Facebook pixel

Arctic Giant Birdhouse hotel Jättiläisenmaa

Jättiläisen iIllallinen

Hinta / henkilö
alkaen

52 €

Saatavuus

Ympäri vuoden

Makunautintoja jättiläisten tapaan suurella sydämellä, kourallisella rakkautta sekä ripauksella hellyyttä!

Ohjelman kuvaus

Ruoka on meille jäteille tärkeä asia, lähes yhtä tärkeä kuin metsä tai oksilla laulavat linnut. Ruoan pitää olla yksinkertaista mutta maukasta. Me nautimme ruokailemisesta täysin sydämin, siksi panostamme myös oikean tunnelman luomiseen. Ruokapöydässä voit huomata, että meidän vaikutus näkyy toisinaan myös ruoan koossa, meillä kun illalliset tarjoillaan näiltä hieman isommilta lautasilta.

Illalliset tarjoilemme suurelta jättiläisen lautaselta kahdelle tunnelmallisessa näköalaravintolassamme.

Jättiläisen lautanen on persoonallinen ja sydämellä valmistettu makuelämys kahdelle. Jokainen menu on koottu ja nimetty kyseisen jättiläisen mieltymysten mukaisesti, ja niiden elämykselliset makumaailmat loihdimme itse käsityönä omassa keittiössämme alusta alkaen.

Keräämme itse luonnosta raaka-aineena käyttämämme sienet, marjat ja yrtit. Muiden raakaaineiden, kuten kalan, riistan ja juureksien käytössä suosimme aina suomalaisia raaka-aineita sekä alkuperää. Ajattelemme ympäristöystävällisesti ja toimimme kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen.

Tarkemmat tiedot

Jättiläiset ovat koonneet herkulliset makunautintonsa illallisten muotoon, jotta sinä voit tehdä lomastasi entistäkin nautinnollisemman. Menuistamme löytyy liha- , kala- sekä kasvisvaihtoehdot.

Menuihin voit tutustua nettisivuiltamme: https://arcticgiant.fi/ravintola/

Illalliskattaukset perjantai- ja lauantai-illoille klo 18 tai 19.

Hyvä tietää

Pöytävaraukset tulee tehdä vähintään 1 vuorokautta aikaisemmin. 

Pöytävaraukset:

antti@arcticgiant.fi tai +358407487391

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Wild Taiga summer