Facebook pixel

Kuhmon Kamarimusiikki ja ravintola Anorak yhteistyöhön

13.4.2018

kuhmon kamarimusiikki sommelo kuhmon talvi tapahtumat

Uusia elämyksiä Salakamarin lauteilla!

Kuhmon Kamarimusiikin Kannatusyhdistys ry:n uutena ravintolapuolen yhteistyökumppanina Kuhmon Kamarimusiikin aikana toimii Anorak Restaurants Oy. Anorak on Kajaanissa lokakuussa 2017 avautunut ravintola, jonka taustalla toimivat ravintoloitsija Joonas Sirviö, R-Collectionin omistajaperheen poika Olli Saastamoinen ja tämän avovaimo, vaatesuunnittelija, Lilli Norio.

Ravintola Anorak tuo Kamarimusiikkikeskuksen Salakamariin festivaalivieraille vastaavanlaisen konseptin kuin aiemminkin Antti Rinta-Huumon ja Juha Berglundin toteuttamana. Päivällä tarjotaan maittavia lounaita ja illalla herkullisia ja jännittäviä 3−5 ruokalajin illallisia. Reseptit ovat Anorakin käsialaa ja niissä korostuvat kainuulaiset raaka-aineet sekä laadukas tekeminen. Koko festivaalin ajan kattava festivaalimenu on myös tarjolla.

Anorak-ravintola tuo Kuhmoon mukanaan myös uudentyyppisen juomavalikoiman. Viinitarjonta laajenee, sillä tarjolla on laidasta laitaan viinituttavuuksia Euroopasta. Château Carsinin rinnalla nähdään ensi kertaa Kuhmossa mm. Soil Wine Groupin laadukkaat viinit. Aivan uutta tulevat olemaan myös cocktailit. Nämä ovat myös Joonas Sirviön erikoisalaa, sillä hän toiminut ennen Kajaania mm. Farangissa pääbaarimestarina.

”Kuhmon Kamarimusiikissa toimiminen on meille uusi mielenkiintoinen haaste ja odotamme innolla, että pääsemme tarjoilemaan parastamme”, kertoo Sirviö.

Kuhmon Kamarimusiikin toiminnanjohtaja Sari Rusanen iloitsee sopimuksen synnystä:

”Antti Rinta-Huumon ja Juha Berglundin kanssa tehtiin 20 vuotta erinomaisen hyvää yhteistyötä, mistä lämpimät kiitokset Antille, Juhalle ja heidän työntekijöilleen. Uuden kumppanin löytyminen ja vielä omasta maakunnasta tuntuu erinomaisen hyvältä. R-Collection on myös pitkään ollut Kuhmon Kamarimusiikin festivaalipaitojen päätuottaja. Nyt yhteistyö syvenee paidoista vatsaan”.

Anorak-ravintola on avoinna Kuhmon Kamarimusiikin yhteydessä 14.–28. heinäkuuta osoitteessa Kontionkatu 22 päivittäin klo 12–01. Ruokailun ennakkovaraukset hoituvat numerosta 045 891 6464.

Lisätietoja:

Kuhmon Kamarimusiikki, Sari Rusanen, puh. 044 544 5162

Anorak Restaurants, Joonas Sirviö, puh. 045 891 6464

Wild Taiga summer