Facebook pixel

Lentiiran Lomakylä on maalaishenkeen rakennettu matkailukeskus Kainuun saloilla. Rauhallisten metsien, salaperäisten soiden ja puhtaiden vesien ympäröimä lomakylä on todellinen ulkoilijan paratiisi.

Lentiiran Lomakylässä loma on lomaa ja tunnelma juuri sellainen kuin kiireinen nykyihminen kaipaakin: lupsakoita ihmisiä, mahdollisuus sekä aktiiviseen ulkoiluun että  leppoisaan lokoiluun.

MAJOITUS

Lentiiran lomakylässä on 9 talviasuttavaa mökkiä 2-7 hengelle. Kotoisat mökit alkaen 105e/vrk. Myös mukavat teltta-, vaunu- ja asuntoautopaikat ovat luonnonläheisesti rauhallisella lomailupaikalla.

SAUNA & WELLNESS

Rannasta löytyy perinteinen savusauna, moderni sähkösauna sekä viihtyisä takkatupa. Savusauna lämpimänä kesäaikana joka ilta ja tilauksesta muinakin aikoina.

 

ETÄISYYKSIÄ

Kuhmo 45km
Kajaani 125km
Vartius rajanylitys 30km

Yhteystiedot

Lentiiran Lomakylä
Petäjäniementie 121
88930 Lentiira
Eija +358 44 0297 214
Topi +358 44 0154 179
sales@lentiira.com
Facebook: Lentiira Holiday Village

www.lentiira.com

Tuotteet

Sauna ja Wellness

Lentiiran Lomakylä

Tervetuloa nauttimaan savusaunan pehmoisista löylyistä ja pulahduksesta raikkaaseen järviveteen!

Lomakylän mökit

Lentiiran Lomakylä

Lentiiran lomakylässä on 9 talviasuttavaa mökkiä 2-7 hengelle. Järvenranta, grillikota ja kesytön luonto ympärillä varmistavat, että viihdyt varmasti!

Lomakylän leirintäalue

Lentiiran Lomakylä

Lentiiran Lomakylä on maalaishenkeen rakennettu, siisti ja hyvinhoidettu matkailukeskus rauhallisten metsien ja puhtaiden vesien ympäröimänä. Luonnonrauhassa viihdyt varmasti!

Wild Taiga winter