Facebook pixel

Saijan Lomakartano

Saijan kokouspaketit

Saatavuus

Ympäri vuoden

Tervetuloa kokoustamaan Saijaan ja viihtymään paikallisten makuelämysten parissa! Kokoamme paketit toiveidenne mukaan sisältäen mm. kokoustilan, aitoa lähiruokaa sekä majoituksen kodikkaissa hirsihuoneistoissa. Ohjelmapalveluina valittavissa ovat esim. kanottiretki viereisellä Jokijärvellä, savusaunan leppoiset löylyt tai tutustumiskäynti Kalle Päätalon lapsuudenkotiin Kallioniemeen. Kysy tarjous!

Ohjelman kuvaus

Saijan Lomakartano Taivalkosken Jokijärvellä tarjoaa kodikkaat puitteet kokoontumisille. Kartanon päärakennuksesta löytyy tilat jopa yli 100 hengen tilaisuuksiin. Pienemmille ryhmille tilaisuudet voidaan jakaa henkilömäärän ja tarpeiden mukaisesti joko pirtin, salin tai yläkerran oleskelutilan ja kokoushuoneen puolelle. Myös rannalla sijaitseva 50 hlön kota on loistava tila rentoon illanviettoon ja tunnelmalliseen ruokailuun.

Kokoamme toiveidenne mukaisen paketin, oli kyseessä sitten kokous, yritystilaisuus, workshop, virkistyspäivät tai yhdessäolo ystävien kesken.

Valoisa ja tilava kokoushuone päärakennuksessa (max 30-40 hlölle) ja sali ja pirtti alakerrassa (max n.100 hlölle) taipuvat monenlaisiin kokoontumisiin. Molemmissa tiloissa on langaton nettiyhteys, dataprojektori ja tarvittaessa fläppitaulu.

Kokoontumisen pituudesta riippuen voitte valita mieleisenne kokonaisuuden ravintolapalveluistamme. Saijan keittiö valmistaa mm. kokouslounaan, kahvit ja makean tai suolaisen kahvileivän, talon smoothien, sekä jäävettä ja hedelmiä kokoustilaan. Miellyttävä tapa viettää iltaa voisi olla paikallisesta kalasta tai lihasta valmistettu päivällinen pirtillä tai ruokailu kodalla sekä savusaunan leppoiset löylyt.

Pitkän kokouspäivän ja rennon illan päätteeksi on mukava majoittua päärakennuksen pihapiirissä sijaitseviin hirsihuoneistoihin tai -mökkiin. Sijaintimme takaa rauhalliset unet ja luonnonläheisyys tarjoaa virkistäytymistä.

Ohjelman tiedot

Paikka:

Saijan Lomakartano, Saijantie 8, 93400 Taivalkoski

Henkilöt:

min. 5 hlöä

Hinta:

Kysy tarjous. Kokoamme paketin toiveidenne mukaisesti.

Lähialueen tuotteet ja palvelut

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Wild Taiga summer