Facebook pixel

Korkeatasoinen loma- ja kokoushotelli Kalevala ja sen ystävällinen henkilökunta toivottaa teidät lämpimästi tervetulleiksi.

Hotelli Kalevala on arkkitehtuuriltaan ainutlaatuinen maailmassa ja Museovirasto onkin julistanut rakennuksen SR-kohteeksi (=suojattu rakennus). Hotelli sijaitsee Kuhmossa Lammasjärven rannalla upean ja puhtaan luonnon keskellä. Hotelli on rakennettu vuonna 1989 ja sen muoto sekä erikoinen betonivalutekniikka yllättää. Nykyaikaiseen rakennustapaan ja kodikkaaseen sisustukseen sovitettu kokonaisuus on yhdistelmä nykypäivää ja perinnettä. Arkkitehti Ilpo Väisäsen suunnitelman mukaisesti Hotelli Kalevala on rakennettu Kalevala-eepoksen Kokko-linnun muotoon.

Hotellin wellness-osastolla on kaksi suomalaista saunaa sekä sisä- ja ulkoporealtaat. Lisäksi varattavissa on turvesauna, infrapunasauna ja yrttiporeallas.

Yhteystiedot

Hotelli Kalevala
Väinämöinen 9
88900 KUHMO

www.hotellikalevala.fi

Tuotteet

Turvesauna

Hotelli Kalevala

Turvesauna rentouttaa elimistön toimintaa sekä poistaa stressin. Turvenaamio pehmentää ja kiinteyttää ihoa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, lieventää erilaisia iho-oireita ja voi tuoda helpotusta tuki- ja liikuntaelinsairauksiin.

Hinta / henkilö
alkaen

22 €

Christmas in Hotel Kalevala

Tapahtumia Hotelli Kalevalassa

Hotelli Kalevala

Järjestämme hotellissa erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Esimerkiksi juhlapyhien aikana tarjolla on erilaisia majoituspaketteja ruokailuineen.

Hinta
alkaen

0 €

Talvitarjous

Hotelli Kalevala

Nyt pääset nauttimaan Hotelli Kalevalan majoituksesta, lumisesta Kuhmosta ja ruuhkattomista laduista uskomattomaan tarjoushintaan!

Hinta / henkilö
alkaen

155 €

Wellness in Finland

Sauna ja Wellness

Hotelli Kalevala

Upean hemmotteluosastomme tarjonnalla voi täydentää kokonaisvaltaisen hyvänolon matkan. Olipa matkan teemana loma tai työ, wellness-palvelumme tuo siihen sopivasti ylellisyyttä maittavien aterioiden ja ainutlaatuisten ohjelmien lisäksi.

Hinta / henkilö
alkaen

10 €

Buffet at Hotel Kalevala

Ravintola Kanteletar Hotelli Kalevala

Hotelli Kalevala

Ravintolasta avautuu upea, vuodenaikojen mukaan vaihtuva näkymä Lammasjärvelle. Kesäterassi on erinomainen paikka illanistujaisiin, juhlatilaisuuksiin tai ryhmäruokailuihin. Paljon kiitosta saanut keittiömme tarjoaa paikallisia herkkuja suomalaiseen sekä kansainväliseen makuun, unohtamatta kasvisruokavaihtoehtoja.

Hinta / henkilö
alkaen

5 €

Majoitus Hotelli Kalevalassa

Hotelli Kalevala

Hotelli Kalevala palvelee ympäri vuoden tarjoten unohtumattomia elämyksiä, hyvää ruokaa ja erinomaista palvelua. Hotelli sijaitsee Lammasjärven rannalla, noin 3 kilometrin päässä Kuhmon keskustasta. Rakennuksen on suunnitellut arkkitehti Ilpo Väisänen ja se on rakennettu Kalevala-eepoksen Kokko-linnun…

Hinta / henkilö
alkaen

57.5 €

Kokous Hotelli Kalevalassa

Hotelli Kalevala

Kokouspalvelumme räätälöi kokouksen ryhmille sopivaksi. Käytössä on kaksi erikokoista kokoustilaa. Myös Wellness-osaston tai kodan voi varata kokouskäyttöön. Kokouksen yhteyteen on tarjolla runsaasti oheisohjelmia.

Karhuseikkailu Kuhmossa

Hotelli Kalevala

Yhdistä mukava hotelliloma karhunkatseluun! 2 yön pakettiin sisältyy hotellimajoitus, ruokailut sekä karhunkatselu itärajalla.

Hinta / henkilö
alkaen

295 €

Christmas in Finland

Joulu Hotelli Kalevalassa

Hotelli Kalevala

Saavu viettämään tunnelmallista joulua!

Hotelli Kalevalan ryhmähinnat

Hotelli Kalevala

Lammasjärven rannalla sijaitseva Hotelli Kalevala tarjoaa ryhmällesi historiaa, luontoa ja niin mielen kuin kehonkin hyvinvointia rauhallisessa ympäristössä.

Hinta / henkilö
alkaen

49.5 €

Hellästi hemmotellen

Hotelli Kalevala

Tule majoittumaan ja rentoutumaan kahden kesken Hotelli Kalevalaan. Meillä voi viettää aikaa yhdessä joko aktiivisen toiminnan parissa tai vain leppoisasti oleillen. Hemmottelupaketin oheen voi valita lisäpalveluita, kuten hierontaa ja Kalevalaista jäsenkorjausta. Tämä on myös hieno…

Hinta / henkilö
alkaen

124.5 €

Nature activities

Elämyksiä Kuhmon Luonnossa

Hotelli Kalevala

Kuhmon upea erämaaluonto tarjoaa hienot puitteet omatoimiseen liikkumiseen. Keittiöstämme voi pyytää mukaan retkieväät! Myös opastettu aktiviteettitarjontamme on runsasta kaikkina vuodenaikoina.

A la Carte

Hotelli Kalevala

A la Cartea kansainvälisin ja kainuulaisin makuelämyksin.

Wild Taiga summer