Facebook pixel

Hotelli Kalevala

Turvesauna

Hinta / henkilö
alkaen

22 €

Saatavuus

Ympäri vuoden

Turvesauna rentouttaa elimistön toimintaa sekä poistaa stressin. Turvenaamio pehmentää ja kiinteyttää ihoa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, lieventää erilaisia iho-oireita ja voi tuoda helpotusta tuki- ja liikuntaelinsairauksiin.

Ohjelman kuvaus

Hotelli Kalevalan Turvesauna

VAIKUTUKSET:

Turvekokovartalonaamio pehmentää ja kiinteyttää ihoa, vähentää ihon kireyttä, poistaa kutinaa ja tasoittaa ihon väriä sekä antaa virkistävän yleisvaikutuksen. Turvesauna vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja lisää nesteen poistumista. Turvenaamio vaikuttaa lihas- ja nivelkipuihin sekä nivelreumaan, lievittää erilaisia iho-oireita, on apu atooppiseen ihottumaan ja akneen, tuki- ja liikuntaelinsairauksiin, urologisiin ja gynekologisiin vaivoihin. Vähentää allergisia oireita, poistaa hormonaalista selluliittia. Naamion voi toistaa 1 – 3 krt/vko. Turvesaunan jälkeen ihosi on ihanan pehmeä ja olosi on mukavan raukea.

TOTEUTTAMINEN:

Ennen saunaan menoa ei välttämättä tarvitse kastella ihoa, mutta jos haluat laittaa turvetta myös päänahkaan (jota suosittelemme) hiukset tulee kastella, meikki on hyvä pestä pois. Saat itse levittää turpeen kaikkialle kehoon, jättäen kuitenkin silmien- ja suunympäryksen ilman. Turpeen annetaan vaikuttaa iholla n. 20 minuuttia riittävän kosteassa miedossa saunan löylyssä (n. 60 astetta). Hoidon aikana tulee huolehtia, ettei turve pääse iholla kuivumaan, koska silloin turve ei toimi tehokkaasti. Ihoa voi siis hieroa ja löylyäkin voi lisätä vähäisissä määrin. Hoidon aikana tulisi myös juoda paljon vettä, koska hoito poistaa nestettä

Ohjelman tiedot

Kausi:

Ympäri vuoden

Paikka:

Kuhmo

Kesto:

20 minuuttia+suihkuaika

Hinta:

22-32 €/hlö

Tarkemmat tiedot

32 €/hlö 1-3 hlöä
22 €/hlö 4-10 hlöä

Hyvä tietää

Turvesaunaa ei suositella raskauden aikana eikä sydän- ja verisuonitauteja sairastaville.

Lähialueen tuotteet ja palvelut

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Wild Taiga summer