Facebook pixel

Lentiiran Lomakylä tarjoaa perinteistä mökkimajoitusta ympäri vuoden. Vuokramökkien lisäksi lomakylän rannasta löytyy vieraiden rakastama savusauna. Rentoutumisen lomassa melonta, kalastus, patikointi ja talviretkeilylajit ovat mökkivieraiden suosiossa. Lentiira sijaitsee Kainuun itärajan tuntumassa 45 km Kuhmosta pohjoiseen.

Mökkimajoitus ja leirintä

Lentiiran Lomakylässä on yhdeksän talviasuttavaa mökkiä 2-7 hengelle. Leirintäalueella on mukavat puittee telttailijoille ja karavaanareille. Lomakylän vastaanotto ja Pirtti-ravintola palvelevat päärakennuksessa.

Vastaanotto on avoinna varmimmin maanantaista lauantaihin klo 10:00 – 19:00. Majoituspäivistys palvelee jokaisena viikonpäivänä myös iltaisin.

Vuokraamme vieraillemme mm. kalastusvälineitä, veneitä, lumikenkiä, suksia ja pilkkikelkkoja. Verkkokaupastamme saat myös kalastusluvat Kaarneenkoskelle ja Änättikoskelle.

Savusauna

Lentiiran Lomakylän saunarakennuksesta löytyy perinteinen savusauna, moderni sähkösauna sekä viihtyisä takkatupa. Savusaunavuoroja voi varata kesäiltaisin  maanantaista lauantaihin. Suosittelemme ennakkovarausta. Saunan ja takkatuvan voi myös vuokrata yksityisiin tilaisuuksiin ja illanviettoihin.

Biosphere-sertifioitu matkailutoimija

Lentiiran Lomakylä on Biosphere-sertifioitu vastuullinen matkailuyritys. Kehitämme ympäristöystävällisiä retkituotteita, suunnittelemme ravintolaprosessimme tarkkaan, ja minimoimme hävikkiä kaikissa hankinnoissamme. Vieraanamme voit osallistua vastuullisuustekoihin esimerkiksi lajittelemalla roskasi, pidentämällä viipymää ja säätämällä huonelämpötilaa talvisin.

Etäisyyksiä

Kuhmo 45km
Kajaani 125km
Vartius rajanylitys 30km

Yhteystiedot

Lentiiran Lomakylä
Petäjäniementie 121
88930 Lentiira

Vastaanotto +358 44 72 88 930
Petri + 358 50 585 12 10
sales@lentiira.com

www.lentiira.com

Tuotteet

Selkäsaaren Kanoottiretki Kahdelle

Lentiiran Lomakylä

Tutustu karun kauniiseen kylämaisemaan vesiltä käsin! Selkäsaaren kanoottiretkellä pääsette ihailemaan kallioisia rantamaisemia, tutustumaan käkkyrämäntyjen kehystämiin kankaisiin sekä ihmettelemään vesilintupoikueita, jotka uiskentelevat verkkaisesti rantaheinikossa.

Hinta / päivä
alkaen

99 €

Perhokalastus Änättikoskella

Lentiiran Lomakylä

Vaihda vapaalle ja suuntaa perhostelemaan Änättikosken kuohuihin! Noin viisi kilometriä Lentiiran Lomakylästä sijaitseva koski tarjoaa otolliset puitteet taimenen ja harjuksen pyyntiin.

Hinta / henkilö
alkaen

62 €

Onni on Savusauna

Lentiiran Lomakylä

Savusaunan löylyt on ehkäpä Lentiiran Lomakylän kiitetyin kokemus. Saunarakennuksesta löytyy paitsi perinteinen savusauna myös sähkösauna, modernit suihkut, tilavat pukuhuoneet sekä viihtyisä takkatupa.

Hinta / tunti
alkaen

38 €

Mäntypuusta tervaksi

Lentiiran Lomakylä

Ryhmille suunnattu Mäntypuusta tervaksi -ohjelma tutustuttaa Lentiiran elävään tervaperinteeseen. Opastetulla kierroksella vieraillaan tervahaudalla ja tarinoidaan tervanpolton historiasta ja käytännön toteutuksesta.

Hinta / henkilö
alkaen

43 €

Maisemahuone - etätyön ja tauon paikka

Lentiiran Lomakylä

Lentiiran Lomakylän maisemahuone antaa toivottua joustoa matkasuunnitelmiin.

Hinta / henkilö
alkaen

10 €

Lumikenkäretki Lentiirassa

Lentiiran Lomakylä

Reippailu talvisäässä virittää hien pintaan ja hymyn huulille. Lumikenkäretkellä pääset seuraamaan eläinten jälkiä ja nauttimaan talvisesta luonnosta niin lähimetsissä, soilla kuin järven jäällä.

Hinta / henkilö
alkaen

10 €

Lentiiran Lomakylän mökit ja savusauna

Lentiiran Lomakylä

Kun kaipaat luonnon helmaan, suuntaa Lentiiran Lomakylään Kuhmossa! Mukavan mökkimajoituksen lisäksi lomakylästä löytyy vieraiden rakastama savusauna.

Hinta / päivä
alkaen

90 €

Leirintäalue Lentiirassa

Lentiiran Lomakylä

Lentiiran Lomakylän leirintäalue on rauhaa arvostavan luonnonystävän valinta. Alueen teltta-, vaunu- ja asuntoautopaikat sijaitsevat nurmialueella puiden katveessa maalaismaisemassa. Lomakylän vastaanotosta löytyy pieni kioski ja päärakennuksen edestä leikkipaikka lapsille.

Hinta / henkilö
alkaen

22 €

Kokkovaaran Pyöräretki Lentiirassa

Lentiiran Lomakylä

Kokkovaaran pyöräretkellä pääset treenaamaan jalkalihaksiasi ja tutustumaan kainuulaiseen erämaaluontoon. Metsän keskellä kulkevan retken kohokohta on Rytäniemen näköalapaikka jokivarressa.

Hinta / henkilö
alkaen

47 €

Kainutlaatuinen Eräseikkailu 3vrk sis. Mökkimajoitus

Lentiiran Lomakylä

Tutustu ainutlaatuiseen erämaaluontoon Lentiirassa! Kainutlaatuisen eräseikkailun kohokohta on karhunkatseluilta piilokojulla, jos toki melontaretki Lentiiran vesillä on vähintään yhtä jännittävä elämys. Aidossa savusaunassa pääset palautumaan päivän koitoksista.

Hinta / henkilö
alkaen

329 €

Hiihtoretki alkaa etuovelta

Lentiiran Lomakylä

Lentiiran Lomakylän pihapiiristä lähte useampikin latu, jotka kulkevat metsissä, soilla ja järven jäällä.

Heittokalastus Lentiiranjärvellä

Lentiiran Lomakylä

Viritä siimat ja lähde rentouttavalle kalastusretkelle Lentiiran vesille! Lentiiranjärvellä ja jokivarressa on monta otollista kaislikkoa ja kalapaikkaa, missä tyypillisimmät saaliit ovat ahven, kuha ja hauki.

Hinta / henkilö
alkaen

62 €

Wild Taiga summer