Facebook pixel

Martinselkosen Eräkeskus

Hiihdä, pilki ja lumikenkäile Martinselkosessa

Hinta / henkilö
alkaen

487 €

Saatavuus

Talvi

Martinselkosen Eräkeskus sijaitsee aivan Venäjän rajan tuntumassa Suomussalmella. Sitä ympäröi villi erämaaluonto. Pihan halki kulkee Itärajan retkeilyreitti ja aivan lähellä on Martinselkosen luonnosuojelualueen koskemattomat metsät. Eräkeskus tarjoaa hyvät puitteet nauttia rauhallisesti talvilomasta kauniin erämaaluonnon keskellä.

Ohjelman kuvaus

Hiihdä, pilki ja lumikenkäile paketti on 5 vuorokauden talvilomapaketti, joka sisältää majoituksen puolihoidolla ja latujen vapaan käytön, opastetun lumikenkäretken, opastetun pilkkiretken, savusaunan käytön sekä grillikotaillallisen.

Loman aikana on helppo nauttia hiljaisuudests, levätä ja kerätä voimia kauniista erämaaluonnosta.

Ohjelman tiedot

Kausi: Helmikuu-Maaliskuu

Paikka: Martinselkosen Eräkeskus, Suomussalmi

Kesto: 5 vuorokautta

Henkilöitä: 2-27

Tarkemmat tiedot

Ohjelma päivät 1-6
Majoittuminen eräkeskuksella mukaviin kahden hengen huoneisiin. Huoneissa on oma vessa ja suihku. Huoneiden vierestä löytyy oleskelutilat sekä keittonurkkaukset, jotka ovat majoittujien vapaassa käytössäsi.

Päivittäin tarjotaan aamupala ja illallinen päärakennuksen ruokailutilassa.

Hiihto
Käytössäsi on erimittaisia (3km, 7km, 17km) perinteisen hiihtotyylin latuja, jotka seuraavat osittain Itärajan reittiä ja kulkevat erämaaluonnossa. Hiihtolatujen varsilla on autiotupia ja tulipaikkoja taukoja varten.

Lumikenkäily
Oleskelusi aikana pääset tutustumaan lumikenkäilyyn. Opas johdattaa sinut lumikenkäilyn saloihin kahden tunnin mittaisella retkellä, jonka aikana nautitaan myös lämmintä juomaa. Retki voidaan toteuttaa myös iltaretkenä, jolloin hyvällä tuurilla pääsemme näkemään revontulia. Voit käydä myös lumikenkäilemässä omatoimisesti lähimaastossa.

Pilkkiretki
Yhtenä päivänä pääset kokeilemaan kalaonneasi pilkkiretkellä. Lähdemme eräkeskuksesta moottorikelkan reessä matkaten läheiselle järvelle, jossa pilkimme muutaman tunnin ajan. Retken kesto noin kolme tuntia.

Savusauna
Sähkösauna lämpenee halutessasi joka ilta. Savusaunan lempeään lämpöön pääset lämmittelemään kerran oleskelusi aikana.

Kotaruokailu
Ruokailu avotulen ääressä on elämys. Ohjelmaan kuuluu yhtenä iltana talon isännän loimuttama loimulohi illallinen, joka nautitaan kodassa avotulen äärellä.

Lähialueen tuotteet ja palvelut

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Wild Taiga summer