Facebook pixel

Äksyt Ämmät on Nurmeksen Salmenkylässä sijaitseva yritys, joka tarjoaa luonnonläheisiä, liikunnallisia lomia; tavallisia luontoelämyksiä, joista matkalaisilla on aikaa nauttia. Sydäntämme lähellä ovat ympäristöystävällisyys ja sosiaalinen vastuu. Teemme paljon yhteistyötä paikallisten maaseutumatkailuyritysten kanssa ja nautimme luonnossa liikkumisesta. Majoitusta Majatalo Pihlajapuussa, jossa 16 vuodepaikkaa. Pihlajapuussa järjestetään tilauksesta häitä, suku- ja luokkakokouksia, syntymäpäiväjuhlia, lomia, koulutustilaisuuksia, illanviettoja, yritysten ja yhdistysten ulkoilupäiviä, saunailtoja, hirvipeijaisia ja pikkujouluja.

Yhteystiedot

Äksyt Ämmät
Viemenentie 38
75500 Nurmes
0400 877085

www.aksytammat.fi

Tuotteet

Opastettu kansallispuisto

Äksyt Ämmät

Koli, Hiidenportti ja Tiilikkajärven Kansallispuisto Tervetuloa patikoimaan ja nauttimaan luonnosta! Opastetulla Kansallispuisto -patikalla nautit upeista maisemista ja liikkumisesta luonnossa. Oppaan johdolla tutustut alueeseen ja alueen historiaa ja kuulet tarinoita matkan varrella. Tuote sopii vaikeusasteeltaan mainiosti…

Majatalosta majataloon ruokamatka

Äksyt Ämmät

Karjalainen ruokamatka, joka on palkittu Suomen parhaana ruokamatkailutuotteena 2015!

Hinta / henkilö
alkaen

145 €

Majatalosta majataloon -hiihtovaellus

Äksyt Ämmät

Hieno hiihtovaellus halki piirakkamaan perinteisen hiihdon ja hyvän ruoan ystäville! Tervetuloa hiihtämään puhtaille hangille, nauttimaan kevätauringosta ja majatalojen leppoisasta tunnelmasta.

Hinta / henkilö
alkaen

135 €

Hiljaiset Hetket

Äksyt Ämmät

Hiljaiset Hetket -majataloissa

Hinta / henkilö
alkaen

270 €

Wild Taiga summer