Facebook pixel

Uutiskirjekampanjan säännöt

JÄRJESTÄJÄ

Arvonnan järjestävät Idän Taiga ry (Wild Taiga) ja Kajaanin Ammattikorkeakoulun (KAMK) toteuttama Wild Taiga AI -hanke.

Wild Taiga AI -hanke / Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy

Ketunpolku 1

87100 Kajaani

 

Idän Taiga ry

c/o Kuhmon Kamarimusiikki, Torikatu 39

88900 Kuhmo

OSALLISTUMINEN

Arvonnassa ovat mukana kaikki kampanjasivun kautta Wild Taigan uutiskirjeen 13.–28.12.2021 välillä tilanneet, 18 vuotta täyttäneet Suomessa pysyvästi asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien kilpailun järjestämiseen liittyvien tahojen työntekijät.

Uutiskirjeen tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvän linkin kautta. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä Wild Taigan tietosuojaselosteesta.

Osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan kampanjan sääntöjä ja järjestäjän kampanjaa koskevia päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

PALKINTO

Arvonnan voittaja saa valita yhden (1) elämyslahjakortin seuraavista palkintovaihtoehdoista:

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseen palkintoon. Palkinnon lunastamisesta on sovittava erikseen valitun palveluntuottajan kanssa, palveluntuottajan omia ehtoja soveltaen (esim. lahjakortin käyttöajankohta sovittavissa varaustilanteen mukaan). Palveluntuottajat ovat seuraavat:

  • Karhuyö Martinselkosessa: Martinselkosen Eräkeskus (Martinselkosen Matkailu Oy)
  • Yö Petojen mailla: Boreal Wildlife Centre Oy
  • Hotelli Kalevalan Tuuletar-hemmottelupaketti: Hotelli Kalevala (Aawa International Oy)
  • Koskikelluntaretki: EräPiira
  • Liput Kuhmon Kamarimusiikin talvikonserttiin sekä Kuhmon Kamarimusiikin 2022 konserttiin: Kuhmon Kamarimusiikki (Kuhmon Musiikkiyhdistys ry)
  • Majoitus Jättiläisenmaan Birdhouse-huoneistossa: Jättiläisenmaa Oy
  • Hirsiparitalomajoitus Hossassa: Hossan Retkeilykeskus (Experience KL Oy)

ARVONTA, VOITTAJALLE ILMOITTAMINEN JA PALKINNON VASTAANOTTAMINEN

Arvonta suoritetaan 29.12.2021, minkä jälkeen voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa yhteydenotosta, järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja.

Järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli osallistuja on antanut virheellisen sähköpostiosoitteen tai voittaja ei lunasta palkintoa määräaikaan mennessä tai palkintoa ei voida toimittaa voittajalle muusta järjestäjästä riippumattomasta syystä.

Voittajan arvontaan osallistuessaan ilmoittamat etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain voidaan julkaista wildtaiga.fi-sivustolla sekä Wild Taigan sosiaalisen median kanavissa.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät ole teknisistä syistä tulleet perille.

Järjestäjä ei myöskään vastaa mahdollisista palkinnon lunastamiseen liittyvistä kuluista eikä muista palkinnon hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Wild Taiga summer