Facebook pixel

Camping Hossan Lumo

Camping Hossan Lumo

Hinta / henkilö
alkaen

13 €

Saatavuus

Ympäri vuoden

Leirintäpalveluiden lisäksi tarjoamme tasokasta mökkimajoitusta ympäri vuoden. Kesäisin mukavuutta lisää kahvila ja minimarket. Meiltä voit myös vuokrata mm. fatbiken, kajakin, kanootin, SUP-laudan ja liukulumikengät! Voit käydä tutustumassa alueeseemme netissä osoitteessa www.hossanlumo.fi

Ohjelman kuvaus

Leirintäalueelta löytyy 32 sähköliitäntäpaikkaa rauhallisella paikalla, kuivalla kangasmaastolla kirkasvetisen Hossanlahden rannalla.

Alueella on myös 11 mökkiä, jotka yhtä lukuunottamatta sijaitsevat rannan välittömässä läheisyydessä. Mökeistä yhdeksän on ympärivuotisessa käytössä.

Pääsiäisestä alkaen matkailijoita palvelee minimarket ja kahvila. Kesäisin meiltä voi vuokrata mm. fatbikeja, kajakkeja, kanootteja, SUP-lautoja ja soutuveneitä.

Huoltorakennuksesta löydätte suihkut ja WC:t, ruoanlaitto- ja ruokailutilat sekä pyykinpesutilat. Upeiden rantasaunojemme löylyistä pääsee nauttimaan päivittäisillä yhteisvuoroilla (kesä) tai vuokraamalla saunan yksityiseen käyttöön (ympäri vuoden).

Ohjelman tiedot

Kausi:

Leirintäpalvelut 1.6. - 31.10.

Mökkimajoitusta ympäri vuoden

Paikka:

Hossa, Suomussalmi

Kesto: Henkilöt: Hinta:

Matkailuautopaikka alk. 15€, telttapaikka alk. 10€, mökkimajoitus alk. 35€

Yksittäinen hinta: Hintaan sisältyy:

Tarkemmat tiedot

Camping Hossan Lumo on tasokas leirintäalue, jossa on lisäksi tarjolla ympärivuotista mökkimajoitusta. Alue sijaitsee kirkasvetisen Hossanlahden rannalla, ja täältä on lyhyt matka Hossan kansallispuistoon. Hossassa on erinomaiset retkeilyreitit ja melontamahdollisuudet. Meiltä voikin vuokrata fatbikeja, kajakkeja, kanootteja, SUP-lautoja ja soutuveneitä, joiden avulla on hyvä tutustua puhtaisiin vesistöihimme ja kauniisiin harjumaisemiin.

Pääsiäisestä lokakuun loppuun matkailijoita palvelee kahvila ja minimarket. Kahvilassa on käytössä maksuton langaton internetyhteys.

Camping Hossan Lumosta lähtee talviaikaan kunnossapidetty perinteisen hiihtotavan latu, joka yhtyy Hossan n. 40km pitkään latuverkostoon.

Lähialueen tuotteet ja palvelut

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Wild Taiga summer