Facebook pixel

Etätöihin Wild Taigan alueelle

Hotelli Kalevala

Hotelli Kalevala ympäristöineen takaa rauhalliset puitteet etätyöskentelyyn. Sijaitsemme järven rannalla, metsän ympäröimänä 3 km Kuhmon keskustasta, joten täällä on hiljaista ja rauhallista keskittyä työntekoon. Voit työskennellä hotellihuoneessasi tai ”lähteä töihin” ravintolasaliin tai yhteen monista oleskelunurkkauksista.

Päivähuone 49 €/1 hlö

Sisältää huoneen käytön 1 päiväksi ma – pe klo 7:00 – 18:00 (tai sopimuksen mukaan). Aamiainen päivän aloitukseksi, kahvin/teen keittomahdollisuus huoneessa, Wi-Fi, ilmainen pysäköinti

Useammaksi päiväksi (hinta/1hh)

  • 95 € / 1 yö
  • 149 € / 2 yötä
  • 219 € / 3 yötä
  • 289 € / 4 yötä
  • 359 € / 5 yötä

Hintaan sisältyy majoitus, aamiainen, iltasaunat, Wi-Fi, kahvin/teen keittomahdollisuus huoneessa, ilmainen pysäköinti. Lounas ja illallinen erikseen sovittuna.

Teemme myös mielellämme tarjouksen pidemmälle ajalle tai jos haluatte tuoda isomman työporukan kerralla keskittymään. Meiltä löytyy myös isot kokoustilat turvaväleillä palaverin pitämiseen.

Lue lisää ja varaa nyt!

Matkustajakoti Kuutamo

Tule etätöihin sinisten vaarojen, valkoisten hankien ja korpikuusten kuiskeeseen.

Pieni, kodikas kotimme pois kotoa, on hyvän nettiyhteyden päässä lähellä palveluja. Kylpylään ja uimaan 100 m, hiihtoladulle 100 m, pilkille järven jäälle 200 m ja laskettelemaan 44 km.

Kodissamme on 6 huonetta, joista kahteen on oma sisäänkäynti. Huoneet voidaan varustaa jääkaapilla ja mikroaaltouunilla.

Keittiössä voit kokkailla vapaasti ja sauna on myös vapaasti käytössäsi! Huolehdimme yhteisten tilojen siivouksesta ja pintojen desinfioinnista päivittäin.

Mikäli tarvitset tulostuspalvelua tai muuta lisäapua, toimistomme viereisessä rakennuksessa palvelee mielellään.

Lue lisää ja varaa nyt!

Maisemahuone – etätyön ja tauon paikka

Lentiiran Lomakylän maisemahuone antaa toivottua joustoa matkasuunnitelmiin. Tunniksi tai koko päiväksi vuokrattavassa huoneessa voit tehdä rauhassa etätyöpäivän, taikka hoitaa kiireellisen työasian lennossa. Rauhallinen työskentelytila sutjakoine wifi-yhteyksineen on juuri omiaan etätöihin.

Ohikulkumatkalla oleville maisemahuone on oivallinen pistäytymispaikka jos kaipaat pientä lepohetkeä, jotta voit jatkaa ajoa turvallisesti määränpäähän saakka. Maisemahuoneessa voit myös huilata muutaman tunnin melontareissun tai karhunkatseluyön jäljiltä, jos olet jo kirjautunut ulos tai vasta kirjautumassa majoitukseen.

Valoisa maisemahuoneemme on vuokrattavissa klo 8 – 20. Viihtyisästi sisustetussa huoneessa on toimistopöytä, mukava sohva ja vuode. Eteläisestä ikkunasta avautuu järvimaisema.

Hinta per hlö:

  • 10€/h
  • 35€/ 4h
  • 49€/päivä

Lisähenkilö + 4€/hlö/tunti.

Hintaan sisältyy: perusnopea wifi-yhteys, mustavalkotulostus vastaanotossa pyydettäessä, asiakas-wc käytävällä

Lisäpalvelut: välipala kahvilasta, suihku / sauna rantasaunalla, kokkausmahdollisuus takkatuvalla

Lue lisää ja varaa nyt!

Etätyöt sujuvat erämaan rauhassa

Kun kotikonttorilla työskentely alkaa kyllästyttää, on aika ottaa pieni irtiotto arjen rutiineista. Maisemanvaihdos tuo takuulla uutta energiaa työpäiviin! Wild Taigan alueen viihtyisät majoituskohteet palveluineen sekä ympäröivän erämaaluonnon rikkoutumaton rauha ja hiljaisuus luovat otolliset puitteet etätyöhön. Reipas ulkoilu lounastauolla tai päivän päätteeksi virkistää mukavasti – ja mikä parasta, ulkoilureittien perässä ei tarvitse matkata kauas, vaan ne löytyvät usein aivan majoituskohteiden läheisyydestä.

Valitse siis valmiiksi räätälöidyistä etätyöpaketeista tai muista majoitusvaihtoehdoista itsellesi sopivin ja tule etätöihin Kuhmoon, Suomussalmelle tai muualle Wild Taigan alueelle. Työjakson jälkeen voit myös kätevästi jäädä lomailemaan samoihin maisemiin monipuolisten aktiviteettien parissa tai vain ottaa rennosti luonnon helmassa. Olipa valintasi sitten hotelli, mökki tai majatalo, alueeltamme löydät taatusti omaa rauhaa sekä työhön että vapaa-aikaan.

Virkistävää tekemistä töiden oheen on tarjolla ympäri vuoden. Luonnossa voit liikkua pyöräillen, patikoiden, hiihtäen, lumikenkäillen tai kesällä vaikkapa kanootin kyydissä. Vuokravälineitä on saatavilla useista yrityksistä eri puolilla aluetta. Lisäksi voit piipahtaa esimerkiksi Kalevala-keskus Juminkeossa Kuhmossa tai käydä ihastelemassa Hiljaista Kansaa Suomussalmella. Katso tarkemmin mitä kaikkea nähtävää ja koettavaa alueeltamme löytyy, ja tutustu myös Kuhmon ja Suomussalmen monipuolisiin retkeilyreitteihin.

 

 

Wild Taiga summer