Facebook pixel

Kaesan Kotileipomo

Kaesan Kotileipomon kahvila

Kaesan Kotileipomo leipoo kainuulaisia perinneherkkuja, jotka sopivat monenlaisiin ruokailuhetkiin. Reilu ruisleipä, makeansuolainen rönttönen sekä ruokaisat teokset maistuvat lounaalla, välipalalla, retkellä sekä juhlasalongeissa ja cocktailtilaisuuksissa. Rapsakat ruistikut, puolukkatikut, pettupuikot ja mustikkatikut ovat oivallisia välipaloja ja sopivat myös niin leipäpöytään, illanistujaisiin kuin juustotarjottimellekin.

Ohjelman kuvaus

Nautiskele paikan päällä Kuhmon keskustassa sijaitsevassa kahvilassa tai ota mukaan. Halutessasi voit myös jättää tilauksen noudettavaksi. Olemme avoinna aamusta pitkälle iltapäivään.
Kahvilassamme on runsas valikoima Kaesan suosituimpia tuotteita saatavilla suoraan vitriinistä, päivittäin. Tulit sitten kahville tai hakemaan suurempaa määrää mukaasi, olemme ajatelleet molempia asioita sinua varten. Mikäli haluat kuitenkin varmistaa jonkin tietyn tuotteen saatavuuden, jätäthän tilauksen meille jolloin herkut ovat varmasti odottamassa sinua sovittuun ajankohtaan.
Aukioloajat voivat vaihdella sesonkien mukaan. Tarkista päivitetyt ajat täältä!
Kaesan herkuille kertyy matkaa suoraan uunista kahvilan vitriiniin 21,3m. Se on mielestämme sopivan vähän.
Puodista löydät lähiruokaa ja luomutuotteita, eko-pesuaineita ja paljon muuta.
Kaesan kotileipomon yläkerrasta löytyvät tilat niin arkeen kuin juhlaan. Ota aitiopaikka Kuhmon kylän raitille ja vietä kokous entisessä toimitusjohtajan työhuoneessa. Kuudelle hengelle mitoitetusta tilasta löytyvät tummennettujen ikkunoiden sekä äänieristyksen lisäksi langaton internet ja tarvittaessa muut kokoustamisessa tarvittavat työkalut. Iso sali puolestaan taipuu siirrettävien seinäelementtien ansioista jopa 120 hengen yleisötilaisuuksiin.

Ohjelman tiedot

Aukioloajat

Ma-pe 7.00-17.00
La 7.00-14.00

Lähialueen tuotteet ja palvelut

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Wild Taiga summer