Facebook pixel

Hossan ja Kylmäluoman Retkeilykeskukset

Vuokrattavat kanootit ja kajakit Hossan luontokeskukselta

Hossa on yksi Suomen parhaimmista vesiretkeilykohteista. 60 kilometrin vesiretkeilyreitistössä riittää melottavaa useammalle päivälle.

Ohjelman kuvaus

Hossan luontokeskukselta pystyt vuokraaman inkkarikanootteja ja yksikkökajakkeja.
Monipuolisesta valikoimastamme voit helposti valita itsellesi sopivimman välineet melontaretkellesi.
Vuokravälineitä on mahdollista vuokrata 6 tunnista – useamman päivän retkeen.
Välineiden vuokrahintaan kuuluvat kaikki tarvittavat lisävarusteet; aukkopeitteet, melat, kypärät, liivit sekä kuivasäkit/tynnyrit.

Varauksen voit tehdä helposti sähköpostilla hossa@retkeilykeskus.fi tai soittamalla luontokeskukselle p. 0503844692.

Hossassa voit meloa esimerkiksi Julma-Ölkyn kanjonijärvellä, Hossanjärvellä ja lukuisissa eri kohteissa kansallispuistossa tai sen lähialueella. Retkeä suunnitellessasi ota rohkeasti yhteyttä ammattitaitoiseen henkilökuntaamme, autamme reitin valinnassa sekä opastamme kaluston käytössä. Lisämaksusta voimme myös kuljettaa sinut ja kaluston haluamaasi retken lähtöpisteeseen.

Hossa on yksi Suomen parhaimmista vesiretkeilykohteista ja 60 kilometrin vesiretkeilyreitistössä riittää melottavaa useammalle päivälle. Kirkasvetisten järvien ja virtavesistöjen joukosta löytyy hyviä vaihtoehtoja niin aloittelijoille kuin kokeneille harrastajille. Vesireittien varrelta löytyy myös useita helposti saavutettavia taukopaikkoja, joissa on mukava levähtää retken lomassa. Hossan melontakausi kestää yleensä toukokuun puolivälistä syyskuun loppuun.

Vuokrahinnasto on nähtävissä yrityksen verkkosivuilla.

Ohjelman tiedot

Osoite

Jatkonsalmentie 6, 89920 Suomussalmi

Lähialueen tuotteet ja palvelut

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Wild Taiga summer