Facebook pixel

Taiga Spirit, nature and wildlife experiences

Kulttuurikierros Lentiirassa

Hinta / henkilö
alkaen

35 €

Saatavuus

Kesä

Kävelyretki Lentiiran kylässä, Kuhmossa, jonka aikana tutustutaan paikallisen oppaan mukana kylän kulttuurikohteisiin ja historiaan, mm. vanhoihin rakennuksiin, sotahistoriaan ja tervanpolttoon. Kausi : toukokuu-lokakuu Kesto : 1,5-3 tuntia

Ohjelman kuvaus

Leppoisa päiväretki patikoiden Lentiiran kylässä. Tutustumme kylän rakennushistoriaan, entisiin ja nykyisiin elinkeinoihin, maisemiin ja luontoon paikallisen oppaan johdolla.

Kylän merkittävimpien kohteiden luona on opastaulut, joista saa perustiedot kustakin kohteesta. Opas kertoo kohteista lisää, tarinoi kylän nykypäivästä, ja järjestää vierailun myös kohteisiin, jotka eivät normaalisti ole auki yleisölle.

Lisämaksusta pienille ryhmille veneretki Lentiirajärvellä, jolloin osa kohteista tavoitetaan veneellä, kävelymatkat tällöin yhteensä 2 km.

Ohjelman tiedot

Retki alkaa Taiga Spiritin tukikohdasta, Lentiiran entiseltä sairasmajalta, jonne palaamme noin 2-3 tunnin jälkeen. Pisimmillään, kaikki kohteet kävellen, reitti on 7,5 km pitkä. Osa kohteista voidaan saavuttaa myös autolla, jolloin kävelymatka on 5 km, tai lyhimmillään 1,5 km. Reitti on helppokulkuinen.

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Wild Taiga summer