Facebook pixel

Kalastus

Tuotteet

Heittokalastus Lentiiranjärvellä

Lentiiran Lomakylä

Viritä siimat ja lähde rentouttavalle kalastusretkelle Lentiiran vesille! Lentiiranjärvellä ja jokivarressa on monta otollista kaislikkoa ja kalapaikkaa, missä tyypillisimmät saaliit ovat ahven, kuha ja hauki.

Hinta / henkilö
alkaen

62 €

Kaarneenkoski, Kuhmo, perhokalastuskohde

Hotelli Kainuu

Kaarneenkoski Nivalla avautuu kesällä 2021! Koko koski vuokrataan yhdeksi vuorokaudeksi kerrallaan, vuorokaudet alkavat keskiviikkoisin ja lauantaisin klo 12.00 alkaen.

Hinta / henkilö
alkaen

400 €

Kalastajan omatoimiloma

Wild Taigan alueelta löytyy lukuisia upeita kalastuskohteita kalaisista erämaajärvistä kuohuviin koskiin. Tämä reittiehdotus sisältää suositukset kalastajan omatoimilomalle Kuhmosta Lentiiraan, Suomussalmelle, Hossaan ja Kylmäluomalle. Valitse mieleisesi kohteet tai kierrä koko reitti!

Pehokalastus opastus

Kalastuksen opastus aloittelijoille

Vellamon Retket

Usein olen saanut kuulla, että: ”En minä osaa kun se on näyttää niin vaikealta. Olis silti kiva kokeilla, mutta…” Karistetaan nyt tämä ennakkoluulo ja ajatusmaailma pois. Sinun ei tarvitse osata. Vellamon kanssa käyt läpi perhokalastuksen…

Hinta / henkilö
alkaen

400 €

Kalastusretket Kuhmon korpijärville

Kalastusretket Kuhmon vesistöille

Vellamon Retket

Perhokalastus ja virvelikalastus retket Kuhmon koskille ja korpijärville. Kuhmossa on runsaasti koskia, lampia ja järviä kalastuksen toteuttamiseen. Haluatko kokea kalastusretken taikaa tai etsitkö seikkailua. Kuhmosta löytyy kalastuspaikkoja moneen makuun.

Perhokalastus Änättikoskella

Lentiiran Lomakylä

Vaihda vapaalle ja suuntaa perhostelemaan Änättikosken kuohuihin! Noin viisi kilometriä Lentiiran Lomakylästä sijaitseva koski tarjoaa otolliset puitteet taimenen ja harjuksen pyyntiin.

Hinta / henkilö
alkaen

62 €

Wild Taiga summer