Facebook pixel

Kainuun Rastiviikko

Kainuun Rastiviikko -suunnistusviikko (kuntosuunnistus / kuntoradat)

Orienteer heading for next control point in the terrain of Kainuu O Week
Hinta / henkilö
alkaen

20 €

Varattavissa online Varaa tästä
Saatavuus

Kesä

56. Kainuun Rastiviikko -suunnistusviikko järjestetään Kajaanin Joutenlammen maastoissa 30.6.-5.7.2024. Suunnistusviikon kuntosuunnistus (avoimet sarjat) tarjoavat kaikille sopivia suunnistuselämyksiä Kainuun hienoissa suunnistusmaastoissa sekä yhden Suomen suurimman suunnistustapahtuman leppoisassa sekä turvallisessa tunnelmassa.

Ohjelman kuvaus

56. Kainuun Rastiviikko -suunnistusviikko järjestetään Kajaanin Joutenlammen maastoissa 30.6.-5.7.2024. Suunnistusviikon kuntosuunnistus (avoimet sarjat) tarjoavat kaikille sopivia suunnistuselämyksiä Kainuun hienoissa suunnistusmaastoissa sekä yhden Suomen suurimman suunnistustapahtuman leppoisassa sekä turvallisessa tunnelmassa. Rastiviikon kuntosuunnistukseen voi osallistua yksittäisille päiville tai ilmoittautua mukaan kerralla koko viikolle. Kainuun Rastiviikolla on neljä (4) kilpailupäivää ja kaksi (2) välipäivää.

Tarjolla ovat seuraavat ratavaihtoehdot:

– Rastiralli: Seikkailullinen viitoitettu suunnistusrata muksulan läheisyydessä, jossa helpon ja lyhyen radan varrella hauskoja tehtävärasteja, soveltuu perheen pienimmille. Ei ajanottoa. Radan voi kulkea yksin tai vanhemman/huoltajan seurassa tai ryhmänä.

– Perhesarja: Perheen pienimmille suunnattu viitoitettu suunnistusrata (Rastireitti = RR). Tässä sarjassa otetaan aika ja päiväkohtaiset tulokset, mutta yhteistuloksia ei lasketa eikä sijoituspalkintoja jaeta. Radan voi kulkea yksin tai vanhemman/huoltajan seurassa tai ryhmänä.

AVOIMET C-, B- ja A-radat: Näissä sarjoissa otetaan aika ja päiväkohtaiset tulokset, mutta yhteistuloksia ei lasketa eikä sijoituspalkintoja jaeta.

– AVOIN C-lyhyt ja C-pitkä: Normaali suunnistusrata, helppo taitotaso, soveltuvat hyvin suunnistuksen vasta-alkajille.

– AVOIN B-lyhyt, B-keski ja B-pitkä: Normaali suunnistusrata, normaali taitotaso, soveltuvat suunnistusta jo jonkun verran harrastaneille.

– AVOIN A-lyhyt, A-keski ja A-pitkä: Normaali suunnistusrata, vaikea taitotaso, soveltuvat suunnistushaasteita etsiville suunnistajille sekä kokeneille kilpa- ja huippusuunnistajille.

Avoimissa sarjoissa (C-A) voi suunnistaa myös parin kanssa tai ryhmässä, mutta jokainen osallistuja ilmoittautuu erikseen ja saa oman kilpailunumeron, kilpailukortin, tuloksen ja väliajat.

Ohjelman tiedot

Avoinna

  • Tiistai: 11:00-17:00
  • Torstai: 11:00-17:00
  • Perjantai: 10:00-16:00
  • Sunnuntai: 13:00-19:00

Osoite

Joutenlammentie 294, 87930 Kajaani

Orinteers arriving to finish in Kainuu O Week
Two happy orienteers in the forest of Kainuu O Week
Orinteers arriving to finish in Kainuu O Week
Young orienteer running in the terrain of Kainuu O Week
Orienteer heading for next control point in the terrain of Kainuu O Week
Orienteer with nice scenery in the terrain of Kainuu O Week

Lähialueen tuotteet ja palvelut

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Wild Taiga summer