Facebook pixel

Lentiiran Lomakylä on maalaishenkeen rakennettu siisti ja viihtyisä matkailukeskus Kainuun saloilla. Rauhallisten metsien, salaperäisten soiden ja puhtaiden vesien ympäröimä lomakylä on todellinen ulkoilijan paratiisi.

Lentiiran Lomakylässä loma on lomaa ja tunnelma juuri sellainen kuin kiireinen nykyihminen kaipaakin: lupsakoita ihmisiä, mahdollisuus sekä aktiiviseen ulkoiluun että  leppoisaan lokoiluun.

Päärakennuksessa on tarjolla aamiaista, lounasta, retkieväitä sekä päivällistä tilauksesta. Varmista saatavuus ja aukioloajat vastaanotosta.

Majoitus ja vuokraamo

Lentiiran Lomakylässä on 9 talviasuttavaa mökkiä 2-7 hengelle, vuorokausihinta alkaen 105e/mökki. Myös mukavat teltta-, vaunu- ja asuntoautopaikat ovat luonnonläheisesti rauhallisella lomailupaikalla.

Vuokraamme vieraillemme mm. veneitä, polkuyöriä, lumikenkiä ja kalastusvälineitä. Meiltä saat myös kalastusluvat sekä neuvontaa ja opastusta kylän vierailu- ja retkeilykohteisiin lähialueilla.

Savusauna & Wild Spa

Lentiiran Lomakylän rannasta löytyy perinteinen savusauna, moderni sähkösauna sekä viihtyisä takkatupa. Savusauna on lämpimänä kesäaikana joka ilta ja on vuokrattavissa myös muin aikoina yksityisiin tilaisuuksiin ja illanviettoihin. Kesän 2019 uutuutena tarjoamme erilaisia  perinnehoitoja, (metsä)joogaa ja rentoutuksia yhteistyössä paikallisten hyvinvointiyrittäjien kanssa.

Etäisyyksiä

Kuhmo 45km
Kajaani 125km
Vartius rajanylitys 30km

Yhteystiedot

Lentiiran Lomakylä
Petäjäniementie 121
88930 Lentiira
Vastaanotto +358 44 72 88 930
Petri + 358 50 585 12 10
sales@lentiira.com
Facebook: Lentiira Holiday Village

www.lentiira.com

Tuotteet

Sauna ja Wild Spa

Lentiiran Lomakylä

Tervetuloa nauttimaan savusaunan pehmoisista löylyistä ja pulahduksesta raikkaaseen järviveteen. Nyt saatavilla myös perinnehoitoja, metsäjoogaa ja syvärentoutuksia!

Mökit Lentiirassa

Lentiiran Lomakylä

Lentiiran Lomakylässä on 9 talviasuttavaa mökkiä 2-7 hengelle. Perinteinen savusauna järvenrannassa ja kesytön luonto ympärillä varmistavat, että viihdyt varmasti!

Lokoisa hyvinvointiloma 21. - 25.10.2019

Lentiiran Lomakylä

Tervetuloa hemmottelemaan kehoa ja mieltä Kainuun saloille! Luonnon keskellä vietät ikimuistoisen loman saunahoitojen, metsäretkien, joogatuntien sekä kasvisherkkujen parissa.

Hinta / henkilö
alkaen

627 €

Leirintäalue Lentiirassa

Lentiiran Lomakylä

Lentiiran Lomakylä on maalaishenkeen rakennettu, siisti ja hyvinhoidettu matkailukeskus rauhallisten metsien ja puhtaiden vesien ympäröimänä. Lentiiranjärven rannassa sijaitsevan lomakylän sydän on perinteinen savusauna, jonka pehmoisista löylyistä pääset nauttimaan kesäkaudella vaikka joka ilta.

Hinta / henkilö
alkaen

18 €

Ihana kesä 8. - 12.7.2019

Lentiiran Lomakylä

Kesä kaikilla, loma onnekkailla! Ihana hyvinvointiloma Lentiirassa mahdollistaa ikimuistoisia kesähetkiä perinnehoitojen, yrttiretkien, joogatuntien sekä kasvisherkkujen parissa.

Hinta / henkilö
alkaen

645 €

Wild Taiga summer