Facebook pixel

Tilausravintola Vanha Kurimo

Kultaisen Kukon lounas

Hinta / henkilö
alkaen

8.2 €

Saatavuus

Ympäri vuoden

Seisova lounaspöytämme tarjoaa vaihtoehtoja kalan, lihan ja kasvisten ystäville. Keittiöalan ammatilaisemme pitävät huolen siitä, että lounaspöytämme on paikka, jossa tuoreet raaka-aineet, kainuulainen ruokaperinne ja tämän päivän makuvivahteet kohtaavat. Siitä on lupa nauttia.

Ohjelman kuvaus

Runsas lounaspöytämme houkuttelee kainuulaisten makujen pariin. Jos haluat syödä kevyemmin, kokeile keittopatamme tai runsaan salaattipöytämme antia.

 

Keittiömme kunnnioittaa lähi- ja villiruokaa. Olemme myös perehtyneet villiyrttien runsaaseen valikoimaan, uusia makuelämyksiä, salaattipöydässä, pestoissa, levitteissä, maustevoissa, kastikkeissa ja maustamisessa. Ravintolamme toiminut Suomussalmella Ämmänsaaren keskustassa jo 30 vuotta. Suosimme paikallisia tavarantoimittajia niin paljon kuin se on mahdollista, lähijärvien kalat, lähimetsien sieniä ja marjoja… Salaattipöytämme ykkösherkku on jo 30 vuotta ollut marinoidut kangasrouskut, sienet saamme vakituiselta toimittajaltamme Itä-Suomen alueelta.

Ohjelman tiedot

Paikka:

Kahvi- ja ruokaravintola Kultainen Kukko, Kauppakatu 4 - 6, Suomussalmi

Hinta: 12,90

Päivän keittolounas 9,20

Runsas lounaspöytä 12,90 e

Seisova lounaspöytämme odottaa Sinua ma-pe kello 10.30 -15.00,

Tervetuloa nauttimaan!

ps. Ennakkotilauksesta avaamme ovet ryhmille myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella. Ryhmät voivat saada ennakkotilauksesta myös lounaan seisovasta pöydästä.

Hyvä tietää

Ravintolamme on savuton ja meillä on A-oikeudet.

Ravintolamme kabinetti on erinomainen paikka perhejuhlien ja kokousten järjestämiseen.

Lähialueen tuotteet ja palvelut

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Wild Taiga summer