Facebook pixel

Hyvinvointi ja sauna

Hemmottele itseäsi ja irtaudu arjen kiireestä! Puhdas luonto ja ulkoilma-aktiviteetit edistävät terveyttä ja hyvää oloa kaikkina vuodenaikoina. Ulkoilun jälkeen on ihana jatkaa päivää hemmottelevilla hoidoilla, erilaisilla hieronnoilla tai rentouttavissa saunoissa.

Erilaiset hyvinvointiosiot soveltuvat hyvin myös ryhmille esimerkiksi kokous- tai koulutuspäivän oheen tai työyhteisön hyvinvointipäivän ohjelmaksi.

Liity postituslistallemme ja saat parhaat lomavinkit suoraan sähköpostiisi!

Tuotteet

Hellästi hemmotellen

Hotelli Kalevala

Tule majoittumaan ja rentoutumaan kahden kesken Hotelli Kalevalaan. Meillä voi viettää aikaa yhdessä joko aktiivisen toiminnan parissa tai vain leppoisasti oleillen. Hemmottelupaketin oheen voi valita lisäpalveluita, kuten hierontaa ja Kalevalaista jäsenkorjausta. Tämä on myös hieno…

Hinta / henkilö
alkaen

124.5 €

Majatalosta majataloon herkkujen saunapolku

Äksyt Ämmät

Tervetuloa astelemaan herkkujen saunapolulle saunasta saunaan. Polun varrella on neljä aivan ihanaa saunakokemusta erilaisin löylyin. Lempeiden löylyjen ohella saunapolulla nautitaan upeat saunamenut, joka päivä erilaiset.

Hinta / henkilö
alkaen

660 €

Marjanpoimijan paratiisi

Arolan maatila- ja erälomat

Hyvinvointia luonnosta. Viemme sinut kainuulaiseen korpimetsään nauttimaan luonnon antimista turvallisesti oppaan mukana. Lakka-, mustikka-, puolukka- ja karpaloretket.

Hinta / henkilö
alkaen

50 €

Onni on Savusauna

Lentiiran Lomakylä

Savusaunan löylyt on ehkäpä Lentiiran Lomakylän kiitetyin kokemus. Saunarakennuksesta löytyy paitsi perinteinen savusauna myös sähkösauna, modernit suihkut, tilavat pukuhuoneet sekä viihtyisä takkatupa.

Hinta / tunti
alkaen

38 €

Saonojen Taekaa Rajakartanossa

Loma Hossa

Lempeät löylyt kutsuu Sinut rentoutumaan kiireettömästi Loma-Hossan Rajakartanon saunojen löylyihin.

Hinta / henkilö
alkaen

200 €

Wellness in Finland

Sauna ja Wellness

Hotelli Kalevala

Upean hemmotteluosastomme tarjonnalla voi täydentää kokonaisvaltaisen hyvänolon matkan. Olipa matkan teemana loma tai työ, wellness-palvelumme tuo siihen sopivasti ylellisyyttä maittavien aterioiden ja ainutlaatuisten ohjelmien lisäksi.

Hinta / henkilö
alkaen

10 €

Savusauna ja palju

Loma Hossa

Haluvaesitko kokkeilla savusaonoa ja kylypytynnyrie? Katsella tähtitaivasta lämpimän paljun syleilyssä? Tuntea savusaunan rentouttavaa lämpöä?

Hinta / henkilö
alkaen

350 €

Savusaunan lempeä lämpö

Arolan maatila- ja erälomat

Nauti rentouttavista löylyistä aidon savusaunan lempeässä lämmössä. Lämmitys 100 €/kerta.

Hinta / henkilö
alkaen

100 €

Turvesauna

Hotelli Kalevala

Turvesauna rentouttaa elimistön toimintaa sekä poistaa stressin. Turvenaamio pehmentää ja kiinteyttää ihoa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, lieventää erilaisia iho-oireita ja voi tuoda helpotusta tuki- ja liikuntaelinsairauksiin.

Hinta / henkilö
alkaen

22 €

Wild Taiga summer