Facebook pixel

Martinselkosen Eräkeskus

Joulu isommalla porukalla

Hinta / henkilö
alkaen

65 €

Saatavuus

Talvi

Sinulle joka haluat viettää joulun isolla porukalla kauniin, lumisen erämaa luonnon keskellä on Martinselkosen Eräkeskuksella tarjota mukava majoituspaikka. Täällä joulu sujuu mukavasti isommallakin porukalla. Saatte olla saman katon alla ja tehdä mieleisenne joulun. Vuonna 2007 rakennettu talo pitää sisällään kaikki modernit mukavuudet helppoon joulun viettoon. Martinselkosen kaunis luonto tarjoaa kivaa tekemistä etenkin lumen aikaan, joka normaalisti on satanut maahan jo jouluksi. Täällä voit viettää rauhallisen joulun hiljaisuutta kuunnellen.

Ohjelman kuvaus

Martinselkosen Eräkeskuksen lisärakennuksessa on 7 kahden hengen huonetta, jokaisessa oma wc ja suihku. Rakennuksessa on lisäksi avokeittiö ja oleskelutila sekä kuivaushuone. Keittiöstä löytyy hella, uuni, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, tilava jääkaappi, astianpesukone sekä tarvittavat astiat. Tämän rakennuksen saatte käyttöönne jouluksi (vain yksi seurue rakennuksessa).

Tilat ovat modernit ja toimivat. Voitte valita haluatteko itse huolehtia ruokailuista vai ostaa ne valmiina Eräkeskukselta.

Päivittäin lämpeää sauna johon mahtuu isommallakin porukalla. Lumitilanteesta riippuen erilaiset talviaktiviteetit kuten talvipyöräily, lumikenkäily ja hiihto ovat mahdollisia. Hossan Kansallispuistoon ajaa vajaan tunnin, kuten myös Suomussalmen Kuntakeskusten palveluihin.

Voitte myös tilata aidon metsäkuusen valmiiksi tai hakea sen itse metsästä opastetulla retkellä. Eräkeskuksella on vuokrattavana Fat Bike-pyöriä, lumikenkiä ja liukulumikenkiä. Mikäli lunta on riittävästi voidaan metsään vetää perinteisen hiihtoladut.

Tarkemmat tiedot

Koko Majoitustilan varaus (max 14 henkeä)  neljäksi vuorokaudeksi Joulun pyhinä yhteishintaan 900€. Hinta sisältää myös päivittäisen saunan sekä pihassa olevan grillikodan käytön. Huoneissa valmiina liinavaatteet ja pyyhkeet. Loppusiivous kuuluu hintaan.

Lisäpalvelut:

  • aamupala seisovasta pöydästä 15€/henkilö/aamu
  • Jouluruokailu Buffet pöydästä 35€/henkilö/ruokailu
  • lumikenkien, liukulumikenkien tai Fat Bike pyörän vuokraus: 25€/pari
  • Aito metsäkuusi valmiiksi koristeltuna: 50€
  • Retki hakemaan kuusi metsästä: 30€/henkilö
  • Joulupukin vierailu 150€.
  • Perinteinen savusauna 100€.

 

Lähialueen tuotteet ja palvelut

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Wild Taiga summer