Facebook pixel

Hotelli Kainuu

Majoitu Kuhmon keskustassa yksityisessä hotellissa lähellä luontoa, mutta keskellä kaupungin palveluja. Majoituksen hintaan sisältyy kainuulainen aamiainen. Lammasjärvi ja perhokalastajien suosittu Pajakkakoski sijaitsevat kävelymatkan päässä. Lähin uimaranta on reilun 150 metrin päässä ja siellä on talvella avantouintipaikka. Lisäksi Pajakkajoen yläjuoksulla, 800 metrin päässä, on laituri missä voi uida kesällä.

Ohjelman tiedot

Kausi:

Ympäri vuoden

Paikka: Kesto: Henkilöt: Hinta: Yksittäinen hinta:

alk. 66 €/1 HH

Hintaan sisältyy:

Aamiainen päivittäin ja iltasauna arki-iltoina.

Hinta / henkilö
alkaen

66 €

Saatavuus

Ympäri vuoden

Ohjelman kuvaus

Lähellä luontoa – Lähellä järven rantaa – Kuhmon keskustassa

Olemme kaupungin keskustassa sijaitseva yksityinen hotelli, jonka vahvuutena ovat joustava asiakaspalvelu, siisteys, majoituksen hyvät sängyt sekä pehmeät tyynyt ja maukas aamiainen paikallisilla tuotteilla täydennettynä. Kuhmon keskustan alueen nähtävyydet, ostospaikat ja Kuhmo-talo ovat vain kävelymatkan päässä hotellista. Pelisalista löydät tasokkaat biljardi ja snookers pöydät illanviettoon.

Rantabulevardilla Lammasjärven rannalla teet iltakävelyn nauttien kauniista järvimaisemasta. Järvenranta ja uimaranta (talvella avantouinti) ovat noin 150 metrin päässä hotellia. Palvelut ja luonto ovat todellakin lähellämme!

Olemme omistaneet osan huoneistamme erityisesti kalastajille; kalastusvälineiden säilytys huoneessa on helppoa, valoisa perhonsidontapaikka löytyy huoneiden välittömästä läheisyydestä, kuten myös vaatteiden kuivatushuone. Huoneiden läheisyydessä on myös kalastushenkinen Kalastajien Olohuone, josta löytyy infoa Kuhmon kalastusmahdollisuuksista. Lähin koskikalastuspaikka hotellilta on 800 metrin päässä hotellilta (maankuulu Kuhmon Pajakkakoski).

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Hotelli Kainuu

Hotelli Kainuu

Hinta / henkilö
alkaen

66 €

Saatavuus

Ympäri vuoden

Tulosta

Wild Taiga summer