Facebook pixel

Lentiiran Lomakylä tarjoaa perinteistä mökkimajoitusta ja ohjelmapalveluita ympäri vuoden. Vuokramökkien lisäksi lomakylän rannasta löytyy vieraiden rakastama savusauna. Rentoutumisen lomassa kalastus, patikointi ja talviretkeilylajit ovat mökkivieraiden suosiossa. Lentiira sijaitsee Kainuun itärajan tuntumassa 45 km Kuhmosta pohjoiseen.

Mökkimajoitus ja leirintä

Lentiiran Lomakylässä on yhdeksän talviasuttavaa mökkiä 2-7 hengelle. Leirintäalueella on mukavat puitteet teltta-, vaunu- ja asuntoautoille.

Lomakylän vastaanotto palvelee päärakennuksessa. Pirtti palvelee tilausravintolana. Aamiaskori on tarjolla ympäri vuoden.

Vuokraamme vieraillemme mm. kalastusvälineitä, veneitä, lumikenkiä, suksia ja pilkkikelkkoja. Meiltä saat myös kalastusluvat sekä neuvontaa ja opastusta kylän vierailu- ja retkeilykohteisiin lähialueilla.

Savusauna

Lentiiran Lomakylän saunarakennuksesta löytyy perinteinen savusauna, moderni sähkösauna sekä viihtyisä takkatupa. Savusauna on lämpimänä kesäaikana joka ilta, ja on vuokrattavissa myös muin aikoina yksityisiin tilaisuuksiin ja illanviettoihin.

Ohjelmapalvelut

Järjestämme kalastus- ja metsästysretkiä sekä opastettuja retkiä luontoon ja vesille ympäri vuoden. Tarjoamme myös hyvinvointiohjelmia mukaan lukien  (metsä)jooga, sointukylvyt ja perinnehoidot.

Etäisyyksiä

Kuhmo 45km
Kajaani 125km
Vartius rajanylitys 30km

Yhteystiedot

Lentiiran Lomakylä
Petäjäniementie 121
88930 Lentiira
Vastaanotto +358 44 72 88 930
Petri + 358 50 585 12 10
sales@lentiira.com
Facebook: Lentiira Holiday Village

www.lentiira.com

Tuotteet

Savusaunan löylyt

Lentiiran Lomakylä

Savusaunan löylyt on ehkäpä Lentiiran Lomakylän kiitetyin kokemus. Saunarakennuksesta löytyy paitsi perinteinen savusauna myös sähkösauna, modernit suihkut, tilavat pukuhuoneet sekä viihtyisä takkatupa. Sauna sijaitsee aivan rannan tuntumassa, josta voit pulahtaa virkistävään järviveteen. Talvisin on mahdollisuus…

Hinta / henkilö
alkaen

18 €

Varaa verkosta

Varaa verkosta

Rauhaisa mökkijoulu Lentiirassa alk. 125€/vrk

Lentiiran Lomakylä

Vietä rauhaisa mökkijoulu ja välipäivät Lentiirassa! Talvisen luonnon ihmeet ovat ympärilläsi ja perinteisen tyylin ladulle pääset suoraan pihapiiristä. Iltapäivän hämärän laskiessa voit laittaa tulet takkaan ja nauttia iloisten liekkien rätinästä samaten kuin savusaunan mahtavista löylyistä.

Varaa verkosta

Varaa verkosta

Mökkimajoitusta ympäri vuoden

Lentiiran Lomakylä

Lentiiran Lomakylässä on yhdeksän talviasuttavaa mökkiä 2-7 hengelle. Perinteinen savusauna järvenrannassa ja kesytön luonto ympärillä varmistavat, että viihdyt varmasti. Lemmikit on sallittuja osassa mökkejä.

Hinta / henkilö
alkaen

95 €

Varaa verkosta

Varaa verkosta

Leirintä

Lentiiran Lomakylä

Lentiiran Lomakylän leirintäalue on rauhaa arvostavan luonnonystävän valinta. Alueen teltta-, vaunu- ja asuntoautopaikat sijaitsevat nurmialueella puiden katveessa maalaismaisemassa. Lomakylän vastaanotosta löytyy pieni kioski ja päärakennuksen edestä leikkipaikka lapsille.

Hinta / henkilö
alkaen

18 €

Jokivarren veneretki

Lentiiran Lomakylä

Lupsakka veneretki Lentiirajoen kauniissa maisemissa. Hyvällä tuurilla voit nähdä vesilintuja ja metsän asukkeja matkan varrella. Puolivälissä reissua rantaudumme jokivarteen ja tutustumme Töhönpuron vesiputoukseen.

Hinta / henkilö
alkaen

42 €

Wild Taiga summer