Facebook pixel

Irtiotto upeissa maisemissa – tutustu Wild Taigan huikeisiin hotellivaihtoehtoihin!

14.8.2023

Wild Taiga on todellinen helmi, kun haluat kokea itäisen Kainuun ja lähialueiden upean luonnon ja kulttuurin yhdessä. Tämä Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan rajamailla sijaitseva alue tarjoaa unohtumattoman sekoituksen luontoretkeilyä, kulttuurielämyksiä ja rentoutumista. Jos suunnittelet matkaa tähän maagiseen osaan Suomea, olet onnekas, sillä täällä voit nauttia Wild Taiga -alueen monista huikaisevista hotelleista, joista yksikään ei ole ketjuhotelli! Tässä esittelemme muutamia niistä:

 

Hotelleja Kuhmossa:

 

Hotelli Kalevala – Rentoja hetkiä ja hauskoja aktiviteetteja järvimaisemassa

 

Kun kaipaat tyylikästä majoitusta upeissa luonnonmaisemissa, Hotelli Kalevala on valintasi. Sijaitessaan Kuhmon keskustan lähellä kauniin järven rannalla, tämä hotelli tarjoaa kaiken, mitä tarvitset rentouttavaan ja unohtumattomaan lomaan.

Ravintola hemmottelee sinua laadukkailla aterioilla, ja majoituksen lisäksi voit nauttia saunan lämmöstä sekä ulkoporealtaasta. Aktiivisemmin suuntautuville on tarjolla monenlaisia ulkoiluvälineitä vuokralle, joten voit tutkia ympäristöä vaikkapa suppailun tai lumikenkäilyn merkeissä Harakkasaareen.

 

Hotelli Kainuu – Keskeinen tukikohta seikkailuille

 

Kuhmon keskustassa sijaitseva Hotelli Kainuu tarjoaa mukavaa majoitusta aivan pienen kaupungin ytimessä. Täältä käsin pääset helposti tutustumaan alueen kulttuuri- ja luontokohteisiin. Tämä hotelli sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat olla lähellä paikallista elämää ja aktiviteetteja.

Hotellin respasta voit ostaa myös kalastuslupia. Pajakkakoski – yksi Kuhmon parhaista kalastuskohteista sijaitsee kävelymatkan päässä hotellilta.

 

Hotelli Paltamossa

 

Arctic Giant/Jättiläisenmaa – Luksusta vaaran päällä

 

Paltamon Kivesvaaran päällä sijaitseva Arctic Giant (Jättiläisenmaa) tarjoaa unohtumattoman majoituselämyksen. Linnunpönttöhuoneistot ovat tasokkaita ja romanttisia, ja ne sopivat täydellisesti rentouttavaan irtiottoon. Täällä on mahdollista katsella revontulia samalla, kun istut ulkoporealtaassa!

Voit kävellä hotellin pihalta suoraan Kivesvaaran retkeilyreiteille ja ihailla upeita maisemia. Täältä löydät myös laajan valikoiman aktiviteetteja ja vuokravälineitä, jotta voit nauttia alueen luonnosta täysin siemauksin.

 

Hotelli Taivalkoskella

 

Saijan Lomakartano – Elämyskeskus metsän keskellä

 

Kalle Päätalon lapsuudenmaisemissa Taivalkosken Jokijärvellä sijaitsee Saijan Lomakartano, joka tarjoaa monipuolista majoitusta kodikkaissa hirsihuoneistoissa, mökeissä tai perinteisessä revontulikodassa.

Tämä elämyskeskus on täynnä aktiviteetteja, kuten koiravaljakkoajelua, melontaa ja retkeilyä. Saijan Lomakartano on todellinen helmi niille, jotka haluavat kokea perinteistä suomalaista kulttuuria ja nauttia monipuolisista ulkoilumahdollisuuksista.

 

Wild Taiga -alueen hotellit tarjoavat elämyksiä ja mukavuutta kaikenlaisille matkailijoille. Olipa mielessäsi luontoretkeily, kulttuurielämykset tai rentoutuminen upeissa maisemissa, nämä hotellit takaavat unohtumattoman matkan Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan upeaan maailmaan.

 

 

Wild Taiga summer