Facebook pixel

Joulu Wild Taigan alueella

Tervetuloa tunnelmoimaan

 

Vietä kiireetön joulu Wild Taigan alueella – meillä voit nauttia rauhallisesta tunnelmasta, jouluisista herkuista ja aktiviteeteista makusi mukaan. Majoitusyritykset Kuhmossa, Suomussalmella ja lähialueilla tarjoavat tunnelmalliset puitteet loman viettoon. Talvista tekemistä löytyy perinteisistä hiihtoretkistä ratsastusvaelluksiin ja poroajeluihin; tutustu talviaktiviteetteihin tarkemmin täällä. Lisää ohjelmaa joulun ajalle Kuhmossa ja Lentiirassa löydät myös uudesta viikkokalenterista.

Voit rakentaa mieleisesi kokonaisuuden eri yritysten palveluista tai valita suosikkisi valmiista joulupaketeista:

Rauhallinen joulu Hotelli Kalevalassa (Kuhmo)

Vietä joulu aikuiseen makuun Hotelli Kalevalassa. Joulun majoituspaketti 23.–26.12. sisältää majoituksen täysihoidolla sekä iltasaunat sisä- ja ulkoporeammeineen. Ohjelmaan kuuluu mm. joulupukin vierailu aattona sekä joulupäivän konsertti. Aikaa on myös joulukirkossa käyntiin sekä omatoimiseen ulkoiluun joko omilla tai hotellin vuokravälineillä. Katso lisätiedot täältä.

Joulu isommalla porukalla Martinselkosessa (Suomussalmi)

Sinulle, joka haluat viettää joulun lumisen erämaaluonnon keskellä hiljaisuutta kuunnellen, on Martinselkosen Eräkeskuksella tarjota mukava majoituspaikka. Täällä joulu sujuu mukavasti isommallakin porukalla (max 14 hlöä). Saatte olla saman katon alla ja tehdä mieleisenne joulun, ruokailut ja lisäpalvelut ovat erikseen tilattavissa. Martinselkosen kaunis luonto tarjoaa kivaa tekemistä etenkin lumen aikaan. Katso lisätiedot täältä.

Maalaisjoulu Arolan tilalla (Suomussalmi)

Joulun vietto Arolassa tarkoittaa lepoa ja rauhoittumista. Aattona pääset nauttimaan aidon savusaunan pehmeistä löylyistä, perinteinen jouluruoka tarjoillaan päivittäin. Ohjelmassa on myös tarinoita rajan pinnalla elämisestä, ulkoilua raikkaassa talvisäässä tai muuta ohjelmaa toiveidenne mukaisesti. Majoitus uudessa Arovillassa tai Arolan pirtin yläkerrassa. Katso lisätiedot täältä.

Tervetuloa nauttimaan joulun tunnelmasta! Jos tarvitset apua lomasi suunnitteluun, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@wildtaiga.com, niin autamme löytämään juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Wild Taiga summer