Facebook pixel

Lentiiran Lomakylä

Kokkovaaran Pyöräretki Lentiirassa

Ryhmä pyöräilijöitä kesäisessä metsämaisemassa
Hinta / henkilö
alkaen

47 €

Varattavissa online Varaa tästä
Saatavuus

Kesä

Kokkovaaran pyöräretkellä pääset treenaamaan jalkalihaksiasi ja tutustumaan kainuulaiseen erämaaluontoon. Metsän keskellä kulkevan retken kohokohta on Rytäniemen näköalapaikka jokivarressa.

Ohjelman kuvaus

Kokkovaaran pyöräretkellä pääset treenaamaan jalkalihaksiasi ja tutustumaan kainuulaiseen erämaaluontoon. Metsän keskellä kulkevan retken kohokohta on Rytäniemen näköalapaikka jokivarressa.

Ohjelma sisältää aloitusinfon, reittikartan, polkupyörän, ja retkipaketin* + lisäpalveluna lintutornivierailun.

Retken kuvaus

Ennen retkeä kokoonnumme Lentiiran Lomakylän vastaanotossa. Kerromme lähtijöille kaiken tarvittavan niin reitistä, paikannustaidoista kuin jokamiehen oikeuksistakin. Varmistamme että sinulla on mukanasi säänmukaiset varusteet sekä retkipakettiin kuuluvat retkipannu ja tulentekovälineet.

Kokkovaaran reitti kulkee metsän keskellä pitkin Käntisalmentietä ja Kokkovaarantietä. Reittiehdotuksemme mukaisesti lähdet kiertämään soratieksi luokiteltua Kokkovaaraantietä myötäpäivään. Noin 9 kilometrin kohdalla poikkeat pääväylältä sivutielle, jonka päähän voit jättää polkupyörän. Patikoit noin 600 metriä Rytäniemeen, joka on upea näköalapaikka jokivarressa. Rytäniemessä on kuivakäymälä ja laavu, jossa voit tehdä tulet ja pitää ikimuistoisen kahvihetken.

Lintupongareille suosittelemme käyntiä lintutornilla, jossa pääset tarkkailemaan Myllypohjan lintujärvellä uiskentelevia vesilintuja. Lintutorni laavuineen on yksityisvaroin ylläpidetty kohde yksityisellä maalla. Varaamalla verkkokaupassa lisäpalvelun nimellä “Lintutornivierailu” saat myös lisätunnin pyöräretken kestoon. Lintutorni sijaitsee reittisi varrella noin 6 kilometriä Rytäniemestä pohjoiseen.

Lipukkavaaraan saavuttuasi ajat pienen hetken Kostamustietä, josta pääset pujahtamaan takaisin Lentiiraan johtavalle Käntinsalmentielle. Pyörät ja retkipaketti palautetaan retken päätyttyä Lentiiran Lomakylään. Mahdolliset roskat voit lajitella kierrätyspisteelle (hirsinen jätekatos Joutsen-mökin takana pellon vieressä).

Ohjelman tiedot

Osoite

Petäjäniementie 121, 88930 Kuhmo

Ryhmän koko

min. 1

Ryhmä pyöräilijöitä kesäisessä metsämaisemassa

Lähialueen tuotteet ja palvelut

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Wild Taiga summer