Facebook pixel

Hotelli Kalevala

Hotelli Kalevala

Hinta / henkilö alkaen

57.5 €

Saatavuus

Ympäri vuoden

Hotelli Kalevala - rauhallinen sijainti keskellä kaunista luontoa. Tänne on helppo tulla Via Kareliaa tai Tervantietä pitkin. Myös lemmikit ovat tervetulleita!

Ohjelman kuvaus

Kalevala-eepoksen ”Kokko-linnun” muotoon rakennettu kokous- ja lomahotelli sijaitsee 3 km päässä Kuhmon keskustasta Kalevalankankaalla, rauhallisella paikalla Lammasjärven rannalla. Hotellin sijainti on ihanteellinen kaukana teollisuudesta ja liikenteestä. Monipuoliset ulkoilumaastot alkavat heti hotellin ovelta.

Hotelli on sekä ulkoa että sisältä ainutlaatuinen. Hotellihuoneet ovat jokainen sisustukseltaan yksilöllisiä. Nykyaikaiseen rakennustapaan ja kodikkaaseen sisustukseen sovitettu kokonaisuus on yhdistelmä totta ja tarua, nykypäivää ja perinnettä.

Hotellissa on 44 kahden hengen huonetta, kolme sviittiä, ravintola, kesäterassi ja erilaisia kokoustiloja sekä monipuolinen wellness-osasto.

Hotelli Kalevalan korkeatasoinen kainuulais-kansainvälinen keittiö palvelee niin ryhmiä kuin yksittäisiä kulkijoita. Erityistä kiitosta keittiö on saanut monipuolisesta kasvisruokavalikoimastaan.

Ohjelman tiedot

Kausi:

Ympäri vuoden

Paikka:

Kuhmo

Hyvä tietää

Lemmikit ovat tervetulleita Hotelli Kalevalaan. Lisämaksu 15 €/lemmikki/oleskelu.

Pyydä ryhmällesi tarjous myyntipalvelustamme: sales@hotellikalevala.fi

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Wild Taiga summer