Facebook pixel

Hotelli, ravintola, pub ja tilaisruokailu palvelua tarjoava Hotelli Kainuu on yksityisomistuksessa oleva hotelli, joka sijaitsee aivan Kuhmon keskustassa ja, kuitenkin lähellä luontoa. Hotellissa on 29 huonetta ja 50 petipaikkaa, osassa huoneissa on ilmastointi. Asiakaspalautteiden mukaan meillä on hyvät sängyt ja pehmeät tyynyt sekä siistit majoitushuoneet että rentouttavat löylyt saunassa.

Upea Pajakkakoski sijaitsee 800 metrin päässä, jossa voi koskikalastaa, kokea elämyksen laskemalla koski uimalla tai kävellä rannalla  nauttien puhtaasta virtaavasta vedestä ja luonnosta. Lammasjärven ranta (jossa uimaranta ja avantouinti mahdollisuus) ja upea konsertti- ja kokouspaikka Kuhmo-talo ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta.

Hotelli Kainuun kainuulainen aamiainen sisältää runsaasti paikallisia tuotteita, jotka tulevat suoraan lähituottajilta. Puolukat ovat lähimetsistä poimittuja, sekä paikalliset tuottajat tuovat leivät, kananmunat sekä kalat suoraan hotelliimme.

Lisäksi Juhlatalo Riusala sijaitsee 8,5 km päässä Jämäsjoen rannalla, jossa voi järjestää erilaisia juhlia ja työpaikan tilaisuuksia. Tilaa on reilulle 100 hengelle.

Yhteystiedot

Hotelli Kainuu Oy
Kainuuntie 84
88900 Kuhmo

www.hotellikainuu.com

Tuotteet

Tilausruokailut ryhmille

Hotelli Kainuu

Hotelli Kainuun tilauskeittiö valmistaa maittavat a la carte (väh. 6 hengelle) tai noutopöytä ruokailut min.25 hengen ryhmille. Talon omat kokit hyödyntävät lähiruoka-aineita mahdollisuuksien mukaan: Kuhmon metsän marjoja ja paikallisen kanalan kananmunia, leipomon leipiä ja kaloja.

Hinta / henkilö
alkaen

18 €

Talvipaketti kahdelle

Hotelli Kainuu

Tervetuloa kahden päivän minitalvilomalle hotelliimme Kuhmon keskustaan. Voimassa sunnuntaista lauantaihin.

Hinta / henkilö
alkaen

195 €

Syysharjuksen perhokalastusta Kuhmossa

Hotelli Kainuu

Syksy on otollista aikaa harjuksen kalastukselle Kuhmossa. Ensinnäkin keväällä harjus on rauhoitettu ja syksyllä harjus on puolestaan lihavimmillaan, sillä se aktivoituu syömään pintaperhoa. Ruska on kauneimmillaan ja olosuhteet syyskalastukselle säiden puolesta voivat olla upeat! Akonkoski…

Hinta / henkilö
alkaen

149 €

Ryhmähinnat

Hotelli Kainuu

Ryhmille majoittuminen 37 €/1 vrk/2 hengen huoneessa. Hinta sisältää kainuulaisen noutopöytä aamiaisen ja iltasaunan. Kainuulainen aamiainen sisältää runsaasti paikallisia tuotteita. Kananmunat, leivät ja kalast tulevat suoraan tuottajalta hotelliimme. Päivällinen 18 €/hlö.

Hinta / henkilö
alkaen

35 €

Ruskaretki Kuhmossa

Hotelli Kainuu

Luonto saa upeat ruskan värit syyskuun puolen välin jälkeen myös Kuhmossa. Majoitu Kuhmon keskustassa, josta on lyhyt matka palveluiden, luonnon ja retkeilypolkujen luokse. Majoitus 3 yötä ja koe koskienkuohut, marjojen maut sekä retkeilypolkujen hiekka kenkiesi…

Hinta / henkilö
alkaen

172 €

Pariskunnan kalareissu Kuhmon koskille

Hotelli Kainuu

Lomapäivät vähissä ja kalallekin pitäisi ehtiä? Ratkaise reissupulmat: Varaa yhteinen pariskunnan kalareissu luonnonkauniiseen Kuhmoon. Yllätä kumppani yhteisellä koskikalastuskokemuksella. Yhteinen kalastushemmottelureissu on erinomainen lahjaidea pariskunnalle, jonka toinen puolikas on innokas kalastaja. Kalastaja pääsee esittelemään lajinsa saloja…

Hinta / henkilö
alkaen

98 €

Omatoiminen koskikalastuspäivä

Hotelli Kainuu

Kuhmossa on yli sata koskea, joista lähin Pajakkakoski sijaitsee alle 1 km päästä Kuhmon keskustasta. Majoitu hotelli Kainuuseen ja käy kolmella eri koskella kahden päivän aikana.

Hinta / henkilö
alkaen

118 €

Kulttuuriretki Kuhmon maisemissa

Hotelli Kainuu

Vieraile ohjatulla retkellä Kuhmossa kaksi päivää ja tutustu alueen kulttuuritarjontaan sekä talvisota-aiheeseen majoittuen aivan Kuhmon kestustassa. Iltaisin kävele upean Pajakkakosken alueella nauttien kosken kuohuista.

Hinta / henkilö
alkaen

158 €

Kulttuuriretki Kuhmo - Suomussalmi maisemissa ryhmille

Hotelli Kainuu

Valmiiksi suunniteltu kulttuuriretki ohjelmineen ryhmille Kuhmon ja Suomussalmen alueilla. Kesto 3 vrk ja mahdollisuus lisävuorokaudelle.

Hinta / henkilö
alkaen

195 €

Koskikalastajan unelmapäivät

Hotelli Kainuu

Ole ammattilainen tai harrastaja koskikalastuksessa - ei sen väliä! Tule Akonkoskelle - perhokalastajien ekokalastuskohteelle sekä Kallionjoen upean 27 eri kosken ja usena järven helminauhalle Kuhmoon

Hinta / henkilö
alkaen

35 €

Koe kalastuselämyksiä oppaan johdolla ympäri Kuhmoa

Hotelli Kainuu

Nyt toteuta unelmasi ja koskikalasta joka päivä eri koskella. Oppaan johdolla eri puolilta Kuhmoa löytyy monipuolisia koskia, onhan niitä yli 100! Nyt on mahdollisuus kalastaa Taigan alueen koskella, jossa ei ole muita kalastajia.

Hinta / henkilö
alkaen

359 €

Kainuulainen aamiainen

Hotelli Kainuu

Tervetuloa nauttimaan yksin tai ryhmänä Kainuulainen aamiainen Hotelli Kainuussa. Aamiainen sisältää runsaasti lähialueen tuotteita sekä paikallisia herkkuja. Leivät ja kananmunat tulevat suoraan paikallisilta yrittäjiltä.

Hinta / henkilö
alkaen

8 €

Häät Riusala-talossa

Hotelli Kainuu

Voit suunnitella omanlaisesi häät upeassa hirsirakenteisessa Riusala-talossa lähellä Kuhmon keskustaa. Riusala sijaitsee Jämäsjoen rannalla rinteen päällä. Vuokraus ja lisätiedot: Hotelli Kainuu (08) 655 1711

Hotelli Kainuu

Hotelli Kainuu

Majoitu Kuhmon keskustassa yksityisessä hotellissa lähellä luontoa, mutta keskellä kaupungin palveluja. Majoituksen hintaan sisältyy kainuulainen aamiainen. Lammasjärvi ja perhokalastajien suosittu Pajakkakoski sijaitsevat kävelymatkan päässä. Lähin uimaranta on reilun 150 metrin päässä ja siellä on talvella…

Hinta / henkilö
alkaen

66 €

Ekokalastuspäivä Kuhmossa

Hotelli Kainuu

Kalastuskausi 01.04. – 10.09. Kesto 1 vrk. Min. 4 henkilöä Vietä ekokalastuspäivä Akonkoskella ja majoitu Kalastajahotellissa Kuhmon keskustassa.

Hinta / henkilö
alkaen

79 €

#Hankikorri2020 - perhokalastajien kevättreffit Kuhmossa

Hotelli Kainuu

Usko tai älä - taimen nappaa pintaperhoon talvellakin #Hankikorri viikot kokoavat perhokalastajia koskille sekä hotellille vaihtamaan kalastuskuulumisia. #hankikorri 2020 viikoilla mukana Hans Van Klinken.

Hinta / henkilö
alkaen

126 €

Wild Taiga summer