Facebook pixel

Hossan ja Kylmäluoman Retkeilykeskukset

Ekologiset hirsiparitalot (6kpl)

2 kerroksinen hirsiparitalo
Hinta / henkilö alkaen

135 €

Varattavissa online Varaa tästä
Saatavuus

Ympäri vuoden

Hirsiparitalot sijaitsevat Hossan luontokeskuksen läheisyydessä, kristallinkirkkaan Öllörijärven äärellä. Paritaloilta pääsee suoraan Hossan kansallispuiston reiteille ja moottorikelkkaurille.

Ohjelman kuvaus

Hirsiparitalot sijaitsevat Hossan luontokeskuksen läheisyydessä, kristallinkirkkaan Öllörijärven äärellä. Paritaloilta pääsee suoraan Hossan kansallispuiston reiteille ja moottorikelkkaurille. Paritaloissa on mahdollista majoittua ympärivuotisesti, talot lämpiävät ekologisesti maalämmöllä. Alakerrassa on tupakeittiö, makuuhuone, sauna ja takka. Yläkerran parvella on makuutila kolmelle henkilölle.

Hirsiparitalot ovat ekologisia, muovittomia ja energiatehokkaita sekä niissä on pieni hiilijalanjälki. Lisää tietoja hirsitaloistamme: www.muovitontalo.fi.

Mikäli vuokraajalla on tiedossa tärkeä palaveri, johon täytyy valmistautua erityisen huolella, keskittymisrauhan merkitys nousee aivan omalle tasolleen. Huoneistosta löytyvä 100 megainen valokuituyhteys tarjoaa hyvät edellytykset esim Teams-palavereiden toteuttamiseen. Tämä paritalohuoneisto sopii siis todella hyvin myös etätöitä tekevälle, joka tarvitsee hiljaisuutta ja tilaa voidakseen keskittyä.

Paritalohuoneistoja löytyy 6 kpl:
Aitto (allergiamökki, ei lemmikkejä)
Hoilua
Kokalmus
Kukkuri
Lounaja
Öllöri

Lemmikit ovat tervetulleita muihin kuin Aittoon.
Mökkivuorokausi alkaa klo 16.00 ja päättyy klo 12.00. Huom! Saman päivän varauksiin vahvistus soittamalla: 050 – 384 46 92

Lue lisää ja tee mökkivaraus näppärästi nettisivujemme kautta!

Ohjelman tiedot

Osoite

Jatkonsalmentie 6, 89920 Suomussalmi

Saavutettava

Kyllä

Tupa
2 kerroksinen hirsiparitalo
Tupa
Alakerrasta löytyy varaava takka
Alakerran makuuhuone
Alakerran tuvasta löytyy levitettävä vuodesohva
Yläkerrassa voi majoittua 3 henkilöä
Sauna
Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Wild Taiga summer