Facebook pixel

Wild Taigan messuarvonnan säännöt

JÄRJESTÄJÄ

Arvonnan järjestävät Idän Taiga ry (Wild Taiga) ja Kajaanin Ammattikorkeakoulun (KAMK) toteuttama Wild Taiga AI -hanke.

Wild Taiga AI -hanke / Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy

Ketunpolku 1

87100 Kajaani

 

Idän Taiga ry

c/o Kuhmon Kamarimusiikki, Torikatu 39

88900 Kuhmo

OSALLISTUMINEN

Arvonnassa ovat mukana kaikki Wild Taigan uutiskirjeen Kotimaan Matkailumessuilla 22.–24.4.2022 tilanneet, 18 vuotta täyttäneet Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt, pois lukien kilpailun järjestäjien työntekijät.

Uutiskirjeen tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvän linkin kautta. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä Wild Taigan tietosuojaselosteesta.

Osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan arvonnan sääntöjä ja järjestäjän arvontaa koskevia päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

PALKINTO

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan seuraavat majoituslahjakortit (1 kpl molempia lahjakortteja):

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseen palkintoon. Palkinnon lunastamisesta on sovittava erikseen palkinnon tarjoavan palveluntuottajan kanssa, palveluntuottajan omia ehtoja soveltaen (esim. lahjakortin käyttöajankohta sovittavissa varaustilanteen mukaan). Palkinnot tarjoavat Jättiläisenmaa Oy ja Hotelli Kalevala (Aawa International Oy).

ARVONTA, VOITTAJALLE ILMOITTAMINEN JA PALKINNON VASTAANOTTAMINEN

Arvonta suoritetaan messujen jälkeen, ja voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse. Mikäli voittajia ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa yhteydenotosta, järjestäjällä on oikeus arpoa uudet voittajat.

Järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli osallistuja on antanut virheellisen sähköpostiosoitteen tai voittaja ei lunasta palkintoa määräaikaan mennessä tai palkintoa ei voida toimittaa voittajalle muusta järjestäjästä riippumattomasta syystä.

Voittajien arvontaan osallistuessaan ilmoittama etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain voidaan julkaista Wild Taigan sähköisissä kanavissa (wildtaiga.fi-sivusto, sosiaalisen median kanavat, uutiskirje).

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät ole teknisistä syistä tulleet perille.

Järjestäjä ei myöskään vastaa mahdollisista palkinnon lunastamiseen liittyvistä kuluista eikä muista palkinnon hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Wild Taiga summer