Kuhmo, perhokalastuskohde

Hotelli Kainuu

Kaarneenkoski Nivalla avautuu kesällä 2021! Koko koski vuokrataan yhdeksi vuorokaudeksi kerrallaan, vuorokaudet alkavat keskiviikkoisin ja lauantaisin klo 12.00 alkaen.

Hinta / henkilö
alkaen

400 €

Häät Riusala-talossa

Hotelli Kainuu

Voit suunnitella omanlaisesi häät upeassa hirsirakenteisessa Riusala-talossa lähellä Kuhmon keskustaa. Riusala sijaitsee Jämäsjoen rannalla rinteen päällä. Vuokraus ja lisätiedot: Hotelli Kainuu (08) 655 1711

Varaa verkosta

Varaa verkosta

Hotelli Kainuu, Kuhmo

Hotelli Kainuu

Lähellä luontoa – Kuhmon keskustassa Hotelli Kainuu on Kuhmon keskustassa sijaitseva yksityinen hotelli. Hotellistamme löytyy yhteensä 30 huonetta, joista viisi ( 5 ) saunallisia kahden hengen huoneita, sekä huoneisto 1-4 majoittujalle. Yöpymisen kruunaa maukas kainuulainen…

Hinta / henkilö
alkaen

78 €

Varaa verkosta

Varaa verkosta

Ekokalastuskohde Akonkoski, Kuhmo

Hotelli Kainuu

Akonkosken seuruelupia myydään vain 1 kpl/ vrk. Lupavuorokausi alkaa ja päättyy klo 12. Ekokalastuslupa oikeuttaa kalastamaan Akonkoskella sekä ekokalastussääntöjä noudattaen myös Pajakkojoen koskilla.

Hinta / henkilö
alkaen

160 €

Wild Taiga summer