Facebook pixel

Lentiiran Lomakylä

Lumikenkäretki Lentiirassa

Hinta / henkilö
alkaen

10 €

Saatavuus

Talvi

Reippailu talvisäässä virittää hien pintaan ja hymyn huulille. Lumikenkäretkellä pääset seuraamaan eläinten jälkiä ja nauttimaan talvisesta luonnosta niin lähimetsissä, soilla kuin järven jäällä.

Ohjelman kuvaus

Lentiiran Lomakylän lähiretkikohteita ovat vaikkapa läheinen Selkäsaari, pikkiriikkinen Aonon saari, Kirveskansan kirkon muistomerkki taikka kylätalon Piirakkapuoti, josta saa kahvia ja tuoreita vehnäsiä joka lauantai. Kokeneempi erästelijä voi retkeillä saloilla pidemmällekin.

Lentiiran Lomakylästä voit vuokrata lumikenkiä muutamaksi tunniksi tai koko päiväksi, hinta alkaen 10€/tunti. Kevytrakenteinen lumikenkä soveltuu monenlaisiin lumiolosuhteisiin, niin hangelle, puuterille kuin tampatulle reitillekin. Eri toten ”sunnuntairetkeilijälle” tai luontovalokuvaajalle lumikenkä on varteenotettava liikkumismuoto. Liukulumikenkä on puolestaan suksentyyppinen väline, joka yhdistää lumikengän ja perinteisen metsäsuksen ominaisuuksia. Liukulumikengillä pääset ketterästi liikkumaan erilaisissa maastoissa.

Selkäsaaren lumikenkäretki

Omatoiminen lumikenkäretki läheiselle Selkäsaarelle. Retken pituuden voit määrittää itse, sillä saari on melko suuri mutta sijaitsee näköetäisyydellä Lentiiran Lomakylästä. Retkieväät voit nauttia Lomakylän kodalla nuotiotulen äärellä. Retkipakettimme sisältää reittiohjeet, kolmen (3) tunnin lumikenkävuokran ja retkieväät. Hinta 33€/hlö, liukulumikengillä 48€/hlö.

Erästellen retkelle ja savusaunaan

Erästellen -paketti sisältää neljän (4) tunnin välinevuokrauksen ja savusaunavuoron kahdelle.  Voit valita murtsikkasukset tai liukulumikengät tai metsäsukset. Pakettihinta Lentiiran Lomakylässä majoittuville vieraille 99€/2hlöä, lisähenkilö 45€/hlö. Tarjous voimassa viikonloppuisin sekä talvilomaviikoilla keskiviikosta lauantaihin.

Varatessasi mökkiä verkkokaupassa voit mainita väline- tai retkitoiveista lisätietorivillä. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Lentiiran Lomakylä
Puh. +358 44 72 88 930
sales (at) lentiira.com
Tavoitat meidät parhaiten arkisin klo 10 – 18.

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Wild Taiga summer