Facebook pixel

Välinevuokraus kesällä

Tuotteet

Kanoottien ja kajakkien vuokraus

EräPiira

Vuokraamme omatoimisille retkeilijöille avokanootteja ja kajakkeja sekä retkeilyvälineitä.

Hinta / henkilö
alkaen

30 €

Kanoottivuokraus Suomussalmella

Kieppituvat

Tämä kahden henkilön kanootti on ilmatäytteinen, joten se kulkee helposti mukana esimerkiksi autolla eikä sen kuljettamiseen tarvita lisälaitteita.

Hinta / tunti
alkaen

25 €

SUP-lauta

SUP-laudat

Kieppituvat

Vietä kesäpäivää laineilla keikkuen tai tyynellä kelluen. Parhaiten se onnistuu SUP-laudalla, jonka saat vuokrattua meiltä Kieppituvilta.

Hinta / tunti
alkaen

25 €

SUP-laudat

Kylpylähotelli Kiannon Kuohut

Hotelli Kiannon Kuohut vuokraa SUP-lautoja vesiaktiviteetteihin. SUP-lautailemaan pääset heti hotellin vieressä olevalle Jalonuomalle tai voit viedä laudan valitsemaasi vesistöön ja nauttia kesäisestä luonnosta vedenpäällä. Lautavuokraus sisältää laudan, melan ja pelastusliivit.

Hinta / tunti
alkaen

25 €

Sähköskootterit

Kylpylähotelli Kiannon Kuohut

Hotelli Kiannon Kuohut vuokraa sähköskoottereita kesäiseen cruisailuun. Sähköskootterit sopivat yli 12-vuotiaille sekä aikuisille ympäristöystävälliseen liikkumiseen hotellin lähiympäristössä. Akkujen kesto jopa 40 km yhdellä latauksella. Pidempiin vuokrauksiin annetaan laturit mukaan. Alle 15-vuotiaille vuokraus vanhempien läsnä ollessa.

Hinta / tunti
alkaen

20 €

Vuokrattavat Fatbiket Hossan luontokeskukselta

Hossan ja Kylmäluoman Retkeilykeskukset

Hossan kansallispuistossa voit viilettää neljällä eri pyöräilyreitillä.

Vuokrattavat kanootit ja kajakit Hossan luontokeskukselta

Hossan ja Kylmäluoman Retkeilykeskukset

Hossa on yksi Suomen parhaimmista vesiretkeilykohteista. 60 kilometrin vesiretkeilyreitistössä riittää melottavaa useammalle päivälle.

Vuokrattavat polkupyörät

Kylpylähotelli Kiannon Kuohut

Hotelli Kiannon Kuohut vuokraa polkupyöriä, jotka sopivat kesäiseksi kulkupeliksi lähes kaiken ikäisille. Polkupyörät ovat mallia JOPO, joilla on kätevää kierrellä keskustan alueella ja pyörät soveltuvat myös pidemmille pyöräretkille esimerkiksi Kaunisniemen Soivan Metsän tutustumiseen.

Hinta / tunti
alkaen

10 €

Wild Taiga summer