Hilpeä heinäkuu

Hilpeä heinäkuu

Kuhmon Hilpeä heinäkuu – koko perheen kesäjuhla

Ihmeellinen on Kainuun kesä – ihmeitä ja iloa täynnä on Kuhmon HILPEÄ HEINÄKUU! Lapsille ja perheille on taas ladattuna kokonainen kuukausi yhdessä viihtymistä, kokemista ja oppimistakin.

Mukana pelissä on paljon musiikkia, leikkiä, perinnettä, liikuntaa ja luontoa. Pääosassa on kuitenkin kuhmolainen kesä aurinkoisine ja sateisine päivineen, linnunlauluineen ja hyttysineen, virtaavine koskineen ja leppoisine uimavesineen.

Juminkeko, Kuhmon Kamarimusiikki, Kuhmo-talo, Luontokeskus Petola, Musiikkijuhla Sommelo ja monet yhteistyökumppanit tarjoavat monipuolisia tapahtumia lapsille, nuorille, lapsiperheille, isovanhemmille ja kaikille lapsenmielisille koko heinäkuun ajan.

www.lastenkuhmo.fi

Palvelut

Kuhmon Hilpeä heinäkuu

SELECT d.*, p.site FROM cms_document d, cms_page p WHERE d.type='Yritys' AND d.col='1' AND p.id=d.page AND p.site='56' AND d.content LIKE 'FI;%' LIMIT 1

Ihmeellinen on Kainuun kesä - ihmeitä ja iloa täynnä on Kuhmon HILPEÄ HEINÄKUU! Lapsille ja perheille on taas ladattuna kokonainen kuukausi yhdessä viihtymistä, kokemista ja oppimistakin.

Hinta / hlö alk.

0 €