Facebook pixel

Martinselkosen Eräkeskus

Talvipyöräilyä Martinselkosessa

Hinta / henkilö
alkaen

190 €

Saatavuus

Talvi

Martinselkosen Eräkeskus sijaitsee keskellä Kainuun suuria selkosia. Talvella luonto on valkoisen lumivaipan peitossa. Erämaa on hiljainen, vain yksinäinen korppi huutaa jossain kaukana. Täällä on hyvä rauhoittua ja kerätä voimia uuteen työrupeamaan. Talvipyöräilyssä mieli lepää ja keho saa hyvää liikuntaa.

Ohjelman kuvaus

Vietä viikonloppu Martinselkosen Eräkeskuksessa rentoutuen ja talvipyöräilystä nauttien. Viikonlopun aikana voit pyöräillä  omatoimisesti Eräkeskuksen ylläpitämillä pyöräilyreiteillä. Lisäksi voit lumikenkäillä tai käydä vaikka pilkillä. Illan tullen voit lämmitellä saunan lämmössä ja käydä valmiiseen ruokapöytään. Tervetuloa nauttimaan luonnon rauhasta ja talvipyöräilystä Martinselkosen Eräkeskukseen!

Ohjelman tiedot

Kausi:

Tammikuu-Maaliskuu

Paikka:

Martinselkosen Eräkeskus

Kesto:

2 yötä

Henkilöt:

min 2

Hinta:

190€/henkilö

Hintaan sisältyy:

majoittuminen Martinselkosen Eräkeskuksessa kahden hengen huoneissa 2 vuorokautta, aamupala ja illallinen kahdesti, Fat Bike pyörän ja lumikenkien vapaa käyttö viikonlopun aikana sekä päivittäinen sauna.

Tarkemmat tiedot

Perjantai: majoittuminen Martinselkoseen ja illallinen, (sauna, lumikengät ja pyörät ovat jo käytössä halukkaille)
Lauantai: aamupala, halutessasi ohjeistusta pyörän hallintaan ja talvipyöräilyyn, saat kartat joiden avulla voit ajaa haluamasi reitit, illallinen ja sauna
Sunnuntai: aamupala, halutessaan voi vielä käydä ajamassa pyörillä tai lumikenkäillä

Hyvä tietää

Talvipyöräily vaatii hyvän peruskunnon ja aikaisempaa kokemusta esim. maastopyöräilystä.

Lähialueen tuotteet ja palvelut

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Wild Taiga summer