Facebook pixel

Suomussalmen Matkailutoimisto

Suomussalmen Matkailutoimisto, Visit Suomussalmi, ylläpitää kunnan matkailuneuvontaa ja palvelee matkailijoita sekä kuntalaisia vuoden ympäri. Matkailutoimisto antaa tietoa kunnan matkailupalveluista, jakaa Suomussalmen ja muun Suomen maksuttomia matkailuesitteitä, välittää oppaita kiertoajeluille, hoitaa Kianta-laivan risteilyvaraukset Turjanlinnaan sekä muualle Kiantajärvelle, myy karttoja, opaskirjoja ja postikortteja.

Matkailutoimiston löydät Jalonniemi-talosta, viitostien (E 63) varrelta, aivan Suomussalmen keskustan (Ämmänsaaren) tuntumasta. Käytettävänä on ilmainen WiFi-yhteys. Lisäksi Jalonniemi-talon pihasta löytyy sähköauton latausmahdollisuus.

Aukioloajat:

ma-pe klo 9.00-16.00

(juhlapyhät suljettu)

Yhteystiedot

Suomussalmen Matkailutoimisto
puh. 044 777 3250
visit@suomussalmi.fi
Jalonkaarre 5
89600 SUOMUSSALMI

www.visitsuomussalmi.fi

Tuotteet

Kuvituskuva.

Vaietut arktiset sodat -diginäyttely

Suomussalmen Matkailutoimisto

Vaietut arktiset sodat -diginäyttely perustuu saman nimiseen Ylellä esitettyyn dokumenttisarjaan. Näyttely käsittelee toisen maailmansodan vähemmän tunnettuja tapahtumia arktisella alueella.

Hinta
alkaen

0 €

Turjanlinnan rantasauna sijaitsee Kiantajärven rannassa

Turjanlinna, Ilmari Kiannon taiteilijakoti

Suomussalmen Matkailutoimisto

Kainuulainen kirjailija Ilmari Kianto oli yksi 1900-luvun alkupuolen merkittävimpiä suomalaisia kirjailijoita. Hän kirjoitti elinaikanaan yli 60 teosta, joista tunnetuimmat käsittelevät kainuulaisen köyhäliston elämää.

Kotiseutumuseon 50-vuotissyntymäpäivillä pihapiirissä järjestettiin juhlat

Suomussalmen Kotiseutumuseo

Suomussalmen Matkailutoimisto

Suomussalmen Kotiseutumuseossa pääsee näkemään miten ihmiset elivät 1800- ja 1900-luvun Suomussalmella. Kotiseutumuseo on kaunis ja kiehtova ulkoilmamuseo, jossa vallitsee kesäisin ainutlaatuinen tunnelma. Museo soveltuu hyvin myös perhekohteeksi.

Hinta
alkaen

0 €

Raatteen Vartiomuseo ulkoapäin kesällä

Raatteen Vartiomuseo

Suomussalmen Matkailutoimisto

Raatteentien päässä sijaitseva Vartiomuseo on entisöity vuoden 1939 asuun. Se kertoo rajavartioaseman elämästä ennen toista maailmansotaa, ja lisäksi siitä miten Talvisodan tapahtumat Raatteentiellä vaikuttivat aseman arkeen.

Hinta
alkaen

0 €

Wild Taiga summer