Facebook pixel

Lentiiran Lomakylä

Onni on Savusauna

Smoke sauna experience
Hinta / tunti
alkaen

38 €

Varattavissa online Varaa tästä
Saatavuus

Ympäri vuoden

Savusaunan löylyt on ehkäpä Lentiiran Lomakylän kiitetyin kokemus. Saunarakennuksesta löytyy paitsi perinteinen savusauna myös sähkösauna, modernit suihkut, tilavat pukuhuoneet sekä viihtyisä takkatupa.

Ohjelman kuvaus

Savusaunan löylyt on ehkäpä Lentiiran Lomakylän kiitetyin kokemus. Saunarakennuksesta löytyy paitsi perinteinen savusauna myös sähkösauna, modernit suihkut, tilavat pukuhuoneet sekä viihtyisä takkatupa. Sauna sijaitsee aivan rannan tuntumassa, josta voit pulahtaa virkistävään järviveteen. Talvisin on mahdollisuus ottaa jäinen kylpy avannossa saunomisen lomassa.

Varaathan saunavuoron ennalta

Tilaamalla saunavuoron aina ennakkoon niin varmistat löylyihin pääsyn haluttuna päivänä. Saunat löytyvät nyt myös online-varauskalenteristamme, joten saat oman saunavuoron varattua samalla kun varaat mökin.

Illanvietto saunalla

Savusauna ja takkatupa on vuokrattavissa yksityisiä illanviettoja silmällä pitäen. Myös tilaussaunan voi varata online-kalenterista kesäsesonkina. Takkatuvalle saa tuoda omia eväitä. Halutessanne voimme järjestää illanviettoonne ruuat ja juomat toiveiden mukaan.

Ohjelman tiedot

Osoite

Petäjäniementie 121, 88930 Lentiira

Ryhmän koko

min. 2

Smoke sauna experience

Lähialueen tuotteet ja palvelut

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Wild Taiga summer