Facebook pixel

Edulliset Majoitusvaihtoehdot Kuhmossa, Suomussalmella ja Nurmeksessa: Sopiva sijainti ja upea luonto kutsuvat

16.8.2023

Kuhmo ja Suomussalmi tarjoavat matkailijoille paljon enemmän kuin upeaa luontoa ja rauhallista tunnelmaa. Alueelta löytyy myös monia edullisia majoitusvaihtoehtoja, jotka mahdollistavat unohtumattoman matkan ilman suurta budjettia. Olipa mielessäsi leirintäalueen rauha tai historiallisen puutalon tunnelma, nämä vaihtoehdot takaavat mukavan yöpymisen.

 

Edullinen majoitus Kuhmossa – Leirintäalueita ja matkakoteja

 

Kalevala Camping – Leirintäalue upealla paikalla Kuhmon Kalevalankankaalla

 

Kalevala Camping tarjoaa ihastuttavaa leirintäalueen tunnelmaa kauniilla järvenrantapaikalla, vain kolmen kilometrin päässä Kuhmon keskustasta. Täällä voit majoittua aitassa tai parkkeerata matkailuautosi sähköpaikalle. Voit nauttia hiekkarannasta ja perinteisestä savusaunasta. Vauhdikkaampaan ympäristön tutkimiseen voit vuokrata kajakin tai pyörän.

 

Taiga Spirit B&B – Historiallista tunnelmaa Lentiiran kylällä

 

Lentiiran kylällä Kuhmossa sijaitseva Taiga Spirit B&B tarjoaa historiallisesti arvokasta tunnelmaa upeassa puutalossa. Täällä voit yöpyä kahdessa majoitushuoneessa ja nauttia lisämaksusta jurttasaunasta. Ympäröivät retkeilyreitit kutsuvat sinut tutkimaan alueen luontoa ja kauneutta. Mahdollisuus myös opastettuihin retkiin ja karhunkatseluun.

 

Matkustajakoti Uljaska – Edullisesti Kuhmon keskustassa

 

 

Jos kaipaat kohtuuhintaista majoitusta kätevästi Kuhmon keskustassa, Matkustajakoti Uljaska on oiva valinta. Tarjolla on sekä yksittäishuoneita jaetuilla tiloilla että yksiöitä ja kaksioita omilla sisäänkäynneillä, keittiöillä ja kylpyhuoneilla. Täältä löydät majoituksen, joka tarjoaa yksityisyyttä ja mukavuutta.

 

Edullinen majoitus Suomussalmella – maatilamajoitusta, matkakoti ja yksi ilmainen majapaikka!

 

Matkustajakoti Kuutamo – Rento majapaikka Suomussalmen keskustassa

 

 

Suomussalmen keskustassa sijaitseva Matkustajakoti Kuutamo tarjoaa rentoa majapaikkaa, josta on helppo suunnata tutkimaan alueen nähtävyyksiä. Täällä voit nauttia tilavista ja viihtyisistä huoneista sekä päivittäin saatavilla olevasta saunasta.

 

Matkalaisen Pirtti – Maatilamajoitusta luonnon syleilyssä

 

 

Itäisellä Suomussalmella sijaitseva Matkalaisen Pirtti tarjoaa maatilamajoitusta, joka on kuin suoraan tarinakirjan sivuilta. Voit nauttia historiallisista huoneista ja kauniista maisemista. Täällä voit myös saunoa perinnesaunassa ja kokea erilaisia aktiviteetteja, kuten pirttijoogaa tai SUP-lautailua.

 

Kieppituvat – Nykyaikaiset huoneistot Hossan Kansallispuiston lähellä

 

 

Kieppituvat tarjoaa majoitusta Hossan kansallispuiston kupeessa pohjoisella Suomussalmella. Täältä löydät nykyaikaisesti varustellut huoneistot, jotka tarjoavat hyvät mahdollisuudet retkeilyyn, marjastukseen, kalastukseen ja metsästykseen. Voit myös vuokrata erilaisia välineitä, kuten moottorikelkkoja, SUP-lautoja, kanootteja ja liukulumikenkiä, sekä nauttia saunan ja paljun lämmöstä.

 

Hiljaisen Kansan Heinälato – Elämys ilman kuluja

 

Jos kaipaat todellista luontokokemusta ilman suuria kustannuksia, Hiljaisen Kansan Heinälato on juuri sinulle. Tämä ilmainen yöpymisvaihtoehto sijaitsee 30 km pohjoiseen Suomussalmelta, Hiljaisen Kansan tilataideteoksen vieressä. Heinäladossa voit yöpyä ilmaiseksi ja lisämaksulla voit vuokrata hyttysverkkoja ja nauttia erilaisista ruokailumahdollisuuksista.

 

Edullinen majoitus Nurmeksessa – majatalon maalaistunnelmaa

 

Majatalo Pihlajapuu – Maaseudun rauhaa

 


Jos haaveilet maaseudun rauhasta ja viihtyisistö tiloista, Majatalo Pihlajapuu Nurmeksessa voi olla juuri se oikea vaihtoehto sinulle. Tämä majatalo sijaitsee idyllisellä maaseudulla tarjoten kymmenen makuuhuonetta ja viihtyisät oleskelutilat, jotka luovat kodikkaan tunnelman. Kaksi saunaa tarjoavat mahdollisuuden rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majatalo Pihlajapuu tarjoaa rauhallisen ympäristön, jossa voit nauttia luonnon äänistä ja paikallisesta tunnelmasta.

 

Tässä oli oppaamme kauniin alueemme edullisiin majoitusvaihtoehtoihin. Toivomme, että artikkelimme oli sinulle hyödyllinen. Suunnittele matkasi, valitse majoituksesi ja lähde nauttimaan Kuhmon ja Suomussalmen upeista maisemista ja tunnelmasta!

Jos et löytänyt mieluista majapaikkaa, ehkä hotelli- tai mökkimajoituksia esittelevät artikkelimme kiinnostaisivat sinua.

Tiesithän, että alueeltamme löytyy paljon nähtävää ja koettavaa: Tutustu esimerkiksi aktiviteetteihin, nähtävyyksiin sekä ravintoloihin ja kahviloihin!

 

Wild Taiga summer