Facebook pixel

Saapuminen

Junalla tai bussilla

Kuhmoon ja Suomussalmelle pääsee nopeiten lentämällä, mutta myös junalla ja linja-autolla alueen saavuttaa helposti.

Juna-asemat sijaitsevat Kajaanissa (Kuhmoon 102 km, Suomussalmelle 107 km) ja Kontiomäellä (Suomussalmelle 85 km). VR:llä on useita vuoroja päivässä. Matka-aika Helsingistä Kajaaniin on nopeimmillaan noin kuusi tuntia.

Saapuvilta junilta on linja-autoyhteydet sekä Kuhmoon että Suomussalmelle. Myös useat matkailuyritykset järjestävät asiakkaan haun asemilta erillismaksusta.

Aikataulutiedot: www.vr.fiwww.matkahuolto.fi ja www.matka.fi.

Hossan kulkuyhteyksistä lisätietoa löydät täältä.

LENTÄEN

24.5.2021 alkaen Helsingin ja Kajaanin välisiä lentoja operoi tanskalainen perheyhtiö DAT. Kajaanin lentokentältä matkaa sekä Kuhmoon että Suomussalmelle on 111 km. Finnair lentää Helsingistä Kuusamoon ympäri vuoden. Kuusamon lentokentältä matkaa Hossaan on 80 km ja Suomussalmelle 147 km.

Tarkemmat lentoaikataulutiedot ja varaukset:

DAT (Kajaani)
Finnair (Kuusamo)

JATKOYHTEYDET KAJAANIN LENTOKENTÄLTÄ KUHMOON

Kainuun Tilausliikenne ajaa Kuhmon ja Kajaanin lentoaseman välistä linjaa 7.6. -31.12.2021. Reitti kiertää Sotkamon ja Katinkullan kautta ns. pohjoispuolta.

JATKOYHTEYDET SUOMUSSALMELLE

Kutsu- ja linjaliikenteen aikataulut ja varaukset: Taksi K Heikkinen puh. 0400 306 305, www.kaiheikkinen.fi. Kutsuliikenne tilattava edellisenä päivänä klo 18.00 mennessä, edellyttäen väh. yhtä matkustajaa.

Wild Taiga summer