Hossan ja Kylmäluoman Retkeilykeskukset

Karhunkainalon leirintäalueella, Hossan luontokeskuksen vieressä, on 50 sähköistettyä vaunupaikkaa ja 4 vuokramökkiä. Hossan Retkeilykeskuksessa on vuokrattavissa Jatkonsalmen kämppäkartano ja Tolosenvirran savottakämppä.

Hossan luontokeskuksen kahvila-ravintolassa (A-oikeudet) on 60 asiakaspaikkaa, kesäisin 30 hengen terassi. Samassa rakennuksessa sijaitsevat kokoustilat sekä retkeilyaluetta esittelevä näyttely. Lapsille on sisällä leikkinurkkaus ja ulkona monipuolinen leikkikenttä. Kahvila-ravintoloissa järjestetään myös yksityistilaisuuksia asiakkaiden toivomusten mukaisesti.

Kylmäluoman retkeilykeskus/leirintäalue Taivalkoskella tarjoaa hyvät ympärivuotiset luontoaktiviteettimahdollisuudet ja majoitusmahdollisuuden hirsimökeissä sekä rivitaloasunnoissa.

Kylmäluoman retkeilykeskuksessa on 21 mökkiä, 2 rivitaloasuntoa, 1 ryhmätila, sähköistettyjä asuntovaunupaikkoja ja telttailualue. Retkeilykeskuksessa on A-oikeuksin varustettu kahvila – ravintola Kaakkuri kokoustiloineen, kesäaikana lounaspöytä on katettuna joka päivä. Monipuoliset retkeilyreitit, kalastus Iso-Pajuluomassa ja muissa vesistöissä sekä muut luontoon liittyvät harrasteet kuten melonta, suppailu, pyöräily ja frisbeegolfailu siivittävät kesäpäivien viettämistä. Talvella hyvät moottorikelkkareitit mahdollistavat vauhdikkaat talviaktiviteetit. Hoidettuja hiihtoreittejä on n. 15 km.Vaunualue on avoinna ja mökkejä vuokrattavana ympäri vuoden.

Yhteystiedot

Kylmäluoman Retkeilykeskus
Pajuluomantie 20
93540 Tyrövaara
040 500 3476
kylmaluoma@retkeilykeskus.fi
www.hossa-kylmaluoma.fi

Hossan Retkeilykeskus
Jatkonsalmentie 6
89920 Ruhtinansalmi
050 84 4692
hossa@retkeilykeskus.fi
www.hossa-kylmaluoma.fi

www.hossa-kylmaluoma.fi
Wild Taiga summer