Facebook pixel

Luonto on ainutkertainen meille kaikille nyt ja tulevaisuudessa. Äksyille Ämmille tärkeitä arvoja ovat luonnon monimuotoisuus, vastuullisuus ja ekologisuus, myös matkailutuotteissa. Haluamme toimia vastuullisesti ilmaston ja luonnon puolesta, näin olemme toimineet jo reilut 20 vuotta.

Mitkä Äksyt Ämmät?
Äksyt Ämmät Oy on ympäristöä kunnioittava, vastuullisen matkailun matkatoimisto ja matkanjärjestäjä sekä ohjelmapalvelujen tuottaja. Myymme ja välitämme tuotteita yksittäisille ja ryhmäasiakkaille. Kansainvälisellä markkinoilla toimimme nimellä Äksyt Ämmät Oy, Green Finn Tour Operator. Monille tuttu Majatalosta majataloon -retket tuotesarja on Äksyjen Ämmien oma rekisteröity tuotemerkki. Toimipaikkamme sijaitsee Nurmeksessa, jossa Äksyillä Ämmillä on oma Majatalo Pihlajapuu.

Luonnollisia lomia juuri sinulle
Äksyt Ämmät verkkokaupasta löydät lomapaketteja, tapahtumia sekä lippukaupan. Verkkokauppamme tarjoaa laadukkaita ja turvallisia tuotteita, joista huokuu kiireettömyys ja luonnosta nauttiminen. Kulinaristeille ja ruokakulttuuria arvostaville tarjoamme mm. ruokavaelluksia majatalosta majataloon sekä omasta keittiöstämme Karelia à la carte – lähi- ja luomuruokaa.

Olemme ylpeästi askeleen edellä
Olemme rohkeasti olleet edelläkävijöitä ja vastuullisen matkailun puolesta puhujia. Tästä osoituksena on mm. Visit Finlandin vuonna 2017 myöntämä Kestävän kehityksen kärkiyritys -diplomi. Kansainvälisillä markkinoilla Äksyt Ämmät tunnetaan saksalaisen Forum Anders Reisenin -jäsenenä, jolle on myönnetty TourCert-sertifikaatti.

Yhteystiedot

Äksyt Ämmät
Salmenkyläntie 81
75500 Nurmes
Puh. 050 4772570

www.aksytammat.fi

Tuotteet

Sotahistoria kierros - Pohjois-Karjalassa ja Kainuussa

Äksyt Ämmät

Mielenkiintoinen sotahistoriaretki Pohjois-Karjalasta Kainuun puolelle.

Hinta / henkilö
alkaen

785 €

SHORT SKIING TOUR FROM GUESTHOUSE TO GUESTHOUSE

Äksyt Ämmät

From guesthouse to guesthouse cross country skiing. Set out for a tour by ski to the idyllic countryside of North Karelia. Snow, white forests and frozen lakes; February and March are the best times of…

Hinta / henkilö
alkaen

495 €

PETI JA PATIKKA - RETKIPAKETTI

Äksyt Ämmät

Tule patikoimaan kansallispuistoihin Tiilikkaan, Hiidenportille tai Kolille.

Hinta / henkilö
alkaen

95 €

Naiset sodassa ja kotirintamalla

Äksyt Ämmät

Mielenkiintoinen sotahistoriaretki Pohjois-Karjalasta Kainuun puolelle. Kierroksella tuodaan esiin myös uusia näkökulmia sotahistoriaan, naisten tositarinoiden pohjalta koottuina.

Hinta / henkilö
alkaen

690 €

Majatalosta majataloon pyörävaellus

Äksyt Ämmät

Pyörävaellus majatalosta majataloon ja kylästä kylään halki karjalanpiirakka maan

Hinta / henkilö
alkaen

580 €

Majatalosta majataloon herkkujen saunapolku

Äksyt Ämmät

Tervetuloa astelemaan herkkujen saunapolulle saunasta saunaan. Polun varrella on neljä aivan ihanaa saunakokemusta erilaisin löylyin. Lempeiden löylyjen ohella saunapolulla nautitaan upeat saunamenut, joka päivä erilaiset.

Hinta / henkilö
alkaen

660 €

Majatalosta majataloon -hiihtokierros 2024

Äksyt Ämmät

Hieno hiihtokierroshalki piirakkamaan perinteisen hiihdon ja hyvän ruoan ystäville! Tervetuloa hiihtämään puhtaille hangille, nauttimaan kevätauringosta ja majatalojen leppoisasta tunnelmasta.

Hinta / henkilö
alkaen

660 €

KARJALAISUUTTA JA KALEVALAA

Äksyt Ämmät

Upeat käyntikohteet Pielisen kierrolla sekä Kuhmon maisemissa

Hinta / henkilö
alkaen

420 €

Wild Taiga summer