Facebook pixel

Pikkujoulut 2023 – unohtumattomia elämyksiä Wild Taiga -alueella!

7.9.2023

Pikkujoulukausi tuo valoa pimeimpään vuodenaikaan. Juhlien järjestelyt sujuvat vaivattomasti, kun annat kokeneiden yrittäjiemme hoitaa suunnittelun puolestasi. Tarjolla on suuria, kaikille avoimia pikkujoulutapahtumia ohjelmalla ja ruoalla, kuten myös pieniä, oman porukan kesken järjestettäviä yksityistilaisuuksia. Ikimuistoisimmissa pikkujouluissa on ruokailun lisäksi muutakin ohjelmaa, kuten saunomista tai konserttielämys!

 

Pikkujoulut Kuhmossa:

 

Pikkujoulut kulttuurin ystäville: Konserttielämys Kuhmo-talossa!

 

Kuhmo-talo tarjoilee tapahtumia ympäri vuoden, myös marras-joulukuussa. Jo talo itsessään on nähtävyys sen upean arkkitehtuurin takia. Erityisesti Lentua-Sali hämmästyttää upealla ulkonäöllään ja akustiikallaan.

 

Joulunaikaan 2023 tarjolla on monta jouluista tilaisuutta:

23.11. Raskasta Joulua -joulukonsertti raskaamman musiikin ystäville

30.11. Joulurauhaa -konsertissa Johanna ja Mikko Iivanainen -duo esittävät joululauluja omalla tyylillään, johon sekoittuu mm. folk, jazz ja countrymusiikin elementtejä

16.12. Ukrainan baletti esittää kuuluisan Pähkinänsärkijä -satubaletin

 

Kuhmo-talon kaikki tapahtumat näet tapahtumakalenterista.

Lähtekää porukalla joulukonserttiin ja jatkakaa matkaanne jouluaterialle esimerkiksi Hotelli Kainuuseen, Hotelli Kalevalaan, Kaesan kahvilaan tai Pohjolan talolle. (Jatka lukemista löytääksesi tietoa näistä paikoista)

08 615 55451 | kuhmo.talo@kuhmo.fi | kuhmotalo.fi

Saavu joko avoimiin pikkujouluihin tai tilaa yksityistilaisuus Kuhmon hotelleista:

 

Hotelli Kainuun pikkujoulut

 

Hotelli Kainuu sijaitsee Kuhmon keskustassa paraatipaikalla ja sinne on helppo saapua myös ilman omaa autoa. Kivenheiton päässä sijaitsevat Kuhmo-talo ja Juminkeko tarjoavat mahdollisuuden yhdistää päivään myös kulttuurielämyksiä. Onko porukkanne kilpailuhenkinen? Hotellin pelisalissa pääsette selvittämään mm. porukan biljardi-, ilmakiekko- ja darts-mestarin.

Joulunaikaan 2023 tarjolla on kaksi jouluista menua vähintään 10 hengen ryhmille: kevyempi puuromenu tai runsas joulumenu. Katso tarkemmat tiedot hotellin kotisivuilta.

08 655 1711 | info@hotellikainuu.fi | hotellikainuu.com

 

Hotelli Kalevalan pikkujoulut

 

Haluatteko hieman kauemmas keskustan hulinasta, järven rannalle? Silloin valintanne on tunnelmallinen Hotelli Kalevala.

 

Pikkujoulupöytä on katettuna 23.11., 25.11. ja 2.12.

Muina ajankohtina ryhmille (min. 20 henkeä) buffetpöytä ennakkovarauksesta.

Myös pienemmille seurueille voi tilata ruokailun lautastarjoiluna (5-19 henkeä).

Juhliin voi yhdistää myös esimerkiksi saunomista, saunaosastolla myös sisä- ja ulkoporealtaat. Kuhmo-talolla on monia mielenkiintoisia pikkujouluajan konsertteja ja tapahtumia tunnetuilla esiintyjillä. Ruokailun voimme järjestää ennen tai jälkeen esityksen.

 

Katso tarkemmat tiedot hotellin kotisivuilta.

08 655 4100 | sales@hotellikalevala.fi | hotellikalevala.fi

 

Muita pikkujoulupaikkoja Kuhmossa:

 

Pohjolan talon pikkujoulut

 


Pohjolan talon hirsimiljööhön astuessa tuntuu, kuin olisit joulumaassa. Talon alakerrasta löytyykin Joulupukin toimisto, jossa lapset voivat käydä leikkimässä. Itse pukkikin on mahdollista saada tilauksesta paikalle.

Tiedot vuoden 2023 pikkujouluista päivitetään pian.

045 255 2955 | info@juhlatakomo.fi | juhlatakomo.fi

Kaesan herkkupuodin pikkujoulut

 

Kaesan herkkupuodin yläkerta on mainio juhlapaikka aivan Kuhmon keskustassa. Paikka tunnetaan erityisesti viihtyisästä ympäristöstään ja maistuvista leivonnaisistaan. Tuoreus on taattu, sillä tuotteet leivotaan samassa rakennuksessa, jossa kahvilakin on.

Kaesa auttaa myös, jos haluat järjestää juhlat omatoimisesti. Heiltä saat tilattua niin piirakat, rönttöset kuin jouluiset laatikotkin.

020 766 1566 | kaesa@kaesankotileipomo.fi | kaesankotileipomo.fi

 

Pikkujoulut Suomussalmella

 

Iloista yhdessäoloa Suomussalmen keskustan tuntumassa: Vanhan Kurimon pikkujoulut

 

Vanhan Kurimon tunnelmallinen hirsipirtti ihastuttaa tunnelmallaan, josta monelle tulee mieleen lapsuuden joulut maaseudulla. Talo tunnetaan myös maistuvista, perinteistä ja uutta sekoittelevista ruoistaan.

Pikkujoulupöytä katettuna 2.12, 9.12, 15-16.12 klo 16-20.

Joululounaat

18.12 klo 11-14

19.12 klo 11-20

20.12 klo 11-20

21.12 klo 11-20

 

Ryhmillä mahdollisuus varata jouluruokailu myös muinakin päivinä.

 

08 636 285 | pekka.huovinen@kultainenkukko.fi | kultainenkukko.fi

Hämärän Hyssyn pikkujoulut Hiljaisen Kansan Niittykahvilalla

 

Nautiskele paikallisia käsintehtyjä jouluherkkuja ja ihaile samalla yhtä Suomussalmen tunnetuimmista nähtävyyksistä! Juhlien yhteydessä on mahdollista pitää hauska visailu tai laulaa joululauluja. Ulkona voit ihastella tähtitaivasta nuotion loimussa. Laajennettuun tupaan mahtuu nyt jopa 80 henkeä.

Pikkujoulut tilauksesta vähintään kaksi viikkoa ennakkoon.

050 362 0609 | ritva.huttunen@kuutamokeikat.fi | niittykahvila.fi

Pikkujoulut Paltamossa:

 

Pikkujoulut Paltamon Kivesvaaralla – Tilausravintola Makuhelmi

 


Makuhelmi sijaitsee Jättiläisenmaassa, upealla paikalla vaaran päällä. Tilaa löytyy isommallekin porukalle: Näköalakahvilaan sopii 50 henkeä ja tilausravintolan puolelle 100 henkeä. Myös elämysruokailut kodassa onnistuvat.

Näissä upeissa maisemissa mieli siirtyy varmasti pikkujoulutunnelmaan. Tykkylumisen vaaran päältä kelpaa ihastella niin tähtitaivasta kuin revontuliakin.

040 748 7391 | posti@arcticgiant.fi | arcticgiant.fi

Pikkujoulut Taivalkoskella:

 

Saijan Lomakartanon pikkujoulut

 


Tunnelmallinen maalaiskartano Kalle Päätalon lapsuudenmaisemissa kutsuu kokoontumaan ystävien tai perheen kesken. Päärakennuksen saliin mahtuu jopa 100 henkeä!

Saijan Lomakartano sijaitsee kauniilla paikalla Taivalkosken Jokijärven rannalla. Puitteet ovat mainiot myös lisäohjelmalle, kuten moottorikelkka- tai koiravaljakkoajelulle. Perheyritys rakentaa juuri sinun porukallesi täydellisesti sopivan ohjelman.

08 847 511 | info@saija.fi | saija.fi

 

 

Omatoimiset pikkujoulut Kuhmossa tai Suomussalmella

 

Kotisivuiltamme löydät runsaasti vaihtoehtoja myös täysin itse järjestettyjen pikkujoulujen pitopaikaksi. Majoitus ja ruokailu -kategorian alta löydät esimerkiksi kodikkaita mökkejä, joissa jouluinen tunnelma on taattu.

 

 

Wild Taiga summer