Facebook pixel

Lentiiran Lomakylä

Kainutlaatuinen Eräseikkailu 3vrk sis. Mökkimajoitus

Brown Bear in taiga forest.
Hinta / henkilö
alkaen

329 €

Varattavissa online Varaa tästä
Saatavuus

Kesä

Tutustu ainutlaatuiseen erämaaluontoon Lentiirassa! Kainutlaatuisen eräseikkailun kohokohta on karhunkatseluilta piilokojulla, jos toki melontaretki Lentiiran vesillä on vähintään yhtä jännittävä elämys. Aidossa savusaunassa pääset palautumaan päivän koitoksista.

Ohjelman kuvaus

Kainutlaatuinen eräseikkailu, 3vrk

Tutustu ainutlaatuiseen erämaaluontoon Lentiirassa! Eräseikkailun kohokohta on karhunkatseluilta piilokojulla, jos toki melontaretki Lentiiran vesillä on vähintään yhtä jännittävä elämys. Aidossa savusaunassa pääset palautumaan päivän koitoksista. Ja koska seikkailu on kivointa jaettuna, tämä paketti on suunniteltu vähintään kahdelle hengelle.

Ohjelma

Päivä 1: Saapuminen

Päivä 2: Kanoottiretki ja savusauna Kanoottiretkellä voit ihailla kylämaisemiamme vesiltä käsin. Matkalla voit kohat erilaisia ​​vesilintuja ja kiikarit tulevatkin tarpeeseen. Mitä kauemmaksi asutuksesta melot, sitä suurempi on todennäköisyys nähdä metsäpeura, hirvi tai muita erämaan asukkaita joenvarsilla. Kanootti on käytettävissäsi 4 tuntia, ja voitte valita melontaretken pituuden itse. Meitlä saat reittiehdotuksen toiveiden mukaan. Illalla onkin aika lepuuttaa lihaksia aidon savusaunan löylyissä.

Päivä 3: Karhunkatselu piilokojulla Näe Euroopan suurin peto, nimittäin ruskea karhu luonnollisessa elinympäristössään! Iltakojulle lähdetään iltapäivällä ja paluu on noin 6 tuntia myöhemmin. Annamme tarkan aikataulun ja ajo-ohjeet hyvissä ajoin etukäteen. Ohjelma sisältää alkuopastuksen ja välipalan, mutta ei kuljetuksia kojulle (ajomatka n. 30 minuuttia)

Päivä 4: Lähtö

Mökkimajoitus aamiaisella

Voit valita edullisimman majoituksen pienessä mökissä, jossa on oma minikeittiö ja suihku/wc perusmukavuuksilla. Jos toisaalta arvostat ripausta ylellisyyttä nimittäin tilavampaa mökkiä, takkatulen loimua ja tasokkaampaa keittiötä, niin valintasi on keskikokoinen mökkimme. Riippumatta siitä minkä tason valitset, yövyt perinteisessä puurakenteisessa mökissä, jonka terassilta on näköala järvelle.

Klikkaa itseäsi verkkokaupassamme ja varaa paketti vaikka heti! Paketti on saatavilla kesäkuusta lokakuuhun eli 1.6.-1.10.2023.

Ohjelman tiedot

Osoite

Petäjäniementie 121, 88930 Lentiira

Ryhmän koko

min. 2

Woman paddling on a lake.
Brown Bear in taiga forest.
Woman paddling on a lake.
Red cottage in summer time.

Lähialueen tuotteet ja palvelut

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Wild Taiga summer