Facebook pixel

Talviloma 2022 Wild Taigan alueella

Hohtavat hanget kutsuvat hiihtämään

Kuhmo, Suomussalmi ja muu Wild Taigan alue tarjoaa monipuolista tekemistä ympäri vuoden. Hiihto on talven aktiviteettien kestosuosikki, ja Wild Taigan laduilla ruuhkasta ei tarvitse huolehtia. Hiihdon lisäksi talvikauden hauskimpiin aktiviteetteihin kuuluvat mm. fatbike-pyöräily ja lumikenkäily. Tarjolla on vuokravälineitä omatoimiseen ulkoiluun, ja halutessasi voit osallistua myös erilaisille opastetuille retkille. Miltä kuulostaisi vaikkapa koskikellunta, ratsastus islanninhevosella tai lumikenkäretki ahmakojulle? Vaikka karhut nukkuvat parhaillaan talviunta, myös eläintentarkkailuretkiä järjestetään ympäri vuoden. Lumen aikana voit bongata esimerkiksi ahman, suden ja maa- tai merikotkan. Opastetuilla täyden palvelun hiihtovaelluksilla voit puolestaan kokea erämaan kosketuksen turvallisesti ja vaivattomasti.

Meillä voit nauttia talven riemuista ja monipuolisista palveluista, olitpa liikkeellä yksin, puolison tai perheen kanssa tai isommalla porukalla. Lisää inspiraatiota voit etsiä Wild Taigan talviesitteestä.

Katso ajantasainen latutilanne:

Hossan talvireitit löydät täältä.

Majoitusta erämaamökeistä keskustahotelleihin

Wild Taigan alueelta löytyy mukavaa majoitusta moneen makuun. Voit valita vaikkapa hotellin järven rannalla, hirsimökin kansallispuiston kupeessa, idyllisen lomakylän luonnon keskellä tai eksoottisen linnunpönttöhuoneiston huikealla näköalalla vaaran huipulla. Tutustu vaihtoehtoihin ja varaa oma lomasi nyt!

Kuhmossa:

Suomussalmella:

Muualla Wild Taigan alueella:

Ravintoloissa ja kahviloissa pääset nauttimaan maittavaa lähiruokaa ja paikallisia herkkuja – myös take away -annokset!

Ulkoilun vastapainoksi hemmottelua ja kulttuuria

Luontoretkien lisäksi voit rentoutua erilaisten hyvinvointipalveluiden ja hemmotteluhoitojen parissa sekä nauttia kulttuurista mm. näyttelyiden parissa:

Jos kaipaat lisävinkkejä lomasuunnitelmiin, lähetä meille viesti osoitteeseen info@wildtaiga.com, niin autamme löytämään juuri teille sopivat kohteet. Majoituspaikkojen yhteystiedot löydät yllä olevien linkkien takaa.

Wild Taigan alueella pääset lomailemaan aidosti rauhallisessa ympäristössä ja rentoutumaan kiireettömästi kaukana suurista ihmismassoista. Wild Taigan toimijat pyrkivät kaikin tavoin varmistamaan, että lomasi sujuu turvallisissa ja huolettomissa merkeissä. Lisätietoja käytännöistä saat suoraan yrityksistä. Toimithan Sinäkin vastuullisesti ja matkustat vain terveenä, voimassa olevien suositusten mukaisesti toimien. Lämpimästi tervetuloa!

Tilaa ajankohtaiset matkavinkit ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi

Lue lisää tietosuojaselosteestamme

Wild Taiga summer