Facebook pixel

MATKA 2024 -messuarvonnan säännöt

JÄRJESTÄJÄ

Arvonnan järjestää Idän Taiga ry (Wild Taiga).

Idän Taiga ry

c/o Kuhmon Kamarimusiikki, Torikatu 39, 88900 Kuhmo

info@wildtaiga.com

OSALLISTUMINEN

Arvontaan voivat osallistua MATKA 2024 -messuilla 18.-21.1.2024 Wild Taigan pisteellä, Arctic Lakeland Kainuu -osastolla kaikki 18 vuotta täyttäneet, Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt, pois lukien arvonnan järjestämiseen osallistuvien tahojen työntekijät.

Osallistumisen yhteydessä on mahdollista tilata Wild Taigan elämysuutiskirje. Uutiskirjeen tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa uutiskirjeen lopusta löytyvän linkin kautta. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä Wild Taigan tietosuojaselosteesta. Mikäli osallistuja ei tilaa uutiskirjettä ja anna markkinointilupaa, hänen luovuttamiaan tietoja käytetään vain mahdollisesta arvontavoitosta viestimiseen ja palkinnon toimittamiseen.

Osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan arvonnan sääntöjä ja järjestäjän arvontaa koskevia päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

PALKINNOT

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan seuraavat palkinnot:

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseen palkintoon. Palkinnon lunastamisesta on sovittava erikseen palkinnon tarjoavan palveluntuottajan kanssa, palveluntuottajan omia ehtoja soveltaen (esim. lahjakortin käyttöajankohta sovittavissa varaustilanteen mukaan). Palkinnot tarjoavat Arolan maatila- ja erälomat, Hiljaisen Kansan Niittykahvila (Kainuun Kuutamokeikat Oy), Kuhmon Kamarimusiikki (Kuhmon Musiikkiyhdistys ry) ja Koe Kainuu.

ARVONTA, VOITTAJALLE ILMOITTAMINEN JA PALKINNON VASTAANOTTAMINEN

Arvonta suoritetaan messujen jälkeen, ja voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse. Palkinnot toimitetaan joko sähköisenä lahjakorttina voittajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen tai postitse voittajan ilmoittamaan osoitteeseen. Mikäli voittajia ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa yhteydenotosta, järjestäjällä on oikeus arpoa uudet voittajat.

Järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli osallistuja on antanut virheellisen sähköpostiosoitteen tai voittaja ei lunasta palkintoa määräaikaan mennessä tai palkintoa ei voida toimittaa voittajalle muusta järjestäjästä riippumattomasta syystä.

Voittajien arvontaan osallistuessaan ilmoittama etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain voidaan julkaista Wild Taigan sähköisissä kanavissa (wildtaiga.fi-sivusto, sosiaalisen median kanavat, uutiskirje).

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät ole teknisistä syistä tulleet perille.

Järjestäjä ei myöskään vastaa mahdollisista palkinnon lunastamiseen liittyvistä kuluista eikä muista palkinnon hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

 

Wild Taiga summer