Facebook pixel

Tilausravintola Vanha Kurimo

Kultaisen Kukon lounas

Hinta / henkilö
alkaen

11.5 €

Saatavuus

Kesä

Lounasbuffet maanantaista perjantaihin klo 10.30 - 15.00, Raikkaita makunautintoja, villiruokaa/lähiruokaa, villiyrttejä kauden edetessä.

Ohjelman kuvaus

Keittiömme kunnnioittaa lähiruokaa/villiruokaa, olemme myös perehtyneet villiyrttien runsaaseen valikoimaan, uusia makuelämyksiä, salaattipöydässä, pestoissa, levitteissä, maustevoissa, kastikkeissa ja maustamisessa.
Ravintolamme toiminut Suomussalmella Ämmänsaaren keskustassa jo 29vuotta. Suosimme paikallisia tavarantoimittajia niin paljon kuin se on mahdollista, lähijärvien kalat, lähimetsien sieniä ja marjoja….Salaattipöytämme ykkösherkku on jo kohta 30 vuotta ollut marinoidut kangasrouskut, sienet saamme vakituiselta toimittajaltamme itä-suomen alueelta.

Ohjelman tiedot

Kausi:

ympäri vuoden

Paikka: Suomussalmi

-Ravintola Kultainen Kukko

Kesto: ympäri vuoden arkipäivinä Henkilöt:

-1 - 100

Hinta:

- 12,90 e

Yksittäinen hinta:

- 12,90 e

Hintaan sisältyy:

- runsas ja monipuolinen salaatti- ja leipäbuffet jossa paikallisen leipomon ruisleipää ja maitorieskaa lisäksi omassa keittiössä paistettua leipää, lämminruokabuffet, kahvi tai jälkiruoka, kotijuomat.

Hyvä tietää

Ravintolassamme myös A-oikeudet.
Lähituntumassa useita erikoisliikkeitä ja samassa kiinteistössä K-Market Herkkukirsikka, Vaate- ja kodintekstiili ja pikaasuutari-avainpalvelu.

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Wild Taiga summer