Facebook pixel

Lentiiran Lomakylä tarjoaa perinteistä mökkimajoitusta ja ohjelmapalveluita ympäri vuoden. Vuokramökkien lisäksi lomakylän rannasta löytyy vieraiden rakastama savusauna. Rentoutumisen lomassa kalastus, patikointi ja talviretkeilylajit ovat mökkivieraiden suosiossa. Lentiira sijaitsee Kainuun itärajan tuntumassa 45 km Kuhmosta pohjoiseen.

Mökkimajoitus ja leirintä

Lentiiran Lomakylässä on yhdeksän talviasuttavaa mökkiä 2-7 hengelle. Leirintäalueella on mukavat puitteet teltta-, vaunu- ja asuntoautoille.

Lomakylän vastaanotto palvelee päärakennuksessa. Pirtti palvelee tilausravintolana. Aamiaskori on tarjolla ympäri vuoden.

Vuokraamme vieraillemme mm. kalastusvälineitä, veneitä, lumikenkiä, suksia ja pilkkikelkkoja. Meiltä saat myös kalastusluvat sekä neuvontaa ja opastusta kylän vierailu- ja retkeilykohteisiin lähialueilla.

Savusauna

Lentiiran Lomakylän saunarakennuksesta löytyy perinteinen savusauna, moderni sähkösauna sekä viihtyisä takkatupa. Savusauna on lämpimänä kesäaikana joka ilta, ja on vuokrattavissa myös muin aikoina yksityisiin tilaisuuksiin ja illanviettoihin.

Ohjelmapalvelut

Järjestämme kalastus- ja metsästysretkiä sekä opastettuja retkiä luontoon ja vesille ympäri vuoden. Tarjoamme myös hyvinvointiohjelmia mukaan lukien  (metsä)jooga, sointukylvyt ja perinnehoidot.

Etäisyyksiä

Kuhmo 45km
Kajaani 125km
Vartius rajanylitys 30km

Yhteystiedot

Lentiiran Lomakylä
Petäjäniementie 121
88930 Lentiira
Vastaanotto +358 44 72 88 930
Petri + 358 50 585 12 10
sales@lentiira.com
Facebook: Lentiira Holiday Village

www.lentiira.com

Tuotteet

Savusauna ja luontaishoidot

Lentiiran Lomakylä

Savusaunan löylyt on ehkäpä Lentiiran Lomakylän kiitetyin kokemus. Sauna sijaitsee aivan rannan tuntumassa, josta voit pulahtaa virkistävään järviveteen. Talvisin on mahdollisuus ottaa jäinen kylpy avannossa saunomisen lomassa.

Hinta / henkilö
alkaen

18 €

Saariseikkailu kanootilla

Lentiiran Lomakylä

Vuokraa kanootti ja lähde saariseikkailulle Lentiiran vesille! Kanoottiretki sopii kaikille jotka nauttivat rennosta ja rauhoittavasta ulkoilusta kauniissa maisemissa.

Hinta / henkilö
alkaen

20 €

Pyröräretket itärajan tuntumassa

Lentiiran Lomakylä

Pyöräily on mahtava tapa tutustua Lentiiraan ja naapurikyliin. Vierailukohteita löytyy niin lepposalle sunnuntaipyöräilijälle kuin tavoitteelliselle retkipyöräilijällekin. Maantiemaratonia lukuunottamatta ehdottamamme reitit kulkevat pääosin metsän keskellä rauhallisia kyläteitä pitkin, osan matkaa pyöräilet maantiellä.

Varaa verkosta

Varaa verkosta

Mökkimajoitusta ympäri vuoden

Lentiiran Lomakylä

Lentiiran Lomakylässä on yhdeksän talviasuttavaa mökkiä 2-7 hengelle. Perinteinen savusauna järvenrannassa ja kesytön luonto ympärillä varmistavat, että viihdyt varmasti. Lemmikit on sallittuja osassa mökkejä.

Hinta / henkilö
alkaen

47.5 €

Mäntypuusta tervaksi

Lentiiran Lomakylä

Ryhmille suunnattu Mäntypuusta tervaksi -ohjelma tutustuttaa Lentiiran elävään tervaperinteeseen. Opastetulla kierroksella vieraillaan tervahaudalla ja tarinoidaan tervanpolton historiasta ja käytännön toteutuksesta.

Hinta / henkilö
alkaen

43 €

Maisemahuone - etätyön ja tauon paikka

Lentiiran Lomakylä

Lentiiran Lomakylän maisemahuone antaa toivottua joustoa matkasuunnitelmiin.

Hinta / henkilö
alkaen

10 €

Lumikenkäretki Lentiirassa

Lentiiran Lomakylä

Reippailu talvisäässä virittää hien pintaan ja hymyn huulille. Lumikenkäretkellä pääset seuraamaan eläinten jälkiä ja nauttimaan talvisesta luonnosta niin lähimetsissä, soilla kuin järven jäällä.

Hinta / henkilö
alkaen

10 €

Varaa verkosta

Varaa verkosta

Leirintäalue Lentiirassa

Lentiiran Lomakylä

Lentiiran Lomakylän leirintäalue on rauhaa arvostavan luonnonystävän valinta. Alueen teltta-, vaunu- ja asuntoautopaikat sijaitsevat nurmialueella puiden katveessa maalaismaisemassa. Lomakylän vastaanotosta löytyy pieni kioski ja päärakennuksen edestä leikkipaikka lapsille.

Hinta / henkilö
alkaen

22 €

Jokivarren veneretki

Lentiiran Lomakylä

Lupsakka veneretki Lentiirajoen kauniissa maisemissa. Hyvällä tuurilla voit nähdä vesilintuja ja metsän asukkeja matkan varrella. Puolivälissä reissua rantaudumme jokivarteen ja tutustumme Töhönpuron vesiputoukseen.

Hinta / henkilö
alkaen

42 €

Hiihtoretki alkaa etuovelta

Lentiiran Lomakylä

Lentiiran Lomakylän pihapiiristä lähte useampikin latu, jotka kulkevat metsissä, soilla ja järven jäällä.

Wild Taiga summer