Facebook pixel

Upitrek on luontomatkailuyritys, joka on erikoistunut järjestämään moottoroimattomia, luonnossa tapahtuvia vaelluksia sekä matkailun ohjelmapalveluita Kainuussa.

Toimintamme ydin ovat opastetut, noin viikon mittaiset vaellukset, joilla kuljetaan majatalosta toiseen itärajan korpimaisemissa talvisin hiihtäen ja lumikenkäillen, kesäisin patikoiden. Lisäksi ohjelmassamme on mm. melontaa ja eri aktiviteettejä yhdisteleviä multiaktiviteettiviikkoja. Toteutamme myös luonto- ja aktiviteettiteemaisia leirikouluja.

Yhteystiedot

Upitrek
Kiviniementie 59
87850 Paltaniemi
sales@upitrek.com
upitrek.com
kunnonlomat.com

www.upitrek.com

Tuotteet

Ruskaretket Kainuussa

Upitrek

Kokoa porukka ja lähde ruskaretkelle Kainuuseen! Kainuun metsät, vaarat ja suot tarjoavat hienot puitteet syksyiselle patikkaretkelle.

Lumikenkävaellus Hossassa

Upitrek

Opastettu ja huollettu lumikenkäilyvaellus Hossan kansallispuiston upeissa maisemissa. Kansainväliset takuulähdöt tammi-maaliskuussa.

Hinta / henkilö
alkaen

940 €

Kalevala Hiihto

Upitrek

Viiden hiihtopäivän ja n. 150 km mittainen hiihtovaellus Venäjän rajan tuntumassa ja Hossan kansallispuistossa.

Hinta / henkilö
alkaen

1050 €

Itärajan patikkavaellus

Upitrek

Opastettu patikointiviikko Itärajan retkeilyreitillä ja Hossan uuden kansallispuiston maisemissa. Kansainväliset takuulähdöt heinä-elokuussa. Ruska-ajan lähdöt ryhmille sopimuksen mukaan.

Hinta / henkilö
alkaen

1020 €

Iloiset hiihtäjät rajavyöhykekyltin luona.

Itärajan hiihtovaellus

Upitrek

Hiihtovaellus ´klassikkomme´ - opastettu ja huollettu retki halki Kainuun korpimaisemien Venäjän rajan pinnassa. Päivittäinen hiihtomatka n. 20 km.

Hinta / henkilö
alkaen

1030 €

Wild Taiga summer