Facebook pixel

Hossan ja Kylmäluoman Retkeilykeskukset

Ekologiset hirsiparitalot Hossan kansallispuiston läheisyydessä

2 kerroksinen hirsiparitalo

Hirsiparitalot sijaitsevat Hossan luontokeskuksen läheisyydessä, kristallinkirkkaan Öllörijärven äärellä. Paritaloilta pääsee suoraan Hossan kansallispuiston reiteille ja moottorikelkkaurille.

Ohjelman kuvaus

Vuonna 2017 valmistuneet ekologiset hirsiparitalot sijaitsevat Hossan luontokeskuksen läheisyydessä, kristallinkirkkaan Öllörijärven äärellä. Paritalossa mahtuu mukavasti majoittumaan 5-7 henkilöä. Alakerrassa sijaitsee 1 makuuhuone erillisillä sängyillä ja tuvasta löytyy myös levitettävä vuodesohva. Yläkerran parvelta löytyy 3 erillistä vuodetta.

Paritaloilta pääsee suoraan kesällä Hossan kansallispuiston retkeilyreiteille ja talvella moottorikelkkaurille. Paritaloissa on mahdollista majoittua ympärivuotisesti, talot lämpiävät ekologisesti maalämmöllä. Alakerrassa on myös kylpyhuone sekä sähkökiukaalla varustettu sauna. Tupakeittiöstä löytyy myös varaava takka.

Paritalohuoneistot sopivat todella hyvin myös etätöitä tekevälle, joka tarvitsee hiljaisuutta ja tilaa voidakseen keskittyä. Huoneistosta löytyvä 100 megainen valokuituyhteys tarjoaa hyvät edellytykset esimerkiksi Teams-palavereiden toteuttamiseen.

Paritalohuoneistoja löytyy yhteensä 6 kpl:
Aitto (allergiamökki, ei lemmikkejä)
Hoilua
Kokalmus
Kukkuri
Lounaja
Öllöri

Mökkivuorokausi alkaa klo 16.00 ja päättyy klo 12.00. Huom! Saman päivän varauksiin vahvistus soittamalla: 050 – 384 46 92
Lue lisää ja tee mökkivaraus näppärästi nettisivujemme kautta!

Ohjelman tiedot

Osoite

Jatkonsalmentie 6, 89920 Suomussalmi

Tupa
2 kerroksinen hirsiparitalo
Tupa
Alakerrasta löytyy varaava takka
Alakerran makuuhuone
Alakerran tuvasta löytyy levitettävä vuodesohva
Yläkerrassa voi majoittua 3 henkilöä
Sauna

Lähialueen tuotteet ja palvelut

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Wild Taiga summer