Facebook pixel

Nähtävää

Tuotteet

Harakkasaaren polku, kuva Harri Toivainen

Harakkasaari

Lammasjärvellä lähellä Kuhmon taajamaa sijaitseva Harakkasaari tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet monenlaiseen virkistäytymiseen luonnossa kaikkina vuodenaikoina. Harakkasaari on paitsi luonnonsuojelualue ja virkistyskohde, myös omaleimainen nähtävyys Kuhmon luonnossa.

Lapsi ja aikuinen lumisellä järvenjäällä pilkillä. Lapsi istuu lampaantaljan päällä. / A child and an adult with ice on a snowy lake ice. The child is sitting on a sheepfold. Kuva: Jonna Kalliomäki.

Hossan kansallispuisto

Kirkkaat vedet kalliomaalausten äärellä! Hossan maisemat avautuvat kävijälle helposti, sen metsiin ja vesille pääsee vaivattomasti. Polkuja riittää patikoida ja pyöräillä, vedet kutsuvat melomaan ja kalastamaan.

Hinta
alkaen

0 €

Ilmari Kiannon Turjanlinnan pienoismalli

Ilmari Kianto -näyttely

Pääkirjastossa sijaitseva Kianto -näyttely esittelee korpikirjailija Ilmari Kiannon laajaa tuotantoa ja värikkäitä elämänvaiheita kuvin, tekstein, esinein ja multimediaesityksin.

Hinta
alkaen

0 €

Kuhmo-talo

Kuhmo-talo

Kuhmon kulttuuritalo on maan paras ihmisen ja kulttuurin kohtauspaikka. Olemme Kuhmon Kamarimusiikin kotisali, mutta sen lisäksi kesäinen Kuhmo-talo toimii Kansanmusiikkijuhla Sommelon päänäyttämönä. Kesäisin tarjoamme myös kesämuusikoiden kahvikonsertteja. Vuoden mittaan talossa on noin 250 yleisötapahtumaa, joiden…

Hinta / henkilö
alkaen

0 €

Kuva Lentuankoskesta

Lentuankosket ja Lentua-järvi

Lentuankoski ja Lentua-järvi ovat Kuhmon tunnetuimmat ja suosituimmat luonnonnähtävyydet ja sijaitsevat noin 15 km päässä keskustasta (opastus Kuhmo-Suomussalmi -tieltä, Lentuankoskentietä noin 3 km ja tie kääntyy oikealle). Lentuan luonto on kaikkina vuorokauden- ja vuodenaikoina mieleenpainuva…

Kuva koskesta

Pajakkakoski

Aivan Kuhmon keskustan tuntumassa on upea Pajakan virkisitysalue. Pajakkajoessa yhtyvät Kuhmon laajat järvi- ja jokivesistöt, ja joki virtaa kolmen kosken kautta (Pajakkakoski, Akonkoski ja Saarikoski) kohti Ontojärveä. Vesimäärältään Pajakkakoski on Kainuun suurin vapaana kuohuva joki…

Christmas in Hotel Kalevala

Tapahtumia Hotelli Kalevalassa

Hotelli Kalevala

Järjestämme hotellissa erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Esimerkiksi juhlapyhien aikana tarjolla on erilaisia majoituspaketteja ruokailuineen.

Hinta
alkaen

0 €

Tapahtumia ympäri vuoden

Kuhmo-talo

Kuhmo-talo tarjoaa runsaasti erilaisia tapahtumia ympäri vuoden.

Wild Taiga summer