Facebook pixel

Matkustajakoti Kuutamo

Paikallisia käsitöitä ja luonnon antimia

Saatavuus

Ympäri vuoden

Paikallisia, luonnonläheisiä, ainutlaatuisia tuotteita matkatuliaisiksi aivan Suomussalmen keskustassa olevasta Kuutamo-Shopista. Biokian marjatuotteita, Puolangan Ärmätin nokkostuotteita, Lentiiran tervasaiputta, käsintehdyt kynttilät, keramiikkataiteilija Ulla Harjun keramiikkaa ym. Suomussalmi- ja Hiljaisen Kansan tuotteita, neuleita, puu- ja tuohitöitä ym. Poron- ja lampaantaljoja!

Ohjelman kuvaus

Meiltä löydät valikoiman paikallisten kirjoittamia kirjoja mm; Risto Kormilaisen, Leo Moilasen, Joonas Miettisen, Taisto J Seppäsen, Niina Leinosen/Timo Hellenberg.

Ihania, lämpimiä sukkia sukkaseipäästä, lapasia lankulta, lammaspohjallisia ja pyllynalusia talven pakkasiin! Huovutettuja pussukoita, laukkuja ja tonttuja sekä käsin tehtyjä kynttilöitä tuomaan valoa ja iloa!

Luonnon voimaa ja vastustuskykyä lisää saat Puolangan Ärmätin nokkostuotteista ja Biokian marjaherkuista.

Tietysti Suomussalmi T-paidat ja Hiljaisen Kansan T-paidat kuuluvat vakio valikoimiin. Hiljaisen Kansan kortit, julisteet ja taulut ovat myös meillä! Keramiikkataiteilija Ulla Harjun Niittykahvila-sarjan snapsilasit, mukit ym. uudistettuna tämän vuoden design.
http://www.kuutamokeikat.fi/kuutamo-shop
https://www.facebook.com/kainuun.kuutamokeikat/

Puh 08-710 751
kainuun@kuutamokeikat.fi

Ohjelman tiedot

Kausi:

Ympäri vuoden

Paikka:

Kuutamo-Shop

Avoinna ma-pe 8-16

Lähialueen tuotteet ja palvelut

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Wild Taiga summer