Facebook pixel

Hossan Poropuisto sijaitsee Suomussalmella, Hossan kylällä, kävelymatkan päässä kylän muista palveluista. Poropuistossa järjestetään porotilavierailuija, tilausruokailuja, perhejuhlia, kapulalauttaretkiä Tsukotka -saareen, taakkapororetkiä ja poroajeluja. Lisäksi puistossa voi ruokkia poroja ja suorittaa poroajokortin tai kokeilla suopunginheittoa. Myytävänä poronlihatuotteita ja porokulttuuriin liittyviä matkamuistoja. Poropuiston tiloissa on nähtävillä myös poronhoitoon liittyvää aineistoa, esineitä ja valokuvia.

Poropuisto on avoinna ympäri vuoden, talvella päivystys on päärakennuksessa. Tervetuloa tutustumaan porotilan elämään, osallistumaan ohjelmiin ja ruokailemaan!

Yhteystiedot

Hossan Poropuisto
Mäntyniementie 10
89920 RUHTINANSALMI

www.hossanporopuisto.fi

Tuotteet

Poronvasan valokuvaus

Hossan Poropuisto

Tule kuvaamaan poroja Hossan Poropuistoon. Toukokuun lopulla vaatimet synnyttävät vasansa. Poropuistossa osa näistä vaatimista vasoineen pidetään tarhassa, jossa niitä voi katsella ja kuvata.

Hinta / henkilö
alkaen

10 €

Porokeittolounas

Hossan Poropuisto

Porokeittoa tarjotaan Hossassa kesäkaudella joka päivä klo 11-18.

Hinta / henkilö
alkaen

10 €

Kapulalossiretki Tsukotka-saareen

Hossan Poropuisto

Hossan poropuiston rannasta retki kapulalossilla toisenlaiseen porokulttuuriin - Tsukotkaan. Saaren opas esittelee kulttuuriaan ja tarjoilee teetä jarangassa, tsuktsikodassa.

Hinta / henkilö
alkaen

12 €

Hossan Poropuiston kahvila ja tilausravintola

Hossan Poropuisto

Hossan Poropuistossa on tunnelmallinen kotatyyppinen 40-paikkainen kahvio ja tilausravintola. Ravintolassa on tarjolla herkullisia pororuokia. Järjestämme myös juhlia, aamupala- ja lounastarjoiluja ja kahvituksia.

Wild Taiga summer