Facebook pixel

Lentiiran Lomakylä on maalaishenkeen rakennettu viihtyisä matkailukohde Kainuun saloilla. Rauhallisten metsien, salaperäisten soiden ja puhtaiden vesien ympäröimä mökkikylä on todellinen ulkoilijan paratiisi.

Lentiiran Lomakylässä loma on lomaa, ja tunnelma juuri sellainen kuin kiireinen nykyihminen kaipaakin: lupsakoita ihmisiä, mahdollisuus sekä aktiiviseen ulkoiluun että  leppoisaan lokoiluun.

Mökkimajoitus ja leirintä

Lentiiran Lomakylässä on yhdeksän talviasuttavaa mökkiä 2-7 hengelle. Leirintäalueella on mukavat puitteet teltta-, vaunu- ja asuntoautoille.

Lomakylän vastaanotto palvelee päärakennuksessa. Pirtti-ravintolassa on tarjolla aamiaista, lounasta, retkieväitä sekä päivällistä tilauksesta. Saatavuus vaihtelee sesongin mukaan.

Vuokraamme vieraillemme mm. veneitä, polkuyöriä, lumikenkiä ja kalastusvälineitä. Meiltä saat myös kalastusluvat sekä neuvontaa ja opastusta kylän vierailu- ja retkeilykohteisiin lähialueilla.

Savusauna

Lentiiran Lomakylän saunarakennuksesta löytyy perinteinen savusauna, moderni sähkösauna sekä viihtyisä takkatupa. Savusauna on lämpimänä kesäaikana joka ilta, ja on vuokrattavissa myös muin aikoina yksityisiin tilaisuuksiin ja illanviettoihin.

Ohjelmapalvelut

Järjestämme kalastus- ja metsästysretkiä sekä leppoisia retkiä luontoon ja vesille.
Tarjoamme myös hyvinvointiohjelmia mukaan lukien  (metsä)jooga, sointukylvyt ja perinnehoidot.

Etäisyyksiä

Kuhmo 45km
Kajaani 125km
Vartius rajanylitys 30km

Yhteystiedot

Lentiiran Lomakylä
Petäjäniementie 121
88930 Lentiira
Vastaanotto +358 44 72 88 930
Petri + 358 50 585 12 10
sales@lentiira.com
Facebook: Lentiira Holiday Village

www.lentiira.com

Tuotteet

Tervakierros ryhmille

Lentiiran Lomakylä

Ryhmille suunnatulla tervakierroksella pääset tutustumaan Lentiiran elävään tervaperinteeseen. Opastetulla kierroksella vieraillaan tervahaudalla ja tarinoidaan tervanpolton historiasta ja käytännön toteutuksesta. Katsomme myös tarvaperinteestä kertovan filmin.

Sauna ja Wild Spa

Lentiiran Lomakylä

Tervetuloa nauttimaan savusaunan pehmoisista löylyistä ja pulahduksesta raikkaaseen järviveteen. Nyt saatavilla myös perinnehoitoja!

Hinta / henkilö
alkaen

18 €

Mökkimajoitus Lentiirassa

Lentiiran Lomakylä

Aamiaismajoitusta ympäri vuoden! Lentiiran Lomakylässä on 9 talviasuttavaa mökkiä 2-7 hengelle. Perinteinen savusauna järvenrannassa ja kesytön luonto ympärillä varmistavat, että viihdyt varmasti.

Metsäjooga

Lentiiran Lomakylä

Metsäjoogassa uppoudutaan kehoon, mieleen ja maisemaan. Joogaopettajan johdolla virittelemme aisteja ja teemme metsäteemaan sovellettuja asanoita. Metsäjooga on helppo ja hauska harjoitus, joka sopii myös ensikertalaiselle.

Hinta / henkilö
alkaen

22 €

Leirintä

Lentiiran Lomakylä

Lentiiran Lomakylässä on viihtyisä leirintäalue ja mökkikylä. Mukavat teltta-, vaunu- ja asuntoautopaikat sijaitsevat rauhallisella ja kauniilla paikalla. Aamiaista ja kioskituotteita on saatavilla päärakennuksesta. Vesi- ja ja vaellusreitit lähtevät aivan palvelujen vierestä. Lomapäivän kruunaa savusaunan leppeät…

Hinta / henkilö
alkaen

18 €

Kokouspalvelut

Lentiiran Lomakylä

Lentiiran Lomakylä tarjoaa viihtyisät puitteet kokouksille. Kahvitusten lisäksi saat meiltä maittavan lounaan taikka rennon saunamenun sesongin makuja mukaillen. Saatavilla myös tarvittavaa kokoustekniikkaa.

Jokivarren veneretki

Lentiiran Lomakylä

Lupsakka veneretki Lentiirajoen kauniissa maisemissa. Hyvällä tuurilla voit nähdä vesilintuja ja metsän asukkeja matkan varrella. Puolivälissä reissua rantaudumme jokivarteen ja tutustumme Töhönpuron vesiputoukseen.

Hinta / henkilö
alkaen

48 €

Auringonlaskun veneretki

Lentiiran Lomakylä

Kesäillan veneretkellä ajamme Lentiiran kylän läpi ja ihastelemme maisemia vesiltä käsin. Idyllinen reitti seuraa havumetsämaisemaa, jonka halkoo jokunen talo, hevoslaidun ja mökkiranta. Sikosaarilla pysähdymme katselemaan laskevan auringon värjäämää horisonttia.

Hinta / henkilö
alkaen

36 €

Wild Taiga summer