Facebook pixel

Kainuun matkailualueet yhteisosastolla Matka2020 -messuilla 17.-19.1.2020

3.1.2020

Wild Taiga on mukana Kainuu Arctic Lakeland -osastolla tammikuun Matkamessuilla 17.-19.1. sekä messujen ammattilaispäivänä 16.1. Tervetuloa tapaamaan alueen yrityksiä, hakemaan inspiraatiota ja kuulemaan vuoden parhaat matkailuvinkit! Yrityksistämme mukana messuosastolla ovat:

Tiedote, Kainuun Liitto

Kaikki Kainuun matkailualueet ovat mukana Kainuu Arctic Lakeland -yhteisosastolla tammikuun matkamessuilla Helsingissä. Suomen kansainvälisessä matkailumarkkinoinnissa käytetään suuraluejakoa, jossa Kainuu kuuluu Järvi-Suomeen eli Lakeland-alueeseen. Alue on Järvi-Suomen pohjoisin osa, jossa vierailija kokee Suomen eteläiset ja pohjoiset maisemat – suuret järvet ja jylhät vaarat – yhdellä vierailulla.

Kainuulle luodaan uutta, kansainvälistä matkailubrändiä. Osastollamme esitellään Kainuun kärkiä: neljää upeaa vuodenaikaa, luonnonrauhaa ja korkeatasoista kulttuuria, unohtumattomia elämyksiä ja matkailukohteita aktiviteetteineen. Kainuun liitto koordinoi Kainuun yhteisosallistumista Matka2020 tapahtumaan. Uudesta ilmeestä kerätään kävijöiltä palautetta, jotka huomioidaan myöhemmin Arctic Lakeland brändin ilmeen viimeistelyssä.

Tervetuloa Kainuu Arctic Lakeland -osastollemme, 6e2, tutustumaan Visit Kajaani-Oulujärven, Vuokatin, WildTaiga Kuhmo-Suomussalmen, Paljakan, Ukkohalla Resortin ja Visit Suomussalmen matkailutarjontaan. Mukana ovat myös Kajaanin ammattikorkeakoulu ja Metsähallitus, jotka tarjoavat kävijälle virtuaalisen kosketuksen luontoon ja sen elämään VR-laseilla.

Osaston vetonaulaksi mukaan lähtee Metsähallituksen puinen Terho-karhu, jonka painoa kävijät pääsevät arvailemaan Kainuun osaston kilpailussa. Kilpailun palkintolista on huikea; kainuulaiset matkailualueet ovat lahjoittaneet monipuolisen valikoiman lahjakortteja erilaisiin elämyskohteisiin, majoituspaketteja, risteilylippuja Oulujärvelle ja paljon muuta.

Seuraa tapahtuman valmistelun etenemistä mm. Kainuun liiton sosiaalisen median kanavissa.

#matka2020 #kainuu #arcticlakeland #kainutlaatuinen

lisätiedot:
mkj Pentti Malinen, pentti.malinen@kainuu.fi, puh. 044 797 0197 ja
johtaja Tuomo Tahvanainen, tuomo.tahvanainen@kainuunetu.fi, puh. 044 5514585

Wild Taiga summer