Facebook pixel

Hossan ja Kylmäluoman Retkeilykeskukset

Hossan Hoikka, mökki omassa saaressa

Varattavissa online Varaa tästä
Saatavuus

Kesä

Viihtyisä erämökki omassa saaressa! Täällä, jos missä, saat nauttia luonnosta täysin omassa rauhassa.

Ohjelman kuvaus

Viihtyisä erämökki omassa saaressa! Täällä, jos missä, saat nauttia luonnosta täysin omassa rauhassa.

Sähköistetty hirsikämppä (ei juoksevaa vettä) 1960-luvulta Hossan kansallispuiston läheisyydessä, Hossanjärven Hoikkasaaressa. Saaressa ei ole muita kämppiä. Soutumatkaa 300 m.

Iso tupa, kolme makuualkovia, keittiö. Hossan Hoikkaan mahtuu majoittumaan kuusi henkilöä. Puukamiina- sähkölämmitys. Vesi järvestä, juomavesi kanisterissa luontokeskukselta tai järvestä. Tilava katettu kuisti, jossa takka. Sauna samassa rakennuksessa. Hyvä uimaranta, vene ja pelastusliivit (jotka saat Hossan Luontokeskukselta avainta haettaessa). Tupakointi on kielletty mökissä.

Mökkivuorokausi alkaa klo 16.00 ja päättyy klo 12.00.
Huom! Saman päivän varauksiin vahvistus soittamalla: 050 384 46 92

ERÄKÄMPPÄ: Eräkämpät soveltuvat parhaiten tukikohdaksi kalastus- vaellus- tai metsästysreissulle. Eräkämppien varustelu ja taso on usein muita lomamökkejä vaatimattomampi. Kohdetta ei esilämmitetä ennen varauksen alkua. Kämpän siivouksesta loman aikana ja jälkeen huolehtii asiakas. Pitkien etäisyyksien takia huolto ei tarkasta kämppää kaikkien asiakkaiden jälkeen. Jos kohde on saapuessasi siivoamatta tai siellä on puutteita, ota välittömästi yhteyttä kohteen huoltajaan soittamalla. Asiakkaan tulee tuoda omat lakanat ja pyyhkeet mukanaan (ei ole vuokrattavissa). Käyttövettä ei tutkita vuosittain, joten suosittelemme juomaveden keittämistä varmuuden vuoksi.

Kalastusalue: 5502 Hossanjoki

Ohjelman tiedot

Osoite

Jatkonsalmentie 6, 89920 Suomussalmi

Lähialueen tuotteet ja palvelut

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Wild Taiga summer