Facebook pixel

Koe Wild Taigan kesä

Hyppää uusiin seikkailuihin

Kuhmo, Suomussalmi ja muu Wild Taigan alue tarjoavat monipuolista tekemistä ympäri vuoden. Kesäelämysten kohokohtiin kuuluvat karhujen ja muiden eläinten tarkkailu- ja valokuvausretket, joilla pääsee kurkistamaan villien eläinten elämään lähietäisyydeltä.

Kesäretkille löytyy upeita kohteita esimerkiksi Hossan kansallispuistosta ja Kuhmon Ystävyyden puiston kohteista. Wild Taigan aktiviteettitarjonnasta löydät monenlaisia opastettuja retkiä, ja alueen yritykset tarjoavat vuokravälineitä omatoimiseen ulkoiluun. Retkeilyreittejä ja luontopolkuja on tarjolla niin vaativille vaelluksille kuin koko perheen päiväretkiin. Meillä voit nauttia aidosta luonnon rauhasta ja taigametsien hiljaisuudesta.

Katso täältä vinkit Kuhmon ja Suomussalmen reitteihin!

Majoitu mukavasti ja hemmottele itseäsi

Meiltä löytyy mukavaa majoitusta moneen makuun. Voit valita vaikkapa uniikin järvenrantahotellin, hirsimökin kansallispuiston kupeessa, idyllisen lomakylän luonnon keskellä tai eksoottisen Birdhouse-huoneiston huikealla näköalalla vaaran huipulla.

Kuhmossa:

Suomussalmella:

Muualla Wild Taigan alueella:

Rentouttavaan lomaan voit yhdistää erilaisia hyvinvointipalveluja ja hemmotteluhoitoja. Ravintoloissa ja kahviloissa pääset nauttimaan maittavaa lähiruokaa ja paikallisia herkkuja.

Kulttuuria ja kiinnostavia käyntikohteita

Lumoavan luonnon lisäksi Wild Taiga tarjoaa elämyksiä kulttuurin ja historian parissa. Listasimme muutaman mielenkiintoisen tapahtuman ja kohteen vierailuasi varten:

Katso lisää vinkkejä lomallesi Wild Taigan kattavasta kesäesitteestä.

Elämysvinkit ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi - tilaa Wild Taigan uutiskirje

Lue lisää tietosuojaselosteestamme

Wild Taiga summer