Facebook pixel

BEAR CENTRE

Karhun katselua Luxus-mökistä (1.4. – 31.10)

Hinta / henkilö
alkaen

495 €

Saatavuus

Kesä

Ohjelman kuvaus

VIETÄ IKIMUISTOINEN YÖ LUKSUS-MÖKISSÄMME.

Tule tarkkailemaan karhuja aitiopaikalta.

Voit nähdä myös ahman, ketun tai jopa suden koskemattomassa erämaassa. Myös lukuisat linnut viihtyvät alueella kuten kuukkeli ja palokärki.

Luksus ei enää ole vain sellaista mitä voi mitata ja koskettaa. Se on myös ainutlaatuinen elämys mikä säilyy mielessämme ja sydämessämme, jopa loppuelämämme ajan. Itse kokemus voi olla luksusta.

Mökissä on kaikki mukavuudet; lämmitys, ilmastointi, wc/suihku, pieni keittiö astioineen, parisänky, liinavaatteet.

Karhumökkimme ovat yksi maailman parhaista paikoista tarkkailla karhuja. Todennäköisyys nähdä karhu on suuri, 90-99% kuukaudesta riippuen. Joinakin iltoina voi nähdä jopa useita karhuja samaan aikaan. Lähimmät karhut voivat olla vain muutaman metrin päässä mökistä. 

KARHUKAUSI alkaa huhtikuun ensimmäisellä viikolla kun ensimmäiset karhut tulevat näkyville. Tumma karhu erottuu hyvin valkoisella lumella. Huhtikuussa on mahdollista nähdä myös revontulia. Toukokuun alkupuolella yöt alkavat olla vain muutaman tunnin pituisia. Valoisina kesäöinä voi seurata erämaan elämää läpi yön. Ensimmäiset ruskan merkit näkyvät elokuun puolivälissä ja ruska-aika jatkuu aina lokakuun puolelle saakka. Karhut saapuvat syksyn tullen aikaisemmin tarkkailtavaksi ja lokakuulla niitä voi nähdä taas lumisessa erämaassa.

Tarkemmat tiedot

Päivä 1. Mökin varusteet

Mökin varusteisiin kuuluu; astiasto kahdelle hengelle, kahvin- ja vedenkeitin, mikro, leivänpaahdin, jääkaappi, astiapesukone, keraaminen liesi, lakanat, pyyhkeet


Päivä 1. Erämaa

Mökit ovat käytössä kaikkina vuodenaikoina. Jokainen vuodenaika ja joka ilta yhdessä mökissämme tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden todistaa erämaan ihmeitä. Lupaamme, että se on kokemus, jota et koskaan unohda.

Päivä 1. Aikataulu


Tulo iltapäivällä

Klo 13.- 15.00 Sisään kirjautuminen,

Klo 17.00- Info mökeistä, karhuista ym. 

2. päivä

Klo 11.-12.00 Uloskirjautuminen. 


Lisätietoja; Ari Sääski 040 5469008  ari.saaski@wbb.fi

Tähän ohjelmaan kuuluu

Mökin varusteisiin kuuluu; astiasto kahdelle hengelle, kahvin- ja vedenkeitin, mikro, leivänpaahdin, jääkaappi, astiapesukone, keraaminen liesi, lakanat, pyyhkeet

Tarvitset mukaan

Jokainen voi tuoda mökkiin omia ruokia ja juomia

Hyvä tietää

Näkemisen hyvästä todennäköisyydestä huolimatta emme voi antaa takuuta karhun näkemisestä.

Huomio että tupakointi mökeissä on ehdottomasti kielletty! Tupakointi on myös kielletty ulkona klo 17.30 - 7.00 välillä koska ulos poistuminen ei ole myöskään sallitua tällöin.

Mökeissä tupakoinnista veloitetaan 200,- siivousmaksu!

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

BEAR CENTRE

Varaa nyt

Wild Taiga summer